Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18/1 έως 20/1

Σελήνη στον Αιγόκερω - Το τέλος έρχεται όταν σταματήσουμε να μιλάμε στον εαυτό μας.

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18/1  έως 20/1

Μια ανάσα πριν την πρώτη επεισοδιακή Νέα της φάση, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 18/1 στις 2.05 το μεσημέρι.
Από αυτή τη θέση και συνυπολογίζοντας και τις υπόλοιπες όψεις, η Σελήνη καταμετρά τις προσωπικές μας επιδιώξεις και μας κάνει να σκεφτόμαστε ατομικά και όχι συλλογικά.

Στις 10.26 το βράδυ το εξάγωνο με τον Άρη και λίγο αργότερα στις 11.52 το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζουν από το μεσημέρι, χαρακτηρίζουν το διάστημα αυτό, βάζοντας στις ευαισθησίες μας μέτρα και σταθμά.
Η μέρα κυλάει ευχάριστα με πολλές ανακατατάξεις, ενώ προσφέρεται για εσωτερική δράση.
Όλα όσα σκεφτόμαστε μπαίνουν σε ιεραρχία προσπαθώντας να μη δώσουμε τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από όσα αντέχουμε και από όσα αξίζουν οι άλλοι.
Οι καλά υπολογισμένες κινήσεις μας, διατηρούν την ισορροπία μας, που αργά το βράδυ χαλαρώνει παρέα με ρομαντικές εκδηλώσεις που και αυτές δεν ξεφεύγουν και δεν υπερβάλλουν.

Στις 19/1 η εβδομάδα ανοίγει με πολλή ένταση καθώς στις 11.24 το πρωί το τετράγωνο με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 12.51 η σύνοδος με τον Πλούτωνα, μας κάνουν να βράζουμε από εκνευρισμό, θυμό και νεύρα και αντιδράμε σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε μας ενοχλήσει.
Δύσκολη μέρα για διακανονισμούς, διαπραγματεύσεις, επαγγελματικά θέματα, ομαδικές εργασίες και προσπάθειες συναίνεσης.

Προς το βράδυ η ένταση εξασθενεί αλλά η αίσθηση που έχουμε είναι αλύτρωτη, εφόσον στις 20/1 στις 3.00 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο για την πρώτη νέα της φάση αυτού του χρόνου που αναμένεται επεισοδιακή.

Ταύροι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Παρθένοι, επιζητάτε τη ησυχία σας, θέλετε χρόνο για να σκεφτείτε και να δράσετε απερίσπαστοι και απολαμβάνετε ένα διήμερο γεμάτο ανακαλύψεις και αποκαλύψεις.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί είστε ευμετάβλητοι, λίγο ευγενείς, λίγο αγενείς, λίγο ευαίσθητοι, λίγο αναίσθητοι και γενικά είστε όλα από λίγο. Αυτό είναι το πρόβλημα πως δεν μπορείτε να κατασταλάξετε κάπου και να είστε σε κάτι πολύ.

Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι η αισιοδοξία σας και ο τρόπος να ξεπερνάτε τα άσχημα είναι αξιοθαύμαστος. Κινείστε άνετα και πάνω απ' όλα αποφασιστικά, περιμένοντας μια επιβεβαίωση και το να κερδίσετε ένα στοίχημα που έχετε βάλει με τον εαυτό σας.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved