Οικονομικές προβλέψεις, από 19 έως 21 Ιανουαρίου

Αισιοδοξία και ελπίδα για καλύτερες ημέρες.

Οικονομικές προβλέψεις, από 19 έως 21 Ιανουαρίου

Με την βοήθεια της τύχης

Θετικό εξακολουθεί να είναι το κλίμα, στην οικονομική καθημερινότητα σου και μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα.

Κατ' αρχήν, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία, μπορεί να σε φέρει κοντά σε πηγές χρηματοδότησης ή να σε ωφελήσει με άλλες και ποικίλες ευκολίες αλλά μια ίσως πολύ πιο ουσιαστική συμβολή της όψης είναι η εμφύσηση της αισιοδοξίας και της ελπίδας για καλύτερες ημέρες.
Είναι γνωστό ότι η καλή ψυχολογία αρκεί συχνά από μόνη της για να σε φέρει κοντά σε μια επιτυχία.
Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι επίσης γνωστό ότι η κοινή δράση των –παραδοσιακά- δύο «ευεργετών» του ζωδιακού, μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα σε σπατάλες και επιπόλαιες κινήσεις εντυπωσιασμού, που απλά αυξάνουν τα... χρέη!
Ακόμη, μια ενδεχόμενη οικονομική «επίδειξη», μπορεί να σε κάνει στόχο διαφόρων επιτήδειων.
Γι' αυτό έχε τον νου σου...

Επιπρόσθετα πάντως, η εμπλοκή του Χείρωνα ορίζει κι ένα ειδικό προνομιακό οικονομικό πεδίο δράσης: Τα ακίνητα, τις βοήθειες από την οικογένεια, τις εμπορικές δραστηριότητες γύρω από παραδοσιακά είδη και την αξιοποίηση κληροδοτημάτων ή παλαιών αντικειμένων αξίας.
Αν μάλιστα ανήκεις στους πολύ τυχερούς μπορεί και να ανακαλύψεις κάτι πολύτιμο, το οποίο ήταν αποθηκευμένο ή θαμμένο.

Όσο για την σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα, που εξακολουθεί να σε επηρεάζει, εκείνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι το ενδεχόμενο μιας απάτης, κλοπής ή νοθείας, συν το κάθε είδους λαθρεμπόριο.
Παράλληλα όμως, η ίδια σύνοδος μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη και έγκαιρη αντιμετώπιση κακόβουλων παρασκηνιακών ενεργειών αλλά και να ενισχύσει την δική σου δεινότητα να παραπλανείς εκείνους που επιβουλεύονται τα κεκτημένα σου.

Εδώ οι αγορές που αποκτούν προτεραιότητα, είναι αυτές που ,μεταξύ άλλων, σχετίζονται με τα είδη αλιείας, τον ναυτικό εξοπλισμό, τα καύσιμα, τα ποτά, τις συσκευές που λειτουργούν με αέρια, τα μουσικά όργανα και φυσικά τα... αντικλεπτικά συστήματα!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved