Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/1 έως 18/1

Σελήνη στον Τοξότη – Αν οι γύρω σου μοιάζουν με στρείδια, χρησιμοποίησε το σωστό πιρούνι

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/1 έως 18/1

Ένα από τα πιο αντιφατικά διήμερα για τη διάθεσή μας είναι αυτό που ακολουθεί, με τη Σελήνη να περνάει στον Τοξότη σήμερα 16/1 στις 10.01 το πρωί.
Πρόκειται για μια μέρα με πολλούς αναστεναγμούς, μέρα δύσκολη και καταπιεστική.

Στις 2.11 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Κρόνο που επηρεάζει ώρες πριν, μπορεί να μας βάζει σε ένα πρόγραμμα, να μας φρενάρει εποικοδομητικά, αλλά από την άλλη αν νιώθουμε πιεσμένοι, δεν θα λειτουργήσει υπέρ μας.
Η επιθυμία μας χάνει τον αυθορμητισμό της, μπορεί να δεχτούμε υποδείξεις που δεν μας αρέσουν, μπορεί να αισθανθούμε πως αδικούμαστε και μπορεί να χρειαστεί να πνίξουμε κάθε τάση αισιοδοξίας.
Το κακό είναι πως δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από το βάρος καθώς στις 3.50 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Άρη προκαλεί εκνευρισμό, δυσαρέσκεια, άγχος και παροξυσμό.
Αποτέλεσμα είναι να κάνουμε λάθη στη δουλειά ή στις υποθέσεις που έχουμε να διεκπεραιώσουμε, να μην ελέγχουμε τις αντιδράσεις μας και να μην νιώθουμε καλά.
Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που ακολουθεί στις 20.26 το βράδυ, κλείνει την ημέρα με κατάπτωση, ανησυχία και μια θολή εικόνα των καταστάσεων.

Στις 17/1 το σκηνικό αλλάζει, εφόσον ξυπνάμε με το τρίγωνο με τον Ουρανό που σπάει τα δεσμά μας και αποφασίζουμε να κάνουμε ότι μας ευχαριστεί, χωρίς να υπολογίζουμε το κόστος. Διώχνουμε τους φόβους και τις αναστολές και βγαίνουμε δυναμικά προς τα έξω.
Στις 1.29 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ερμή και λίγο αργότερα στις 4.53 το απόγευμα το εξάγωνο με την Αφροδίτη μας κάνουν να σκεφτόμαστε πλατιά και εγκεφαλικά, πράττοντας όπως μας λέει η συνείδησή μας και σε όποιον αρέσουμε.
Διάστημα που περιλαμβάνει πολλές συζητήσεις επί πολλών θεμάτων, ιδανικό για να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που συνεννοούμαστε και έχουμε ίδιες απόψεις και αξίες.
Στις 9.25 το βράδυ το τρίγωνο με τον Δία μας επαναφέρει στα ίσα μας, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα ξένοιαστο Σαββατόβραδο γεμάτο διασκέδαση και ψυχαγωγία, καλή παρέα και πάνω απ όλα μας λυτρώνει από αναστολές, κόμπλεξ και συντηρητικά αδιέξοδα.

Στις 18/1 στις 2.05 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω για μια τελευταία επισκόπηση των γεγονότων πριν τη Νέα της φάση για αυτόν τον χρόνο, που θα είναι καθοριστική.

Τοξότες και Δίδυμοι, περνάτε μια κρίση ταυτότητας στις 16/1, αλλά στις 17/1 επιδεικνύετε ευθαρσώς τις προθέσεις σας, τις οποίες υποστηρίζετε και διανθίζετε με άνεση, χιούμορ και οξυδέρκεια.

Ιχθύες και Παρθένοι αισθάνεστε υπόλογοι και είστε γεμάτοι ενοχές. Προσοχή σε κινήσεις που θα μετανιώσετε, στον διάχυτο εκνευρισμό που σας φέρνει συγκρούσεις και στην τάση σας να υπεκφεύγετε κάνοντας λάθος χειρισμούς και αξιολογήσεις.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, κρατάτε επιφυλάξεις και δεν ανοίγετε τα χαρτιά σας. Νιώθετε ουδέτεροι και προτιμάτε να δράτε μυστικά και συγκρατημένα. Αυτό όμως δεν σας εγγυάται πως κάνετε το σωστό.

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, πετάτε στα σύννεφα, δεν καταλαβαίνετε τίποτα, προσπερνάτε τους ανεπιθύμητους, διασκεδάζετε με τους επιθυμητούς και είστε γεμάτοι όρεξη και διάθεση να ξεπεράσετε τα πάντα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved