Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/1 έως 16/1

Σελήνη στον Σκορπιό – Η καχυποψία στοιχειώνει μόνο τους ένοχους

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/1 έως 16/1

Ένα διήμερο που ακονίζει τη σκέψη και διεγείρει την προσωπική μας επιφύλαξη, είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 14/1 στις 1.45 μετά τα μεσάνυχτα.

Στις 4.16 τα ξημερώματα το τρίγωνο με τον Άρη που έχει περάσει στους Ιχθύες, ανοίγει την ημέρα με τάση να κάνουμε οτιδήποτε, χαλαρά, μεθοδικά, χωρίς ακρότητες και πιθανά και με υπόγεια δράση.
Στις 12.51 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα επηρεάζει σε συνδυασμό με την προηγούμενη όψη ως το βράδυ, κάνοντας τη μέρα αυτή ιδανική για περισυλλογή δυνάμεων. Παράλληλα η ρομαντική διάθεση και η τάση να απομονωθούμε και να συγκεντρωθούμε είναι πολύ ευεργετική στη λήψη αποφάσεων αλλά και στον τρόπο που θα δράσουμε στα επίκαιρα θέματα που μας απασχολούν.
Η μέρα προσφέρεται για ανίχνευση, κατασκοπεία και εκμαίευση σημαντικών πληροφοριών.

Στις 15/1 στις 3.30 μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Ερμή δεν μπορεί ευτυχώς να μπλοκάρει τη σκέψη μας όπως προτίθεται λόγω της ώρας που συντελείται.
Το ίδιο επίσης ισχύει και για το ευεργετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 3.53 μετά τα μεσάνυχτα.
Στις 5.18 τα ξημερώματα το τετράγωνο με την Αφροδίτη ανοίγει την ημέρα με έντονες επιθυμίες, που εστιάζονται σε συναισθηματικούς προβληματισμούς.
Από τη μία νιώθουμε ζήλεια και κτητικότητα και από την άλλη ντρεπόμαστε που γινόμαστε τόσο καχύποπτοι με τους δικούς μας ανθρώπους.
Ο διχασμός αυτός μας ωθεί να ανακινήσουμε θέματα, τα οποία να διογκωθούν καθώς προχωρά η μέρα, με το τετράγωνο με τον Δία, που κορυφώνεται στις 4.29 το απόγευμα.
Ανήσυχη λοιπόν η μέρα αυτή και ιδιαίτερα προς το βράδυ που κάνουμε έναν απολογισμό που δεν μας βρίσκει ικανοποιημένους.

Στις 16/1 πλέον στις 1.51 μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Ήλιο φωτίζει από το προηγούμενο βράδυ όλες τις αναστολές και τις αμφιβολίες μας και βοηθά να λύσουμε τα θέματα που μας απασχολούν.

Στις 10.01 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Τοξότη για ένα διασκεδαστικό διήμερο, με αυξημένη την πιθανότητα να κάνουμε γκάφες, λόγω της αυξημένης επιπολαιότητας.

Σκορπιοί, Ταύροι, Υδροχόοι και Λέοντες στριμώχνεστε μέσα σε σκέψεις και εκλογικεύσεις και αισθάνεστε πως πρέπει να βασίσετε κάπου τις αποφάσεις σας. Το θέμα είναι να προσέξετε να μην τις βασίσετε όπου σας συμφέρει.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, επιλέγετε να δράσετε κρυφά και άκρως εμπιστευτικά. Η τάση σας είναι να ανακαλύψετε πράγματα και να ξεσκεπάσετε καταστάσεις.

Ζυγοί και Κριοί είστε οι πιο ξεκάθαροι σε ένα διήμερο που όλοι φαίνεται πως όλοι έχουν κάτι να κρύψουν. Καθώς δεν συμμερίζεστε τέτοιες τακτικές, έχετε το προνόμιο να είστε ευχάριστοι και για εσάς και για τους άλλους.

Δίδυμοι και Τοξότες εκνευρίζεστε και δυσαρεστείστε αμέσως όταν κάτι δεν γίνεται όπως το θέλετε και επιλέγετε να ενεργήσετε διά μέσου άλλης οδού, που είναι υπόγεια και αδιαφανής. Ωστόσο το ευρύ σας πνεύμα θα σας διαφυλάξει από το να εκτεθείτε.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved