Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/1 έως 11/1

Σελήνη στην Παρθένο - Μετά από κάθε πόλεμο κάποιος πρέπει να αναλάβει το συγύρισμα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/1 έως 11/1

Ένα διήμερο που αρχικά μας βάζει σε σκέψεις και περισυλλογή και μετά μας αμολάει σε αισιόδοξη απόδραση είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 9/1 μόλις 58 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Στις 4.19 τα ξημερώματα το τετράγωνο με τον Κρόνο μας σηκώνει από το κρεβάτι με βαριά διάθεση, σαν να μας πλάκωσαν όλες οι σκέψεις και ζητάνε να ελαφρώσουν.
Η τάση μας ως το μεσημέρι είναι επικριτική και αυστηρή και με τον εαυτό μας και με τους άλλους. Όλα μας φταίνε, ακόμα και η θέση των αντικειμένων γύρω μας, ενώ νιώθουμε την ανάγκη να βάλουμε μια τάξη σε γενικότερο επίπεδο.
Ρίχνουμε μια βλοσυρή ματιά και ενώ μέσα μας επικρίνουμε τα πάντα, προσπαθούμε με ψυχρό και διαδικαστικό τρόπο να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας.
Στις 12.20 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Ποσειδώνα μας κάνει να νιώθουμε ως το βράδυ την εσωτερική μας μοναξιά περισσότερο έντονα, αλλά παράλληλα μας ευαισθητοποιεί και μας κάνει συμπονετικούς με όσους χρειάζονται βοήθεια και συμπαράσταση.
Θέλουμε να προσφέρουμε οτιδήποτε σε ανθρώπους και ζώα, να εξυπηρετήσουμε, να πάρουμε εμείς την ευθύνη, να δώσουμε κάτι που μας περισσεύει, ακόμα και κάτι από αυτά που δεν μας περισσεύουν, είτε υλικά είτε συναισθηματικά.
Ιδανική μέρα για φιλανθρωπίες, ενώ το βράδυ μας βρίσκει σε αδυναμία να χειριστούμε τα απωθημένα μας, με τάσεις φυγής και απόδρασης από την πραγματικότητα.

Στις 10/1 στις 4.19 τα ξημερώματα το τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα μας με παθιασμένη διάθεση να μεταμορφώσουμε το χθεσινό βαρύ κλίμα και ως αργά το μεσημέρι, κάνουμε κινήσεις που ανοικοδομούν τα πικρά συναισθήματα που αισθανόμαστε. Ξυπνάμε από τον προσωρινό λήθαργο και δείχνουμε εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που επιλέγουμε, με πρόθεση να δουλέψουμε από κοινού και να ολοκληρώνοντας οτιδήποτε καταπιαστούμε να ολοκληρώσουμε.
Στις 5.46 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Ήλιο αντιστρέφει ολοκληρωτικά τα πράγματα, φέροντας και πάλι την αισιοδοξία στα σκέψη και στην έκφραση, ενώ υπόσχεται ένα πολύ εποικοδομητικό και αποκαλυπτικό βράδυ.

Στις 11/1 στις 1.58 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ζυγό με ευχάριστα συναπαντήματα που τείνουν να υπερνικήσουν τα δυσάρεστα.

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες αισθάνεστε πως κάποιος χτυπάει την πόρτα σας επίμονα, ενώ εσείς έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε. Αγνοήστε το χτύπημα και παραμείνετε στις θέσεις σας, προκειμένου να νιώσετε έτοιμοι για δράση.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Ταύροι, λειτουργείτε καλύτερα από όλους, έχετε έμπνευση, διαίσθηση και μια ευαισθησία που γεμίζει ικανοποίηση εσάς και τους γύρω σας.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, δουλέψτε συλλογικά, ζητήστε συμβουλές και λύσεις, τελειώστε μια υπόθεση που σας βασανίζει και βάλτε σε τάξη τις συγκεχυμένες σας επιθυμίες.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved