Οικονομικές προβλέψεις, από 8 έως 11 Ιανουαρίου

Μπορεί να δεις να ανοίγει η τύχη σου, κόντρα σε κάθε προγνωστικό!

Οικονομικές προβλέψεις, από 8 έως 11 Ιανουαρίου

Σε συναγερμό...

Με τις «ευλογίες» του Ουρανού και του Πλούτωνα, η γενική τάση δεν είναι η ομαλότητα κι ίσως είναι σκόπιμο να συντονιστείς έγκαιρα με τις συμπαντικές απαιτήσεις, προλαβαίνοντας να κάνεις τις δικές σου σημαντικές αλλαγές, προτού εξαναγκαστείς να το κάνεις όντας υπό μεγάλη πίεση.
Γενικά, οι θεωρητικά εύκολες υποθέσεις μπορεί να εξελιχθούν σε μεγάλο βραχνά, ενώ αντίθετα η τύχη σου μπορεί να είναι πολύ καλύτερη αν επιλέξεις κάποιες πιο... απίθανες ή ριψοκίνδυνες εκδοχές!

Όσον αφορά στην οικονομική καθημερινότητά σου, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από απρόβλεπτες καταστάσεις ή να χρειαστεί να καλύψεις άμεσα αναγκαιότητες τεχνικής φύσεως. Οι αναταράξεις μπορεί να είναι μεγαλύτερες αν θεωρείς ότι η θέση σου είναι «ασφαλής».
Αν όμως ανήκεις στην... άλλη πλευρά κι έχεις μάθει να ζεις μέσα στην αβεβαιότητα της κρίσης, τότε μπορεί να δεις να ανοίγει η τύχη σου, κόντρα σε κάθε προγνωστικό!
Κι εδώ δεν σου γράφω για ευκαιρίες «μακράς πνοής» αλλά κυρίως για κινήσεις «hit and run».

Σε κάθε περίπτωση πάντως σκέψου... πολύ καλά πριν προχωρήσεις σε μια σημαντική αγορά, ιδιαίτερα αν αυτή αφορά ηλεκτρικό ή ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Το επόμενο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι οικονομικές συνεργασίες δεν ευνοούνται κι αν σε... περιτριγυρίζουν τέτοιες σκέψεις ή προοπτικές, είναι καλύτερα να τις αφήσεις στην άκρη για την ώρα. Μέσα σε όσα τα άλλα υπάρχει κι ένα σοβαρό ενδεχόμενο εξαπάτησης.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved