Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/1 έως 9/1

Σελήνη στον Λέοντα – Κάνε αυτό που φοβάσαι να κάνεις

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/1 έως 9/1

Ένα αισιόδοξο και εξωστρεφές διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί καθώς η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 6/1 στις 1.04 το μεσημέρι, κουβαλώντας και όσα ανακίνησε η γεμάτη φάση της, αυτή της Πανσελήνου.
Στις 3.48 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Κρόνο βάζει σε προτεραιότητα τη διευκρίνιση αποκαλύψεων που έδωσε η Πανσέληνος και από το πρωί ως αργά το μεσημέρι κινούμαστε σε ανιχνευτικές διαθέσεις με το σύνθημα «όλα στη φόρα».
Στις 5.52 το απόγευμα η αντίθεση με τον Ερμή δημιουργεί ώρες πριν την ανάγκη για συζητήσεις και τη συνεύρεση με δικούς ανθρώπους. Οι φιλικές συναντήσεις και η ανακίνηση θεμάτων ευνοούνται και επιβάλλονται.
Στις 8.52 το βράδυ η αντίθεση με την Αφροδίτη μας παρακινεί να αναζητήσουμε και πάλι μια ψυχαγωγική διέξοδο παρόλο τον παγωμένο καιρό που μας συστέλλει.
Η πνευματική μας διέγερση αναζητά ικανοποίηση μέσα από εκκεντρικές και ασυνήθιστες επιλογές.

Στις 7/1 στις 2.10 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ουρανό είναι η όψη που μας ακολουθεί όλη την ημέρα, κάνοντάς μας νευρικούς αλλά με μια εποικοδομητική αίσθηση.
Η μέρα αυτή μας καλεί να δράσουμε ενάντια στην πλήξη, την μονοτονία και τη μιζέρια. Πάμε κόντρα στις αντιξοότητες και κάνουμε αλλαγές και παρεμβάσεις παντού.

Στις 8/1 στις 7.08 το πρωί η μέρα ανοίγει ευχάριστα με τη σύνοδο με τον Δία να μας συντροφεύει θετικά σε ότι και να κάνουμε έως αργά το απόγευμα.
Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση αυξάνονται συνεχώς και το διάστημα προσφέρεται για να εντάξουμε κάτι καινούργιο στη ζωή μας.
Στις 7.04 το απόγευμα η αντίθεση με τον Άρη κλείνει το βράδυ μας με υπερδιέγερση την οποία δεν μπορούμε να εξηγήσουμε από το απόγευμα και μετά, ψάχνοντας τρόπους να την ηρεμήσουμε.
Προσοχή χρειάζεται στις βιαστικές κινήσεις που προκαλούν μικροατυχήματα, ενώ το βράδυ αυτό η εκτόνωση γίνεται απαραίτητη μέσα από διανοητικές οδούς, αλλά και μέσα από οποιαδήποτε εγκεφαλική επαφή.

Στις 9/1 πλέον μόλις 58 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σαν έμμεσος εκβιασμός που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες και Δίδυμοι το διήμερο αυτό η τύχη σας χαμογελά υπαινικτικά. Ανταποδώστε το χαμόγελο και κάντε οτιδήποτε θέλετε, ρισκάρετε και τολμήστε και το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει.

Σκορπιοί και Ταύροι ακολουθήστε το ένστικτό σας και αφήστε στην άκρη λογική και δισταγμούς. Αρκεί να είστε σίγουροι και να μην παραπατάτε σε αμφιβολίες.

Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Καρκίνοι η συστολή που αισθάνεστε θα πρέπει να απελευθερωθεί. Αφήστε τους προβληματισμούς για άλλη στιγμή και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved