Τα SOS της εβδομάδος, από τις 2 έως τις 8 Ιανουαρίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εορταστική εβδομάδα μέχρι την Πρωτοχρονιά;

Τα SOS της εβδομάδος, από τις 2 έως τις 8 Ιανουαρίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 2/1 έως 8/1

Εκτός από την Πανσέληνο του Ιανουαρίου, η οποία μεταξύ άλλων αναμένεται να κάνει το συναίσθημα σου... λάστιχο, κατά τη διάρκεια του επταημέρου καλείσαι να ανταποκριθείς με επιτυχία στις δύσκολες ή ιδιαίτερες προκλήσεις του Ουρανού και του Πλούτωνα, που αυτήν την φορά «εναγκαλίζονται» τον Ήλιο.
Μάλιστα, η Πανσέληνος διεγείρει ακόμη περισσότερο την δυναμική τους, οπότε μην απορήσεις αν κάποιες καταστάσεις οδηγηθούν στα άκρα.
Για σένα πάντως, το θέμα είναι να δρομολογήσεις τις αναγκαίες αλλαγές προτού σε προλάβουν οι εξελίξεις, όπως επίσης και να είσαι «υποψιασμένος» και έτοιμος να αποκαλύψεις τους... κακούς. Αυτοί τη «δουλειά» τους κι εσύ τη δική σου...
Μπορείς ακόμη να μυηθείς σε νέα ή άγνωστα μυστήρια, προάγοντας την έρευνα σε κάθε δυνατό επίπεδο.

Από τις υπόλοιπες όψεις ξεχωρίζει το «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στην αστρική Δήμητρα και τον τροπικό Ποσειδώνα, το οποίο «κλειδώνει» με ακρίβεια στις 8/1 αλλά σίγουρα θα χρωματίσει τις εξελίξεις για αρκετές ημέρες.

Εφαρμογές: Καλλιτεχνικές δραστηριότητες, εκθέσεις, συνεργασίες. Μια «artistic» διαφήμιση ή προώθηση. Ανθρωπιστική δράση. Συνένωση των δυνάμεων για έναν καλό σκοπό. Εμψύχωση. Πολιτικός οραματισμός. Διάσημος... κατά λάθος!
SOS: Μια άκυρη νομική πράξη. Μια συνεργασία χωρίς αντίκρισμα. Λανθασμένες ή «πειραγμένες» δημοσκοπήσεις. Διασπορά ψευδών ειδήσεων. Εξαπάτηση, παραμύθιασμα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Ιχθύες, Τοξότες, Διδύμους και Παρθένους.

Ας δούμε όμως όλες τις όψεις του επταημέρου, ξεκινώντας με την υπενθύμιση των εν δυνάμει τάσεων της Πρωτοχρονιάς.

Το 2015 μπαίνει... ορεξάτο, αφού ανήμερα την Πρωτοχρονιά σχηματίζονται τρεις όψεις, με τους συμμετέχοντες πλανήτες να «δεσμεύονται» ότι η πρώτη ημέρα του νέου έτους θα σου μείνει αξέχαστη!
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη η τροπική Αφροδίτη «κουμπώνει» με την αντίθεση Άρη-Δία στην αστρική της εκδοχή, με αποτέλεσμα η προσωπική σου ζωή να «απειλείται» με γενικευμένη ανάφλεξη!

Η τροπική Αφροδίτη συναντά τον αστρικό Άρη στην 27η μοίρα του Αιγόκερω

Εφαρμογές: Ένας μεγάλος έρωτας. Φλερτ. Διεκδίκηση, ερωτικό παιχνίδι. Έντονος τρόπος ζωής. Μια δυνατή σεξουαλική εμπειρία.
SOS: Ζήλια, ανταγωνισμός. Ισχυρά, όσο και... αμαρτωλά πάθη. Σεξουαλική παρενόχληση. Φανατισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Υδροχόους, Λέοντες, Αιγόκερους, Καρκίνους.

Η τροπική Αφροδίτη σχηματίζει και μια αντίθεση με τον αστρικό Δία (Αιγόκερως-Καρκίνος, 28η μοίρα), προσδίδοντας διαστάσεις στις χαρές σου αλλά και τα... σκάνδαλα!

Εφαρμογές: Τύχη, κέρδος. Εύκολες λύσεις. Διασκέδαση, θετικό κλίμα. Μια σχέση με ευκατάστατο άτομο. Δώρα, κεράσματα. Κερδισμένες εντυπώσεις. Ένα υπερθέαμα.
SOS: Άσκοπη σπατάλη. Ένα μεγάλο σκάνδαλο. Μια σχέση χωρίς συναισθηματικό βάθος.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Τοξότες, Αιγόκερους, Καρκίνους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 13/8 και 11/1 αντίστοιχα

Όσο για την αντίθεση Άρη-Δία (Υδροχόος-Λέων, 22η μοίρα) είναι βέβαια μια όψη με μεικτό πρόσημο, η οποία σε κοσμικό επίπεδο δυστυχώς έδειξε και το κακό της πρόσωπο, συμβάλλοντας τόσο στην πυρκαγιά στο Norman Atlantic, όσο και στην πτώση του αεροσκάφους της Air Asia.
Ωστόσο επί προσωπικού, δεν παύει να έχει και τις εντυπωσιακά τυχερές της πλευρές.

Εφαρμογές: Ορμή, δύναμη. Μια μεγάλη επίδοση. Μια ηρωική πράξη, ένα επιτυχημένο ρίσκο. Αθλητισμός, σπορ.
SOS: Φωτιά, πυρκαγιά. Μια μεγάλη γκάφα. Έλλειψη μέτρου και συνείδησης των πραγματικών δυνατοτήτων. Ένα αεροπορικό δυστύχημα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Αιγόκερους ή Καρκίνους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18/1 και 21/7 αντίστοιχα.

Το Σάββατο, ο τροπικός Ερμής σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με τον αστρικό Δία (Αιγόκερως-Καρκίνος, 27η μοίρα), ραίνοντας την καθημερινότητα σου με τύχη και ευκολίες.

Εφαρμογές: Θετικό κλίμα, καλή παρέα, διασκέδαση. Εύκολες λύσεις. Βοήθεια, υποστήριξη, τύχη. Επαφές, γνωριμίες, ταξίδια.
SOS: Εντυπώσεις χωρίς ουσία. Κατασπατάληση μιας ευκαιρίας.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Αιγόκερους ή Καρκίνους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18/1 και 21/7 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα όμως ο Ήλιος τετραγωνίζεται με τον Ουρανό (Αιγόκερως-Κριός, 12η μοίρα), δρομολογώντας αλλαγές, ανατροπές και παράδοξα.

Εφαρμογές: Μια ευχάριστη έκπληξη ή ανατροπή. Ανεξαρτησία, ελευθερία, διαφοροποίηση. Ανάδειξη της διαφορετικότητας και των... εξαιρέσεων. Αλλαγή πλεύσης, αναθεώρηση. Σπάνια ή πολύ ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Έρευνα, πειραματισμός. Οφέλη από ξένους. Πολιτικά ενδιαφέροντα. Ψυχολογία, Κοινωνιολογία.
SOS: Μια αναπάντεχη, όσο και δυσάρεστη εξέλιξη. Αλλόκοτες επιλογές. Πρόκληση, κόντρα για την κόντρα. Κυνισμός, παράνοια, αμοραλισμός. Κρίση με ένα οικείο πρόσωπο. Αδιαφορία για νόμους και κανόνες. Ακραία ρήξη, ανταρσία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Υδροχόους, Αιγόκερους, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Τοξότες, Ιχθύες, Διδύμους ή Παρθένους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 10/12, 9/3, 10/6 και 10/9 αντίστοιχα.

Την Κυριακή, ο Ήλιος συναντά τον Πλούτωνα στην 13η μοίρα του Αιγόκερω, αναγκάζοντας σε να στραφείς προς την διερεύνηση κρυφών παραμέτρων.

Εφαρμογές: Αναγέννηση, ξεκίνημα από το μηδέν. Ισχυρή προστασία από κρυφά κέντρα εξουσίας. Οφέλη από απώλειες άλλων. Αποκάλυψη μιας παράνομης δραστηριότητας.
SOS: Μια «στημένη» υπόθεση. Εγκληματική δράση, μαύρο χρήμα, τοκογλυφία, εκβιασμός. Ένα μοιραίο γεγονός, μια καταστροφή.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Σκορπιούς, Αιγόκερους, Καρκίνους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Τοξότες ή Διδύμους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 11/12 και 11/6 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα (Αιγόκερως-Ιχθύες, 13η μοίρα), συμβάλλει επίσης σε ποικίλες... ανασκαφές, ενώ τονίζει και τα περιουσιακά θέματα.

Εφαρμογές: Φροντίδα για το σπίτι και την οικογένεια. Ενασχόληση με υποθέσεις του παρελθόντος. Ενδιαφέροντα σχετικά με την Ιστορία, την Αρχαιολογία, την λαϊκή παράδοση ή τις αντίκες. Επαφές με πρεσβυτέρους ή βετεράνους.
SOS: Εξάρτηση από το παρελθόν ή την παράδοση. Εγκλωβισμός, υπερβολική εσωστρέφεια.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Καρκίνους, Αιγόκερους, Ιχθύες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Υδροχόους, Λέοντες. Διδύμους ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 8/2, 10/8, 11/6 και 11/12 αντίστοιχα.

Ένα ακόμη εξάγωνο, ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο (Υδροχόος-Τοξότης, 1η μοίρα), σου υπενθυμίζει ότι κάποιες υποχρεώσεις... προηγούνται!

Εφαρμογές: Χρήσιμες επαφές, δημόσιες σχέσεις. Εκπλήρωση μιας υποχρέωσης. Ένας χρήσιμος περιορισμός. Αρχή μιας δίαιτας. Μια σχέση με διαφορά ηλικίας.
SOS: Στενοχώρια, απογοήτευση, ιδιαίτερα σε σχέση με φίλους ή φίλες. Κρίση σχέσεων. Μια οικονομική απώλεια. Μια σχέση με ήδη δεσμευμένο άτομο.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Αιγόκερους, Υδροχόους, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Καρκίνους ή Σκορπιούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 27/6 και 30/10 αντίστοιχα.

Την Δευτέρα, δεσπόζει βέβαια η Πανσέληνος, η οποία ενδέχεται να αποκτήσει ακόμη οξύτερα χαρακτηριστικά, εξ αιτίας της «κρυφής» συνόδου του τροπικού Ερμή με τον αστρικό Άρη, που την συνοδεύει. Οι δύο πλανήτες συναντώνται στην 1η μοίρα του Υδροχόου, προσδίδοντας μια σχετικά μεγάλη ταχύτητα στις εξελίξεις.

Εφαρμογές: Αμεσότητα, ταχύτητα, γρήγορη διεκπεραίωση. Πολλαπλές επαφές κι επικοινωνίες. Τεχνικές εργασίες. Αθλητισμός, σπορ. Λύση μιας παρεξήγησης.
SOS: Θυμός, οργή, ένταση. Ένα ατύχημα. Πόνος, τραυματισμός. «Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος».

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Διδύμους, Υδροχόους, Λέοντες.

Παράλληλα, προς την Τρίτη, ο Ερμής σχηματίζει κι ένα εξάγωνο με τον Κρόνο (Υδροχόος-Τοξότης, 1η μοίρα), θέτοντας κάποια «απαγορευτικά» στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου.

Εφαρμογές: Οργάνωση, ταξινόμηση. Ενασχόληση με εργασίες ρουτίνας. Εκπλήρωση υποχρεώσεων. Γραπτός λόγος. Μια επιτυχημένη δοκιμασία. Επάρκεια σε νόμιμα έγγραφα. Προνοητικότητα, Αξιοποίηση αποθηκευμένου ή παλαιού υλικού, πωλήσεις.
SOS: Καθυστέρηση, ταλαιπωρία. Αίσθηση ατυχίας ή αποτυχίας. Απαισιοδοξία, μελαγχολία. Μια βλάβη ή ζημιά. Δυσκολία συνεννόησης, ελαττωματική επικοινωνία. Ανεπάρκεια νόμιμων εγγράφων. Ελλείψεις υλικού. Πολύ αυστηρή αξιολόγηση, «κόλλημα» στους τύπους.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Αιγόκερους, Υδροχόους, Τοξότες και σε ένα στενότερο πλαίσιο τους Καρκίνους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 27/6.

Βεβαίως με τον Ερμή ως «γεφυροποιό» παίρνει σάρκα και οστά το «κρυφό» εξάγωνο ανάμεσα στον αστρικό Άρη και τον τροπικό Κρόνο (Υδροχόος-Τοξότης, 1η μοίρα), μια όψη που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να περάσει σχεδόν απαρατήρητη.
Εδώ, το σύμπαν σου ζητά να προσαρμοστείς στην πραγματικότητα, «ζυγίζοντας» προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά μιας υπόθεσης. Παράλληλα, σου ζητά να είσαι πολύ πιο προσεκτικός στις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν οδηγείς ή αθλείσαι.

Εφαρμογές: Τεχνικές εργασίες, επιδιορθώσεις. Συγκερασμός των «θέλω» και των «πρέπει». Ένας γόνιμος συμβιβασμός, στρατηγική. Μια νομική διεκδίκηση.
SOS: Σύγκρουση, ρήξη. Σπάσιμο. Ένα σοβαρό ατύχημα. Δράση σε λάθος χρόνο. Ενεργειακό έλλειμμα, κατάπτωση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Αιγόκερους, Υδροχόους, Τοξότες, Λέοντες και Διδύμους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved