Οικονομικές προβλέψεις, από 1η έως 4 Ιανουαρίου

Συντονίσου με το κλίμα των ημερών, έχοντας κατά νου ότι τα πράγματα δεν είναι ούτε απλά, ούτε διάφανα

Οικονομικές προβλέψεις, από 1η έως 4 Ιανουαρίου

Η νύχτα βγάζει επίσκοπο κι η αυγή μητροπολίτη

Η λαϊκή σοφία έχει βέβαια τον τρόπο της να αποτυπώνει τις εν κρυπτώ «λοβιτούρες» και μάλλον θα πρέπει να την λάβεις... σοβαρά υπόψη σου, ιδιαίτερα μέσα στο πρώτο Σ/Κ του νέου έτους.
Παράλληλα, βέβαια, δεν παύει να ισχύει ποτέ και το γνωστό «της νύχτας τα καμώματα, τα βλέπει η μέρα και γελά», κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση περιγράφει την δυνατότητα σου να ξεσκεπάσεις κάποιες «υπόγειες διαδρομές» του χρήματος, που συνοδεύονται από τις όχι και τόσο αγαθές προθέσεις των δραστών.

Κι όλα αυτά, εξ αιτίας της ενεργοποίησης του... τρομερού δίδυμου Ουρανού-Πλούτωνα, που για μια ακόμη φορά επαγγέλλεται κομβικές αλλαγές, «τελειώματα» κι ανατροπές.

Καλό είναι λοιπόν να συντονιστείς με το κλίμα των ημερών, έχοντας κατά νου ότι τα πράγματα δεν είναι ούτε απλά, ούτε διάφανα.

Ωστόσο, η Πέμπτη και η Παρασκευή φαίνεται να έχουν αρκετά θετικά χαρακτηριστικά κι αν ανήκεις στους τυχερούς μπορεί να βελτιώσεις ραγδαία τα οικονομικά σου. Αν...
Εδώ ίσως χρειαστεί να ρισκάρεις πέραν του δέοντος ή να ακολουθήσεις το προσωπικό σου «δαιμόνιο» αλλά καταλαβαίνεις ότι κάτι τέτοιο εμπεριέχει και κινδύνους. Αν λοιπόν δεις ότι οι συγκυρίες δεν σε «πάνε», μην επιμείνεις, αφού το πάθος σου μπορεί να σε «ξετινάξει» οικονομικά. Μείνε στο «παιχνίδι» για όσο το διασκεδάζεις!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved