Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/12 έως 30/12

Σελήνη στον Κριό – Η δράση είναι αυτή που ορίζει τις προτεραιότητες

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/12 έως 30/12

Μια ανάσα πριν την υποδοχή του νέου χρόνου η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 28/12 στις 8.36 το πρωί, για να μας ξεσηκώσει και να διεγείρει τις διαθέσεις.
Στις 9.26 το πρωί το τρίγωνο με τον Κρόνο μας ξυπνά με διάθεση να βάλουμε λίγο φρένο σε οποιαδήποτε διάθεση που έχει ξεπεράσει το μέτρο. Αν είμαστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι ή υπερβολικά μελαγχολικοί, βρίσκουμε το μέτρο και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.
Ως το απόγευμα απολαμβάνουμε τη δράση σε όλα τα επίπεδα με εσωτερική ηρεμία και τάξη.
Στις 8.31 το βράδυ το τετράγωνο με τον Ήλιο δημιουργεί βαριά διάθεση και καλό θα ήταν να μην επιμείνουμε να ενδώσουμε σε προσκλήσεις αν δεν θέλουμε πραγματικά.
Ο εκνευρισμός που αισθανόμαστε σχετίζεται με τις πιο βαθιές μας επιθυμίες που δεν θα ικανοποιηθούν σήμερα, αλλά μπορούν να δρομολογηθούν.

Στις 29/12 στις 6.16 το πρωί η σύνοδος με τον Ουρανό δίνει το εναρκτήριο σάλπισμα μιας πολύ δραστήριας ημέρας που αρχίζει με ένταση και τελειώνει με ευχαρίστηση.
Νιώθουμε από το πρωί γεμάτοι νευρικότητα και αγωνία να προλάβουμε όσα έχουμε στο μυαλό μας. Τίποτα ήρεμο, σταθερό και γνώριμο δεν μας ικανοποιεί, επιθυμώντας να κάνουμε κάτι διαφορετικό ακόμα αν δουλεύουμε.
Στις 7.09 το πρωί το τετράγωνο με τον Πλούτωνα μας παθιάζει ακόμα περισσότερο, δίνοντάς μας ισχυρή θέληση ως το μεσημέρι.
Ιδανικό διάστημα να ασχοληθούμε με τις διαδικασίες του ρεβεγιόν, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να δείξουμε στους άλλους τι πραγματικά επιθυμούμε χωρίς συμβιβασμούς.
Στις 5.55 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από το μεσημέρι και μετά μας κάνει να αισθανόμαστε γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια, ενώ το τετράγωνο με τον Ερμή στις 7.19 το βράδυ μπλοκάρει για λίγο τις σκέψεις μας.
Είναι σημαντικό αυτό το απόγευμα να δράσουμε χωρίς παρόρμηση πράγμα δύσκολο αλλά απαραίτητο αν θέλουμε να περάσουμε καλά.
Στις 10.38 το βράδυ το τρίγωνο με τον Δία υπόσχεται ένα συναρπαστικό βράδυ όπου και με όποιον έχουμε επιλέξει να το περάσουμε.
Η αισιοδοξία κυριαρχεί και οι ανήσυχες σκέψεις δεν χωράνε πουθενά.

Στις 30/12 στις 2.46 μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, τονίζει τις υπερβολικές μας ανάγκες, αλλά και την ερωτική διάθεση που ζητά διοχέτευση και ανταπόκριση.
Στις 12.56 μ.μ. η Σελήνη περνάει στον Ταύρο για να μας συνοδεύσει στον καινούργιο χρόνο απαστράπτουσα, ελκυστική, ορεξάτη και λάγνα.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, προσέξτε τις παρορμήσεις που σας κυριεύουν, ώστε να μην ξοδέψετε περισσότερα από όσα διαθέτετε και υλικά και συναισθηματικά. Βρείτε τη μέση οδό σε όλα.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες αφήνεστε σε μια γλυκιά περιπλάνηση και νιώθετε πως όλα είναι δυνατά αρκεί να έχετε διάθεση να τα πράξετε. Είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και ανοιχτό μυαλό και αγκαλιά.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, αφήστε για λίγο στην άκρη τους προβληματισμούς, μην βάζετε αμφιβολίες σε όλα και προσπαθήστε να απολαύσετε ένα διήμερο που μπορεί να μη στοχεύει στα μέτρα σας, αλλά στοχεύει στην ικανοποίησή σας.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved