Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/12 έως 28/12

Σελήνη στους Ιχθύες – Η αγάπη βασιλεύει και ο νους διοικεί

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/12 έως 28/12

Καθώς διανύουμε την εορταστική περίοδο και πάνω στο φόρτε της, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες, σήμερα 26/12 στις 6.07 το πρωί για να μας κάνει να σκεφτούμε το πραγματικό νόημα των όσων κάνουμε αυτές τις ημέρες.

Στις 6.32 το τετράγωνο με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με ένα βάρος καλά κρυμμένο στα τοιχώματα της καρδιάς και του νου και ακόμα και στην καλύτερη στιγμή μας αισθανόμαστε προβληματισμένοι.
Το πρωινό μας δεν είναι ενθουσιώδες, αλλά όσο προχωράει η μέρα αυτό θα αλλάξει, καθώς στις 1.45 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ήλιο και λίγο αργότερα στις 2.51 η σύνοδος με τον Ποσειδώνα μας βάζουν σε τροχιά εποικοδομητικών σκέψεων και κινήσεων.
Από το μεσημέρι και μετά η μέρα προσφέρεται για φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ανταλλαγές δώρων και αβροτήτων αλλά και για σύσκεψη με τον εαυτό μας.
Ήρεμοι, χαλαροί με έντονη διαίσθηση, ερχόμαστε κοντά στους δικούς μας ανθρώπους, δείχνουμε άπλετη αγάπη και ευγνωμοσύνη και σκεφτόμαστε μόνο θετικά.
Η έμπνευση αυξάνεται καθώς πλησιάζει το βράδυ, οι καλλιτεχνική μας φλέβα χτυπάει έντονα και το βράδυ γίνεται ιδανικό για παραστάσεις τέχνης, σινεμά, θέατρο και μουσική.

Στις 27/12 στις 3.46 μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Πλούτωνα επηρεάζει μόνο όσους ξενυχτούν, κρατώντας μας σε μια νοσταλγική οπισθοδρόμηση, που σκοπό έχει να καθοδηγήσει τις αυριανές μας πράξεις.
Στις 9.03 το πρωί το εξάγωνο με τον Ερμή ανοίγει το Σάββατό μας με εξαιρετικές ιδέες, πολύχρωμες σκέψεις, όνειρα, γλυκύτητα, κατανόηση και συζητήσεις που ξεδιαλύνουν κάθε σύννεφο στις σχέσεις μας με τους άλλους.
Ιδανικό διάστημα ως αργά το μεσημέρι να επικοινωνήσουμε και να ευχηθούμε, αλλά και να αποκαταστήσουμε επαφές.
Στις 5.43 το απόγευμα το εξάγωνο με την Αφροδίτη δημιουργεί ένα υπέροχο κλίμα, ζεστασιάς, θαλπωρής, ηρεμίας, διασκέδασης και εκτόνωσης.
Το βράδυ αυτό μας δίνει μεγάλη ευχαρίστηση και μας κάνει να αισθανόμαστε γεμάτοι και θετικοί. Ιδανικό βράδυ να βρεθούμε με αγαπημένα πρόσωπα, κοντινά και οικεία.

Στις 28/12 στις 8.36 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον δυναμικό και ασυγκράτητο Κριό, για να πατήσει γερά το γκάζι λίγο πριν την είσοδο του νέου χρόνου.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, βρίσκεστε μεταξύ σας αλλά και με τους άλλους σε πλήρη σύμπνοια, είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και εκδηλωτικοί και παράλληλα συνεσταλμένοι. Η ανάγκη για προσφορά είναι τεράστια.

Δίδυμοι και Τοξότες προσπαθήστε να καταλάβετε τι έχουν ανάγκη οι άλλοι, μην εστιάζεστε στους εαυτούς σας και μην μουτρώνετε αν κάτι δεν γίνει όπως το θέλετε. Εκμεταλλευτείτε ένα διήμερο που σας φέρνει κοντά με τις βαθύτερες ανάγκες σας.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι είστε παντού και συμμετέχετε σε όλα αναντίρρητα και με μεγάλη ευδιαθεσία. Η κοινωνική σας ζωή είναι υπερβολικά γεμάτη, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Αντίθετα το απολαμβάνετε δεόντως.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved