Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/12 έως 26/12

Σελήνη στον Υδροχόο – Για να τα σώσουμε όλα πρέπει να τα ρισκάρουμε όλα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/12 έως 26/12

Ένα διήμερο ψυχολογικής όασης και δράσης είναι αυτό που ακολουθεί καθώς η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 24/12 στις 4.53 τα ξημερώματα.
Το βαρύ κλίμα που έχουμε μπει από τη Νέα της φάση, μπορεί να βρει εκτόνωση αυτό το διήμερο και μάλιστα απολαυστική.
Με την είσοδό της λοιπόν στον Υδροχόο, σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στις 4.56, που μόλις έχει περάσει στη νέα του θέση στον Τοξότη.
Η μέρα ανοίγει με αυτή την επιρροή, που μας επιτρέπει ως το βράδυ να οργανωθούμε για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, να κάνουμε τα ψώνια μας συνετά και να δείξουμε συνέπεια προς όλους και όλα.
Η μέρα αυτή βγάζει από μέσα μας ωριμότητα και τάση να φιλοσοφήσουμε τα δρώμενα.
Ιδανική μέρα για να επισκεφτούμε ηλικιωμένα πρόσωπα, να προσφέρουμε τρυφερότητα και βοήθεια και να δείξουμε αυτοέλεγχο και ώριμη συμπεριφορά.

Στις 25/12 στις 1.26 μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με τον Ουρανό επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, προσφέροντάς μας συναρπαστικές στιγμές εφόσον έχουμε αποφασίσει να διώξουμε την πλήξη και τα προβλήματα και να κάνουμε οτιδήποτε ευχάριστο και ασυνήθιστο. Οι φιλικές συγκεντρώσεις και επαφές γεμίζουν τις ψυχολογικές μας μπαταρίες, ενώ η διάθεση είναι ανεβασμένη.
Στις 6.36 το πρωί η σύνοδος με τον Άρη μας ξεσηκώνει να απολαύσουμε δημιουργικά Χριστούγεννα, αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί η τάση μας είναι να εκνευριζόμαστε εύκολα.
Αυτή την ημέρα και ως το μεσημέρι είναι αναγκαίο να επιλέξουμε άτομα γύρω μας που να ταυτιζόμαστε απόλυτα και να μην πάμε κάπου καταναγκαστικά.
Αν το κάνουμε αυτό, θα νιώσουμε πλήρεις και θα αποφύγουμε δυσαρέσκειες.
Στις 5.11 το απόγευμα η αντίθεση με τον Δία μας οδηγεί σε υπερβολές και όσοι παίξουν τυχερά παιχνίδια αυτό το βράδυ θα πρέπει να προσέξουν. Η τάση είναι να ρισκάρουμε συναίσθημα και χρήμα, καθώς η ανάγκη να αφεθούμε είναι έντονη. Το ρίσκο θα βγει σε πολλούς σε καλό και όσοι βγουν χαμένοι, οι απώλειες δεν θα είναι μεγάλης σημασίας.

Στις 26/12 στις 6.07 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες, για να μας θυμίσει παλιές καλές στιγμές και να μας βάλει σε τροχιά συνειδητοποίησης.

Υδροχόοι και Λέοντες, μετριάστε την υπερβολή τη ημέρα των Χριστουγέννων ώστε να μην απογοητεύσετε την τόσο ενθουσιώδη διάθεσή σας.

Σκορπιοί και Ταύροι, είναι πολύ σημαντικό να βρεθείτε με ανθρώπους που επικοινωνείτε και συμπλέετε. Μην πειστείτε να κάνετε κάτι ή να βρεθείτε κάπου που δεν επιθυμείτε πολύ.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες περάστε καλά όπως υποδεικνύει η διάθεσή σας, δημιουργήστε, εμπνευστείτε και κάντε κάτι πρωτότυπο και ξεχωριστό.

Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, στηρίξτε όσο μπορείτε όσους έχουν ανάγκη, μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να σας διαπεράσουν και ακολουθήστε το αλάνθαστο ένστικτό σας.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved