Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/12 έως 24/12

Σελήνη στον Αιγόκερω – Η Νέα Σελήνη των μεγάλων αποφάσεων

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/12 έως 24/12

Μετά από ένα εξαιρετικά ευχάριστο διήμερο που γεμίσαμε τις ψυχολογικές μας μπαταρίες, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 22/12 στις 3.26 μετά τα μεσάνυχτα.

Η συνάντησή της με τον Ήλιο λίγο αργότερα στις 3.35, σηματοδοτεί την τελευταία Νέα της φάση γι αυτόν τον χρόνο, η οποία θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα.
Ο προσωπικός μας απολογισμός γίνεται κύριο μέλημά μας και οι αποφάσεις γίνονται αδυσώπητες, κάτω από τη γιορτινή μάσκα των εορτών.
Στις 11.59 το πρωί το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα με διάθεση να ανατρέξουμε στο παρελθόν και να ψάξουμε όλα όσα μας θυμίζουν τα κενά που δεν μπορούμε να γεμίσουμε.

Ως το απόγευμα η μέρα προσφέρεται για να δείξουμε ευαισθησία στους συνανθρώπους μας, να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να κατευνάσουμε κάθε αρνητικό συναίσθημα που μας κυριεύει.
Στις 5.54 το απόγευμα η σύνοδος με τον Ερμή μας οδηγεί ως το βράδυ σε ατέλειωτες συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και σχέδια, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου.
Το διάστημα αυτό προσφέρεται για να καταστρώσουμε σχέδια για το μέλλον κάτω από αυστηρές προδιαγραφές, σκεφτόμενοι λογικά και ψυχρά χωρίς συναισθηματικές παρεμβολές.

Στις 23/12 μόλις 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Ουρανό και λίγο αργότερα 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η σύνοδος με τον Πλούτωνα που επηρεάζουν από το προηγούμενο βράδυ, μας κάνουν αδιάλλακτους με μεγάλη ένταση και ψυχολογική φόρτιση.
Το βράδυ αυτό είναι πολύ κρίσιμο για οποιαδήποτε απόφαση, γιατί η ενέργεια είναι ισχυρή και η ανυποχώρητη τάση μας καθορίζεται από όσα μας πονάνε.
Καλό θα είναι να προσέξουμε τη συμπεριφορά μας και να τιθασεύσουμε την αναστάτωση.
Στις 5.16 τα ξημερώματα η σύνοδος με την Αφροδίτη επηρεάζει τις επιθυμίες μας ως το μεσημέρι καθοδηγώντας μας με πειθαρχία, συνέπεια και στρατιωτικές εντολές.
Το διάστημα είναι ιδανικό για επαγγελματικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.
Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της ως τις 24/12 στις 4.52 τα ξημερώματα, που θα περάσει στον Υδροχόο.
Ως αυτή τη στιγμή, θα ήταν προτιμότερο να μην προβούμε σε καμιά σημαντική κίνηση και απόφαση, αλλά να σταθούμε αφουγκραζόμενοι ανθρώπους και καταστάσεις.

Αιγόκεροι, Ζυγοί, Κριοί και Καρκίνοι, η διάθεσή σας μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, ενώ η συμπεριφορά σας μοιάζει με αυτή του θλιμμένου κλόουν. Προσέξτε τα νεύρα σας που κατευθύνονται από τα απωθημένα.

Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι και Σκορπιοί προετοιμάζεστε για ένα πολύ εποικοδομητικό διήμερο, με σκοπό να περάσετε όμορφα και να βάλετε βάσεις για το άμεσο μέλλον.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι αισθάνεστε καλυμμένοι και άτρωτοι και όλα μπορούν να συμβούν για εσάς αρκεί είστε εκεί για να αντιληφθείτε. Το να είστε εκεί σημαίνει να μην παίζετε κρυφτό με τα αληθινά σας συναισθήματα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved