Τα SOS της εβδομάδας, από 19/12 έως 25/12

Ποια ζώδια θα επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδας, από 19/12 έως 25/12

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

Από 19/12 έως 25/12

Αρκετά είναι τα δρώμενα του επταημέρου, με την Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου να ορίζει ένα νέο κύκλο εξελίξεων. Σε σχέση με το ωροσκόπιο της Ελλάδος η μεγάλη «φασαρία» γίνεται σε θέματα διακυβέρνησης και εξουσίας, όπου «φωτογραφίζεται» μια καίρια ρήξη στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Αξιοσημείωτες είναι και οι διαδοχικές όψεις της Δήμητρας με τον Δία, την Έριδα αλλά και τον Κρόνο, ως αστρική. Καταλαβαίνεις βέβαια ότι η τελευταία κινείται σε μια μάλλον περιοριστική κατεύθυνση, σε αντίθεση με τις δύο πρώτες, που συγκεντρώνουν αναπτυξιακά χαρακτηριστικά στις δημόσιες σχέσεις, την δημοσιοποίηση, τα media, την πολιτική αλλά και τις εργασιακές σχέσεις.

Κατ' αρχήν το τρίγωνο Δήμητρας-Δία κλείνει με ακρίβεια την Κυριακή (Τοξότης-Λέων, 22η μοίρα) και επί προσωπικού μπορεί να σου ανοίξει τον δρόμο με μια σημαντική συνεργασία ή νομική συμφωνία. Προσφέρεται ακόμη για κάθε τι που απευθύνεται στο κοινό.
Στον αντίποδα, η «κρυφή» σύνοδος της αστρικής Δήμητρας με τον τροπικό Κρόνο στις 0 μοίρες του Τοξότη κλείνει με ακρίβεια ανήμερα τα Χριστούγεννα και «προαναγγέλλει» πιέσεις, περιορισμούς και ατυχίες στα ίδια ακριβώς θέματα.
Όσο για το τρίγωνο Δήμητρας-Έριδας (Τοξότης-Κριός, 22η μοίρα) κλείνει με ακρίβεια το Σάββατο και μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια επαγγελματική συνεργασία ή σε δουλειές που η επιτυχία τους εξαρτάται άμεσα από την ανταπόκριση του κοινού.

Ας δούμε όμως όλες τις όψεις του επταημέρου με χρονολογική σειρά.

Την Παρασκευή το πρωί, ο τροπικός Άρης «κλειδώνει» με ακρίβεια επάνω στον αστρικό Ποσειδώνα στην 11η μοίρα του Υδροχόου, ενεργοποιώντας μεταξύ άλλων ένα δραστικό παρασκήνιο. Η συγκεκριμένη όψη έχει βέβαια πολλές πτυχές αλλά για... αρχή μένω σε μια από αυτές: Άπιστοι, κατάσκοποι και προδότες σου υπενθυμίζουν ότι καλό είναι να έχεις μάτια και στην πλάτη!

Εφαρμογές: Διερεύνηση του παρασκηνίου. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Χορός. Απεντόμωση. Υδραυλικές εργασίες. Εναλλακτικές θεραπείες. Αποπροσανατολισμός του εχθρού.
SOS: Ίωση, δηλητηρίαση, τοξική προσβολή. Προδοσία, απιστία. Πόλεμος κατασκόπων. Πλημμύρα, πνιγμός. Κίνδυνος από το υγρό στοιχείο, ναυάγιο. Χιονοστιβάδα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ιχθύες, Υδροχόους, Λέοντες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Αιγόκερους και Καρκίνους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 9/1 και 7/7 αντίστοιχα.

Το Σάββατο, η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα στην 12η μοίρα του Αιγόκερω, δίνοντας μια πιο απόλυτη διάσταση στο συναίσθημα σου.

Εφαρμογές: Μια καταλυτική σχέση. Ένας μεγάλος έρωτας, πάθος. Κληρονομιά, αποζημίωση. Οφέλη από απώλειες άλλων. Σεξουαλική απόλαυση. Καθαριότητα σε βάθος. Αγορά εσωρούχων και ερωτικών αξεσουάρ.
SOS: Αίσθηση απώλειας, πένθος. Βρωμιά, σήψη. Δερματικά προβλήματα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Καρκίνους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Τοξότες ή Διδύμους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 10/12 και 10/6 αντίστοιχα.

Παράλληλα, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό (Αιγόκερως-Κριός, 12η μοίρα), δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για σημαντικές εκπλήξεις κι ανατροπές.

Εφαρμογές: Μια ξαφνική σχέση. Έλξη μεταξύ των αντιθέτων. Μια πρωτότυπη παρουσίαση. Αγορές σπανίων ειδών. Ένα απρόβλεπτο οικονομικό όφελος. Βοήθεια ή συμπαράσταση από ξένους. Αλλαγή εμφάνισης, νέα μόδα. Ανεξαρτησία, ελευθερία.
SOS: Ένας ξαφνικός χωρισμός. Αλλόκοτη συμπεριφορά οικείων προσώπων. Προκλητικότητα, εκκεντρικότητα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους, Ταύρους, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Τοξότες, Ιχθύες, Διδύμους ή Παρθένους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 10/12, 9/3, 10/6 και 10/9 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, ο τροπικός Ήλιος σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με την αστρική Έριδα (Τοξότης-Ιχθύες, 28η μοίρα), φέρνοντας στο προσκήνιο εργασιακά και ιατρικά θέματα.

Εφαρμογές: Οργάνωση, προμήθεια εξοπλισμού. Ανεύρεση εργασίας. Ενασχόληση με επιστημονικά ή ιατρικά θέματα.
SOS: «Κόλλημα» σε λεπτομέρειες. Τεχνική ανεπάρκεια.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Παρθένους, Αιγόκερους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες και Τοξότες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 19/3 και 21/12.

Ακόμη, ο Ερμής σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (Αιγόκερως-Ιχθύες, 5η μοίρα), δίνοντας προτεραιότητα στην διαίσθηση σου.

Εφαρμογές: Χαλάρωση, ύπνος. Έμπνευση, διαίσθηση. Καμουφλάζ, κρυφή προστασία. Απόκρυψη μιας δυσάρεστης λεπτομέρειας. Μια κατά λάθος επιτυχία.
SOS: Ψέμα, απάτη. Λανθασμένη κρίση. Εξαφάνιση αντικειμένων ή αρχείων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Αιγόκερους, Ιχθύες, Καρκίνους, Παρθένους, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Υδροχόους ή Λέοντες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 31/1 και 2/8 αντίστοιχα.

Την Κυριακή, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Χείρωνα (Αιγόκερως-Ιχθύες, 13η μοίρα), προάγοντας τις παραδοσιακές φόρμες σε μια ευρεία γκάμα θεμάτων.

Εφαρμογές: Αγάπη, στοργή. Οικογενειακό κλίμα. Περιουσιακά οφέλη. Διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Μια σχέση με σκοπό το γάμο ή την συμβίωση. Μια σχέση από το παρελθόν, επανασύνδεση. Παραδοσιακές συνταγές, αντίκες. Ρετρό.
SOS: Συναισθηματική εξάρτηση, ευσυγκινησία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Αιγόκερους, Καρκίνους, Ιχθύες, Παρθένους, Ταύρους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Τοξότες, Διδύμους, Υδροχόους ή Λέοντες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 5/12, 5/6, 8/2 και 10/8 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα κλείνει με ακρίβεια ένα εξάγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό (Υδροχόος-Κριός, 12η μοίρα), κάτι που μεταξύ άλλων αναμένεται να αυξήσει κατακόρυφα την... επαναστατική σου διάθεση!

Εφαρμογές: Ένας επωφελής αιφνιδιασμός. Πτήση, extreme sports. Ηλεκτρολογικές εργασίες. Χειραφέτηση, επανάσταση.
SOS: Ένας απρόβλεπτος κίνδυνος, ένα σπάνιο ατύχημα. Κίνδυνος στον αέρα, πτώση από ψηλά. Θύελλα, τυφώνας. Έκρηξη οργής, ακατανόητη βία. .

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Υδροχόους, Ζυγούς, Λέοντες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Αιγόκερους, Καρκίνους, Ιχθύες ή Παρθένους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 9/1, 9/7, 9/3 και 10/9 αντίστοιχα.

Μέχρι και την Τετάρτη εκτός από την Νέα Σελήνη και την είσοδο του τροπικού Κρόνου στον Τοξότη (λίαν προσεχώς θα υπάρξει ειδική παρουσίαση για το θέμα), δεν υπάρχουν σημαντικά ουράνια δρώμενα. Όμως την Πέμπτη σχηματίζονται τέσσερις όψεις ιδιαίτερης αξίας.
Για την πρώτη από αυτές (Δήμητρα-Κρόνος) σου έγραψα ήδη για το πλαίσιο και τις κατευθύνσεις της.
Η δεύτερη, είναι μια ακόμη «κρυφή» σύνοδος ανάμεσα στην Δήμητρα και την αστρική Αφροδίτη. Οι δύο «κυρίες» του ζωδιακού συναντώνται στην 24η μοίρα του Τοξότη και πρόκειται σίγουρα για ένα καλό σημάδι, όσον αφορά στην ημέρα των Χριστουγέννων, η οποία πέρα από το παραδοσιακό οικογενειακό πλαίσιο της φαίνεται να είναι γόνιμη σε γνωριμίες και κοινωνικές επαφές.

Εφαρμογές: Πλούσια κοινωνική ζωή, διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου. Ενδιαφέροντα σχετικά με την μόδα. Φροντίδα για την εξωτερική εμφάνιση, αγορές, δώρα.
SOS: Ενασχόληση με ανούσια θέματα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Αιγόκερους, Ζυγούς, Ταύρους, Καρκίνους και Τοξότες.

Παράλληλα όμως οι... Ουρανοπλουτωναίοι «στριμώχνουν» τον Ερμή, κάτι που προσδίδει σε αυτές τις εορταστικές ημέρες έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στην 12η μοίρα του Αιγόκερω, προδιαθέτει σε εκμυστηρεύσεις αλλά και σε κάποιες ειδήσεις που μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστες.

Εφαρμογές: Αποκάλυψη ενός μυστικού. Διερεύνηση μιας υπόγειας διαδρομής, ξεσκέπασμα. Ενασχόληση με μυστήρια. Μια εύστοχη υποψία. Αποκρυπτογράφηση. Μαύρο χιούμορ. Θεάματα ή αναγνώσματα μυστηρίου και αγωνίας.
SOS: Έμμονες ιδέες, Μια δυσάρεστη είδηση. Κακολογία, καταστροφολογία. Απώλεια εγγράφων ή αρχείων. Ανεπανόρθωτη βλάβη σε μια συσκευή. Δόλια παρακολούθηση, κατασκοπία. Πορνογραφία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Καρκίνους και σε ένα στενότερο πλαίσιο τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 10/12.

Το δε τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό (Αιγόκερως-Κριός, 12η μοίρα) ανοίγει το δρόμο σε παραδοξότητες και σπάνιες καταστάσεις.

Εφαρμογές: Έρευνα, πειραματισμός. Εκπλήξεις, απρόοπτα. Μια απρόσμενη επιτυχία. Αγορές σπάνιων ειδών. Ενδιαφέροντα σχετικά με τις Επιστήμες και το Διάστημα.
SOS: Μια απρόσμενη αποτυχία. Αλλόκοτη συμπεριφορά, νευρική κρίση. Τεχνικά προβλήματα με ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Υδροχόους, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Τοξότες ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 10/12 και 9/3 αντίστοιχα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved