Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 17 έως 19 Δεκεμβρίου

Πέτα ψηλά

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 17 έως 19 Δεκεμβρίου

Κι ό, τι σε πλήγωσε ή σε θάμπωσε
Από ψηλά αν το κοιτάξεις
Θα σου φανεί τόσο ασήμαντο
Που στη στιγμή θα το ξεχάσεις...

Τούτες τις ημέρες είναι ο Ποσειδώνας που κυριαρχεί στην καθημερινότητα σου.
Έχει φτιάξει παρεάκι με τον Ερμή και τον Άρη και μαζί σκαρώνουν σχέδια κι ονείρατα.

Ξέρεις, είναι αυτός που βάζει τους χαμηλής συχνότητας συνανθρώπους σου να σε εξαπατούν, να σε παραπλανούν και να σέρνουν σαν το ποντίκι μέσα στη φάκα.
Τους κλέφτες, τους ψεύτες και τους απατεώνες που με τον δόλο παραμάσχαλα δεν έχουν τίποτε άλλο στο μυαλό τους παρά μόνον το πώς θα κυριαρχήσουν επάνω σου.
Όπως γράφουν συχνά και τα κινηματογραφικά ή θεατρικά σενάρια «δεν είναι κάτι προσωπικό, απλά μπίζνες»... Μετρώντας την ζωή μόνον με το χρήμα και την εξουσία, δεν έχουν άλλο τρόπο να «δουλέψουν» τον Ποσειδώνα τους. Με την πνευματικότητα τους αφανισμένη, σε βλέπουν νέτα σκέτα σαν ένα υποψήφιο θήραμα, που αργά ή γρήγορα θα πέσει στην παγίδα τους.
Κι αν βαδίζεις έχοντας σαν μόνο όπλο την «κοινή» λογική σου ή το ένστικτο επιβίωσης σου, λυπάμαι που στο γράφω αλλά οι πιθανότητες είναι σίγουρα εναντίον σου, αφού οι διώκτες σου ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν για να σε «τυλίξουν». Παίζεις στην έδρα τους...

Όμως θέλω να πιστεύω ότι εσύ απέχεις πολύ από το να είσαι απλά ένα αγρίμι, που βολοδέρνει ανυποψίαστο σε ένα πεδίο βολής. Που σε δύσκολους καιρούς ψάχνει μια τρύπα για να χωθεί. Εσύ είσαι άνθρωπος πλασμένος με το υλικό του ονείρου. Γι' αυτό και η απόδραση σου είναι ταυτόχρονα το μεγαλείο σου. Το καταφύγιο σου είναι ουράνιο, η πνευματικότητα σου είναι η δύναμη σου κι όχι η φυσική σου ρώμη. Κι έμαθες να πολεμάς καλά με τις σκιές σου. Βρήκες σύμμαχους Θεούς, πάλεψες και όρισες τη μοίρα σου με χιλιάδες κατακτήσεις, παρότι στο ξεκίνημα σου κανείς δεν σε υπολόγιζε. Βούτηξες στην άβυσσο, άπλωσες το χέρι σου μέχρι τα αστέρια σου. Πίστεψες στο ανέφικτο και τα κατάφερες.
Χάρη στο πνεύμα σου δημιούργησες τα πάντα από το τίποτα.

Το πνεύμα σου είναι που σε ξεχωρίζει από τα όντα που σε περιβάλλουν, ένα πνεύμα όμως που παραμένει εξυψωτικό εξ αιτίας της αγάπης σου. Χωρίς αυτήν δεν είναι παρά μια κενή δεξιότητα.
Η αγάπη σου σε κάνει να ποθείς το Όλον, η αγάπη σου δίνει στο Εγώ σου την ανίκητη πανοπλία του, τη σμιλεμένη μέσα σε αυτό που αποκαλείς Θεία Χάρη.
Η αγάπη σου και η πνευματικότητα σου σε εξυψώνουν και είναι αυτές που ενωμένες σε κάνουν άτρωτο απέναντι σε κάθε ταπεινό κίνητρο, απέναντι σε κάθε σκιά.

Κι ελπίζω η απόσταση σου από τον φόβο ή την πλεονεξία να παραμένει μεγάλη, γιατί εξ αιτίας τους πέφτεις στις παγίδες των κυνηγών σου, σε οδηγούν στην φάκα τους. Οι κυνηγοί σου, οι όμοιοι σου που έπαψαν ή δεν μπόρεσαν ποτέ να πετούν, ξέρουν κάθε είδους πονηριές γιατί με αυτές ζουν και βασιλεύουν.
Ζουν όμως και με τον φόβο μήπως χάσουν τα όσα σου έκλεψαν και σου κλέβουν, αφού στην πραγματικότητα δεν έχουν τίποτα δικό τους κι ας νομίζουν ότι έχουν τα πάντα. Βαυκαλίζονται για την ισχύ τους, όντας συχνά πιόνια που θωρούν τον εαυτό τους σαν βασιλιάδες. Και ζουν με την βεβαιότητα ότι –δεν μπορεί- κι εσύ ανήκεις στην ίδια κατηγορία με αυτούς, ότι είσαι ένας «πρεζάκιας» της εξουσίας και του πλούτου.

Ότι έχεις απολέσει οριστικά και αμετάκλητα την ιδιότητα σου να υψώνεσαι υπεράνω της ανάγκης σου.
Ότι ούτε αγαπάς, ούτε στοχάζεσαι.
Ότι θα μπορούν πάντα να σου υπαγορεύουν ταπεινούς πόθους, φόβο και πανικό, να σε κατευθύνουν με διλήμματα «ζωής και θανάτου», μόνο που στην πραγματικότητα όλοι αυτοί που σου κουνάνε το δάκτυλο, τον δικό τους θάνατο εννοούν, όχι τον δικό σου.

Απόδειξε τους ότι πλανώνται πλάνην οικτρά.

Κι αν υψωθείς επάνω από την δολιότητα τους θα διαπιστώσεις με μια ματιά ότι στην πραγματικότητα έχεις να κάνεις με άρρωστους ανθρώπους, που μάλιστα πιστεύουν ότι η αρρώστια τους είναι το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο.
Σε εκπαίδευσαν σκληρά γι' αυτό. Σε θέλουν ρηχό και κενόδοξο για να είσαι το εύκολο θύμα στις ορέξεις τους. Σε έσπρωξαν να πιστεύεις ότι θα δυστυχήσεις μακριά από τον υλικό πλούτο, την ίδια στιγμή που έκλεβαν το βιός σου ή σε έβαζαν κι εσένα να γίνεις κλέφτης. Αμ' έπος, αμ' έργον... Καθώς σκοτείνιαζαν τον ορίζοντα σου σε προειδοποιούσαν για το σκοτάδι που θα σε πλακώσει μακριά τους.

Γκιώνης δέρνει, γκιώνης σκούζει, γκιώνης τρέχει κι αγκαλιάζει. Αυτό λέει ο λαός για την περίπτωση τους και είμαι βέβαιος ότι το έχεις ζήσει επανειλημμένα...

Τούτες τις ημέρες είναι ο Ποσειδώνας που κυριαρχεί στην καθημερινότητα σου.
Έχει φτιάξει παρεάκι με τον Ερμή και τον Άρη και μαζί σκαρώνουν σχέδια κι ονείρατα.

Ξέρεις, είναι αυτός που μπορεί να γίνει το όχημα μιας ακόμη δημιουργικής απόδρασης σου. Να γίνει ακόμη η καλογυαλισμένη φτερωτή ασπίδα σου, που πάνω της καθρεφτίζονται όλα τα θαύματα σου, το όραμα σου, η πίστη σου, ο χορός των εμπνεύσεων σου. Να γίνει ο φύλακας άγγελος σου.

Το μόνο που σου ζητά είναι να κρατήσεις ζωντανό το δίπολο της υπεροχής σου, την αγάπη και την πνευματικότητα σου. Με αυτές συνοδοιπόρους σου, οι πλάνες και οι δολοπλοκίες θα αποκαλυφθούν ενώπιον σου και θα καταπέσουν, με τρόπο μαγικό. Οι εχθροί σου δεν θα σε βρίσκουν αλλά ακόμη κι αν τύχει να σε εντοπίσουν, τσακισμένοι από την αρρώστια τους, θολωμένοι από τον πανικό και την πλεονεξία τους, το πιθανότερο είναι να πέσουν οι ίδιοι στην παγίδα που σου έστησαν.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved