Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/12 έως 17/12

Σελήνη στον Ζυγό - Η δικαιοσύνη εν μέσω επιείκειας και σκληρότητας

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/12 έως 17/12

Ένα διήμερο που έχει πολλές εναλλαγές είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 15/12 στις 6.06 το πρωί.

Καθώς πλησιάζουμε στις γιορτές το κλίμα γίνεται όλο και πιο βαρύ με κάποιες ανακουφιστικές ανάσες που μας επιτρέπουν να εγκλιματιστούμε.
Η μέρα ξενικά με καλές προοπτικές καθώς η αρμονική αυτή Σελήνη μας κάνει καλαίσθητους, δίκαιους, υποχωρητικούς και ενωτικούς.

Στις 6.38 το απόγευμα το τετράγωνο με την Αφροδίτη αποκτά ιδιαίτερη σημασία με τη στο ζώδιο της Αφροδίτης και δημιουργεί από αργά το μεσημέρι την ανάγκη για συναισθηματικές διεργασίες, που όμως δεν μπορούν να απαλλαγούν εύκολα από πάθη και αυστηρές αντιμετωπίσεις.
Η ψυχρή Αφροδίτη στον Αιγόκερω προσπαθεί να υποδείξει στην κατευναστική Σελήνη να μη δείχνει επιείκεια με αποτέλεσμα να υπερβάλλουμε στις αντιδράσεις και στην κρίση μας.
Μόνη εκτόνωση οι βόλτες στα μαγαζιά, οι αγορές, η διακόσμηση του χώρου μας και η ασχολία με τον εαυτό μας και τον καλλωπισμό μας.

Στις 10.56 το βράδυ το τρίγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από το απόγευμα, λειαίνει τα γεγονότα, προτρέποντάς μας να ξεφύγουμε από τις προσωπικές μας μικρότητες και να ασχοληθούμε με πιο ουσιώδη θέματα.
Το βράδυ αυτό είναι γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια γι αυτό ας προσέξουμε πώς θα επιλέξουμε να το βιώσουμε.

Στις 16/12 στις 7.08 το πρωί και λίγα λεπτά αργότερα στις 7.11 η αντίθεση με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα κάνουν την ημέρα εκρηκτική, με αναπάντεχα συμβάντα, προκαλώντας απογοητεύσεις, θυμό, εντάσεις με τους άλλους και συνεχή υπερδιέγερση.
Η μέρα δεν προσφέρεται για ταλαιπωρίες, αν έχουμε στο πρόγραμμα κάτι που απαιτεί συγκέντρωση και εγκράτεια καλύτερα να το αναβάλλουμε, ενώ ας προσπαθήσουμε να εκτονωθούμε με χειρωνακτικές εργασίες, άσκηση και όχι ομαδικές δραστηριότητες.
Προσοχή σε τσακωμούς, ανταγωνισμούς και κουβέντες βαριές. Χρειάζεται ψυχραιμία και συγκατάβαση.

Στις 17/12 στις 2.31 μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ βοηθά πολύ στο να αποσπάσει την προσοχή μας από τις εμμονές, αλλά μπορεί και να διογκώσει τα νεύρα μας, υπερβάλλοντας αμετανόητα.
Είναι στο χέρι μας τι θα διαλέξουμε και πόσο μπορούμε να ισορροπήσουμε.

Στις 7.40 το πρωί το εξάγωνο με τον Ήλιο ανοίγει την ημέρα με διάθεση να αποκαταστήσουμε τυχόν ακραίες συμπεριφορές, να ζητήσουμε συγνώμη, να κάνουμε τις δουλειές μας με κέφι και αισιοδοξία και γενικά να ξαναβρούμε τη φόρμα μας ως το απόγευμα στις 4.52 που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι βρίσκεστε σε μεγάλη ένταση, γίνεστε εριστικοί και βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο. Αποφύγετε σημαντικές υποθέσεις και μην ανακινείτε θέματα.

Ζυγοί και Κριοί κάνετε ότι μπορείτε να βρείτε μια χρυσή τομή και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην ανοίγεστε κοινωνικά, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να μη δίνετε λαβές, ειδικά στις 16 του μήνα.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες πάτε κόντρα στις αντιξοότητες, αντιμετωπίζετε τα ευτράπελα με χιούμορ και αισιοδοξία και είστε η καλύτερη παρέα για όλους τους απεγνωσμένους γύρω σας.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι κοιτάτε μόνο το συμφέρον σας, οχυρώνεστε καλά και παρατηρείτε από μακριά τα γεγονότα. Μαζεύετε δυνάμεις και διατηρείτε την ψυχραιμία σας όσο μπορείτε.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved