Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/12 έως 15/12

Σελήνη στην Παρθένο – Η οποιαδήποτε προσφορά συνθέτει μια οποιαδήποτε ευτυχία

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/12 έως 15/12

Η λογική, η μέθοδος και η τακτική επανέρχονται δριμύτερες με το πέρασμα της Σελήνης στην Παρθένο σήμερα 12/12 στις 5.19 το απόγευμα.

Χαρτί και μολύβι στα χέρια για να οργανώσουμε λίστες εν όψει των γιορτών, αλλά και διάθεση υπηρεσίας και βοήθειας είναι οι τάσεις μας αυτό το διήμερο.
Στις 10.51 το βράδυ το τρίγωνο με την Αφροδίτη που έχει μετακομίσει στον Αιγόκερω, εξάπτει από το απόγευμα την αίσθηση πως η χαρά και η διασκέδαση εστιάζονται σε σοβαρά θέματα ουσίας όπως η αυτοσυγκράτηση και ο έλεγχος των καταστάσεων και του συναισθηματισμού μας.
Το βράδυ αυτό είμαστε συνεπείς στον σκοπό και η απόλαυσή μας προέρχεται από αυτά που σχεδιάζουμε να κάνουμε εντελώς πρακτικά.

Στις 13/12 στις 3.28 μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Ποσειδώνα δεν μπορεί να επιδράσει καθώς βρισκόμαστε στα ζεστά μας κρεβάτια και το μόνο που μπορεί να δώσει είναι κάποια όνειρα που μπορεί να έχουν βαρύνουσα σημασία.
Η μέρα θα κινηθεί σε αίσθηση καθήκοντος και στα πλαίσια αυστηρών προδιαγραφών με αυξημένες υποχρεώσεις και μια φιλόδοξη τάση να πετύχουμε τους στόχους μας.
Στις 6.47 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από αργά το μεσημέρι μας τροφοδοτεί με ιδιαίτερη διαίσθηση και μας αφοσιώνει σε εθελοντικές προσφορές που σκοπό έχουν να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτές.
Η επιθυμία μας να παραστούμε σε εκδηλώσεις στήριξης είναι μεγάλη, ενώ το βράδυ θα είναι κοινωνικά γεμάτο αλλά όχι προς απλή διασκέδαση που ξεγελά το χρόνο μας.

Στις 14/12 στις 2.50 το μεσημέρι η Κυριακή μας χαρακτηρίζεται από το πρωί, από το τετράγωνο με τον Ήλιο που δημιουργεί εκνευρισμό, ο οποίος σχετίζεται με διάφορες υποχρεώσεις που πρέπει να προλάβουμε.
Στις 10.47 το βράδυ το τετράγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από το απόγευμα, δημιουργεί ρήξεις μέσα από λεκτικές αντιπαραθέσεις που δύσκολα θα αποφευχθούν.
Η μέρα τελειώνει με την αίσθηση της κόντρας με τους άλλους, η οποία προκλήθηκε από έλλειψη διαλλακτικότητας και αυστηρής κρίσης.

Στις 15/12 πλέον στις 4.11 τα ξημερώματα το εξάγωνο με τον Κρόνο δεν ξεδιπλώνει την ευεργετική του διάθεση παρά μόνο τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό στις 6.06 το πρωί για ένα πολύ ενδιαφέρον διήμερο δράσης και προσπάθεια επίτευξης της αρμονίας σε όλα τα επίπεδα.

Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Ταύροι και Καρκίνοι, τάσσονται υπέρ της υπηρεσίας των άλλων με ανθρωπιστικές επεκτάσεις.

Δίδυμοι και Τοξότες μπλοκάρουν ανάμεσα σε αυτό που πρέπει να γίνει και σε αυτό που δεν μπορούν να κάνουν, διχάζονται και συμπεριφέρονται αλλόκοτα.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, είναι δημιουργικοί και υπεύθυνοι, ξεπερνώντας εμπόδια εύκολα και έχοντας στο μυαλό τους μόνο τους στόχους τους και την προσωπική τους ευεξία.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved