Τα SOS της εβδομάδας, από 12/12 έως 18/12

Ποια ζώδια θα επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδας, από 12/12 έως 18/12

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

Από 12/12 έως 18/12
Το επταήμερο έχει αρκετά θετικές προδιαγραφές για την καθημερινότητα σου, κυρίως εξ αιτίας του ενεργού Δία, ο οποίος δείχνει πρόθυμος να σε βοηθήσει στις ποικίλες υποθέσεις σου.
Παράλληλα όμως αναμένονται εντάσεις, συγκρούσεις και ακραία φαινόμενα, με κύριο «υποκινητή» τον Άρη.

Κατ' αρχήν, η διέλευση του από την 7η -8η μοίρα του Υδροχόου μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά καταλυτική. Για την Ελλάδα εκεί ακριβώς «έπεσε» η ακμή του 4ου οίκου στην Ηλιακή έκλειψη του περασμένου Οκτωβρίου και με το πέρασμα του Άρη δεν αποκλείεται να έχουμε μια δραστική ενεργοποίηση της. Αυτό θα σημάνει μια σοβαρή αναταραχή στο εσωτερικό μέτωπο αλλά και στις πολιτικές-οικονομικές υποθέσεις της χώρας. Ακόμη «παίζει» δυνατά μια διακεκριμένη φυσική καταστροφή ή ένα σοκαριστικό δυστύχημα.

Επιπλέον, οι «κρυφές» όψεις του Άρη με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα με τον Ποσειδώνα, φέρουν το σπέρμα ειδικών καταστάσεων και κινδύνων.
Επί προσωπικού βέβαια, ακόμη κι αν σε εμπλέξουν σε ακρότητες κάθε είδους, ο δικός σου ρόλος είναι να... νικήσεις! Από άποψη στρατηγικής καλείσαι να είσαι υποψιασμένος και επαρκώς εξοπλισμένος, να «τρέξεις» κάποιες καταστάσεις, πριν πιαστείς στον ύπνο και φυσικά να διεκδικήσεις ότι το καλύτερο για σένα. Απλά να θυμάσαι ότι το θάρρος και η τόλμη σου θα πρέπει να συνοδεύονται από την καλή γνώση του αντικειμένου με το οποίο ασχολείσαι. Σε διαφορετική περίπτωση, ακόμη κι ένας θεωρητικά «υγιεινός περίπατος», μπορεί να εξελιχθεί σε δεινή «ήττα».

Παραμένοντας στο μέτωπο των αργών πλανητών, ίσως πρέπει να υπολογίσεις και την «προίκα», που παραλαμβάνεις από τις όψεις της Πέμπτης, οι οποίες ωστόσο σε αφορούν επί προσωπικού, μόνον αν ανήκεις στις ζωδιακές ομάδες που επηρεάζονται άμεσα και αναγράφονται μετά από κάθε όψη.

Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή...

Την Πέμπτη, η τροπική Δήμητρα «πατάει» επάνω στο τετράγωνο αστρικού Ουρανού- αστρικού Πλούτωνα. Δύσκολοι καιροί για συνεργασίες αλλά και για τους... πολιτικούς!

Η «κρυφή» σύνοδος Δήμητρας-Πλούτωνα, μεταξύ άλλων ευνοεί την δράση μυστικών κέντρων εξουσίας και κάθε είδους χειραγώγηση, συχνά μέσω τρομοκρατικών ενεργειών. Σίγουρα όμως έχει και τα καλά της, κυρίως στην κατεύθυνση των αποκαλύψεων γύρω από την πολιτική και οικονομική διαπλοκή.
Σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να υποδηλώνει το τέλος μιας συνεργασίας αλλά και μια νομική συμφωνία που σε... δένει χειροπόδαρα.

Εφαρμογές: Αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστικού. Συμμετοχή σε μια κρυφή οργάνωση ή συμμαχία. «Συνεργασία με τον διάβολο», προκειμένου να επιτευχθεί ένας μεγάλος στόχος. Απόλυτη πίστη σε ένα ιδανικό, πολιτική στράτευση. Ξεσκέπασμα ενός δικτύου κατασκοπίας ή μιας εγκληματικής οργάνωσης..
SOS: Κατευθυνόμενες εξελίξεις, «στημένο» παιχνίδι. Μια εκβιαστική συνεργασία. Το τέλος μιας συνεργασίας. Τρομοκρατία, υπονόμευση. Φανατισμός. Συμμετοχή στο οργανωμένο έγκλημα. Μια δυσβάστακτη νομική δέσμευση. Μια καταστροφική δικαστική απόφαση. Κλείσιμο ενός μέσου ενημέρωσης. Ένα δυστύχημα σε μεταφορικό μέσο.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Σκορπιούς, Τοξότες, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 4/1 και 2/7 αντίστοιχα.

Το «κρυφό» τετράγωνο της Δήμητρας με τον Ουρανό, διεγείρει κάθε είδους... επαναστατικό πνεύμα, συμβάλλοντας όπως είναι φυσικό σε ανατροπές κι αναστατώσεις, με μελανότερο ίσως σημείο τις ακρότητες. Σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να σε οδηγήσει στο σπάσιμο μιας συνεργασίας ή αντίθετα σε μια νέα συμφωνία μεταξύ... αταίριαστων!

Εφαρμογές: Ανεξαρτησία, απελευθέρωση. Πρωτοποριακές εφαρμογές. Μια νέα μόδα. Ομαδική ψυχανάλυση. Κοινωνιολογία, Πολιτική. Επανάσταση, πτώση μιας τυραννίας. Μια απροσδόκητη συμφωνία ή συνεργασία.
SOS: Ρήξη με συνεργάτες. Ακρότητες, φανατισμός. Βίαιη ανατροπή, μια μεγάλη αναταραχή. Κίνδυνος στον αέρα, ένα αεροπορικό δυστύχημα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Κριούς ή Ζυγούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 2/4 και 4/10 αντίστοιχα. Επίσης, Σκορπιούς ή Ταύρους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 17/11 και 15/5 αντίστοιχα.

Ακόμη, την Πέμπτη κλείνει με ακρίβεια και το «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στον τροπικό Άρη και τον αστρικό Κρόνο (Υδροχόος-Σκορπιός, 4η μοίρα). Εδώ η ανάγκη ενός συμβιβασμού και η τήρηση του μέτρου δείχνουν αναγκαία όσο ποτέ...

Εφαρμογές: Συμβιβασμός, στρατηγική, αμοιβαίες υποχωρήσεις. Σκληρή εργασία.
SOS: Ενεργειακό έλλειμμα, κατάπτωση. Ένα σοβαρό ατύχημα, σπάσιμο. Ρήξη, σύγκρουση, ιδίως με φίλο/η ή μια ομάδα. Διάσταση μεταξύ ιδεολογίας και συμφέροντος.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Υδροχόους, Σκορπιούς, Λέοντες, Ταύρους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Αιγόκερους ή Καρκίνους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 2/1και 1/7 αντίστοιχα.

Την Παρασκευή, σχηματίζεται με ακρίβεια ένα «μεγάλο τρίγωνο» ανάμεσα στον Ερμή, την Έριδα και τον Δία (Τοξότης-Κριός-Λέων, 22η μοίρα). Ο συγκεκριμένος σχηματισμός, πέρα από την συμβολή του σε ένα γενικά καλό κλίμα, δημιουργεί και τις προϋποθέσεις για πρακτικές λύσεις και εργασιακή πρόοδο.

Εφαρμογές: Χαρά, διασκέδαση. Εύκολες λύσεις, βοήθειες, τύχη. Θετικές εξελίξεις σε εργασιακά θέματα. Διαδικτυακές και ηλεκτρονικές εφαρμογές. Ανεύρεση εξοπλισμού. Ένα ευχάριστο ταξίδι για δουλειά. Πολλαπλές επαφές, αδιάκοπη επικοινωνία.
SOS: Χαμένες ευκαιρίες. Εντυπώσεις χωρίς ουσία, υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Επιπολαιότητα, αμετροέπεια. Οργανωτικό έλλειμμα. Επικοινωνιακό αλαλούμ.

Επί προσωπικού, ο σχηματισμός επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Κριούς, Λέοντες, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες, Σκορπιούς ή Καρκίνους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18/3, 20/11 και 21/7 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, ο αστρικός Ερμής... σκουντουφλάει επάνω στον τροπικό Κρόνο, στην 29η μοίρα του Σκορπιού, βάζοντας ένα ακόμη λιθαράκι στο πρακτικό πνεύμα.

Εφαρμογές: Σοβαρότητα, ρεαλισμός, πρακτικό πνεύμα. Ποιότητα. Μια επωφελής καθυστέρηση. Επάρκεια σε έγγραφα και προϋποθέσεις. Ένας χρήσιμος περιορισμός. Γραπτός λόγος, καταγραφή, ταξινόμηση. Επιτυχία στα δύσκολα.
SOS: Μπλοκάρισμα, ακινησία, καθυστέρηση. Ανεπάρκεια εγγράφων ή νόμιμων παραστατικών. Αίσθηση αποτυχίας. Τεχνικά προβλήματα, βλάβες.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Σκορπιούς, Ταύρους, Διδύμους, Αιγόκερους και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 16/12

Το Σάββατο, ο αστρικός Άρης διαβαίνει από το.. κονάκι του τροπικού Πλούτωνα στην 12η μοίρα του Αιγόκερω. Κι αν σε συλλογικό επίπεδο αυτή η συμπόρευση έχει όσο να 'ναι τις καταστροφικές διαστάσεις της, επί προσωπικού μπορεί να σε ωφελήσει τα μέγιστα σε κάθε είδους ερευνητικό έργο, γύρω σου, μέσα σου και φυσικά... από κάτω σου!

Εφαρμογές: Έρευνα σε βάθος, κατάδυση, διάτρηση. Ελεγχόμενο γκρέμισμα. Αποχετευτικές εργασίες. Μια μοναδική σεξουαλική εμπειρία. Ξεσκέπασμα παράνομων δραστηριοτήτων, εξολόθρευση του κακού.
SOS: Υπονόμευση, «τράβηγμα του χαλιού». Εγκληματική συμπεριφορά. Υποχώρηση εδάφους. Μια μεγάλη φυσική καταστροφή. Βρωμιά που βγαίνει στην επιφάνεια. Βομβιστικές επιθέσεις.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Αιγόκερους, Καρκίνους, Ζυγούς, Σκορπιούς και σε ένα στενότερο πλαίσιο Υδροχόους και Λέοντες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 26/1 και 28/7 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, ο αστρικός Άρης τετραγωνίζεται με τον τροπικό Ουρανό (Αιγόκερως-Κριός, 12η μοίρα), οδηγώντας πολλές καταστάσεις στα άκρα.

Εφαρμογές: Ένας επιτυχημένος αιφνιδιασμός. Επανάσταση, απελευθέρωση. Extreme sports. Πτήση.
SOS: Κεραυνός εν αιθρία. Πτώση από ψηλά, κίνδυνος στον αέρα. Ένα αεροπορικό δυστύχημα. Μια «ασύμμετρη» απειλή. Τρομοκρατία, ακραία βία. Κατολίσθηση, βομβαρδισμός. Ανταρσία. Θυελλώδεις άνεμοι, τυφώνας, ανεμοστρόβιλος. Επικίνδυνα «ιπτάμενα» αντικείμενα

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Υδροχόους αλλά και τους Λέοντες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 28/7.

Την Κυριακή, σχηματίζεται με ακρίβεια το δεύτερο «μεγάλο τρίγωνο» των ημερών, με την συμμετοχή του Δία, της Έριδας και του Ήλιου (Λέων-Κριός-Τοξότης, 22η μοίρα), κι εσύ βέβαια μπορείς να εκμεταλλευτείς την συγκυρία, ώστε να έχεις τις βοήθειες που ζητάς ή να κάνεις ένα σημαντικό ξεκίνημα.

Εφαρμογές: Τύχη, επιτυχία, υποστήριξη. Χαρά, διασκέδαση. Έναρξη μιας σημαντικής εργασίας. Ένα χρήσιμο ταξίδι. Κερδισμένες εντυπώσεις. Win-win.
SOS: Νεποτισμός, αναξιοκρατία. Αναντιστοιχία στόχων και ικανοτήτων. Χρήση «μέσου» σε βάρος των νόμιμων δικαιούχων. Αμετροέπεια.

Επί προσωπικού, ο σχηματισμός επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Καρκίνους, Σκορπιούς ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 21/7, 20/11 και 18/3 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, ο αστρικός Ήλιος συναντά τον τροπικό Κρόνο στην 29η μοίρα του Σκορπιού, παρέχοντας σου και την προοπτική μιας σημαντικής διάρκειας σε ότι ξεκινήσεις.

Εφαρμογές: Ένας περιορισμός που προσθέτει σε διάρκεια, Τήρηση του μέτρου και της δεοντολογίας. Δικαίωση της νομιμότητας, πληρότητα στις τυπικές προϋποθέσεις. Επιτυχημένες εξετάσεις. Πρόνοια που σώζει. Ανάληψη μιας σημαντικής ευθύνης, μια ποιοτική επιλογή.
SOS: Αίσθηση αποτυχίας, τιμωρία, ποινή. Μια κακώς εννοούμενη υποχρέωση, ανάληψη μιας δυσβάστακτης ευθύνης. Αδιέξοδο.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Σκορπιούς, Ταύρους, Αιγόκερους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Τοξότες και Διδύμους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 16/12 και 15/6 αντίστοιχα.

Την Τρίτη, ο αστρικός Ερμής τετραγωνίζεται με τον τροπικό Ποσειδώνα (Τοξότης-Ιχθύες, 5η μοίρα), ζητώντας σου να «ακούς» περισσότερο την διαίσθηση σου, η οποία μπορεί να σε προστατέψει από πολλές κακοτοπιές. Αντίθετα, η λογική σου μπορεί να πλανηθεί εύκολα.

Εφαρμογές: Χαλάρωση, ύπνος, ξεκούραση. Διαφυγή από τα δύσκολα, απόκρυψη δυσάρεστων λεπτομερειών, ένα ψέμα που προστατεύει. Εμψύχωση, βοήθεια σε πάσχοντες. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Προσευχή, διαλογισμός. Εύστοχη διαίσθηση, προφητικά όνειρα. Έμπνευση, οραματισμός. Τυχαία ανεύρεση αντικειμένων. Μακιγιάζ, μεταμφίεση.
SOS: Απάτη, πλαστογραφία, παραχάραξη, υπεξαίρεση. Ακύρωση δραστηριοτήτων. Εξαφάνιση εγγράφων ή αρχείων. Χρήση ουσιών. Ανεξιχνίαστα τεχνικά προβλήματα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους, Ιχθύες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Υδροχόους και Λέοντες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 1 /2 και 3/8 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, το «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στην αστρική Αφροδίτη και τον τροπικό Χείρωνα (Τοξότης-Ιχθύες, 13η μοίρα) μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με ανθρώπους που αγαπάς.

Εφαρμογές: Αγκαλιά, στοργή, οικογενειακή ατμόσφαιρα. Μνήμες, νοσταλγία. Μια σχέση από το παρελθόν, επανασύνδεση. Μια σχέση με προοπτική γάμου ή συμβίωσης. Διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Παλαιά αντικείμενα, αντίκες, ρετρό επιλογές. Μια παραδοσιακή συνταγή. Κονσερβοποιΐα. Περιουσιακά οφέλη.
SOS: Συναισθηματική αδυναμία, εξάρτηση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Ιχθύες, Διδύμους, Ταύρους, Καρκίνους αλλά και τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 6/9.

Τέλος, την Παρασκευή το πρωί, ο τροπικός Άρης «κλειδώνει» με ακρίβεια επάνω στον αστρικό Ποσειδώνα στην 11η μοίρα του Υδροχόου, ενεργοποιώντας μεταξύ άλλων ένα δραστικό παρασκήνιο. Η συγκεκριμένη όψη έχει βέβαια πολλές πτυχές αλλά για... αρχή μένω σε μια από αυτές: Άπιστοι, κατάσκοποι και προδότες σου υπενθυμίζουν ότι καλό είναι να έχεις μάτια και στην πλάτη!

Εφαρμογές: Διερεύνηση του παρασκηνίου. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Χορός. Απεντόμωση. Υδραυλικές εργασίες. Εναλλακτικές θεραπείες. Αποπροσανατολισμός του εχθρού.
SOS: Ίωση, δηλητηρίαση, τοξική προσβολή. Προδοσία, απιστία. Πόλεμος κατασκόπων. Πλημμύρα, πνιγμός. Κίνδυνος από το υγρό στοιχείο, ναυάγιο. Χιονοστιβάδα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ιχθύες, Υδροχόους, Λέοντες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Αιγόκερους και Καρκίνους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 9/1 και 7/7 αντίστοιχα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved