Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/12 έως 7/12

Σελήνη στους Διδύμους – Μια Πανσέληνος γεμάτη στολίδια και δώρα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/12 έως 7/12

Ο χρόνος, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει, μας χαρίζει μια ονειρεμένη Πανσέληνο καθώς η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 5/12 στις 12.29 το μεσημέρι.

Ένα πολύ ευχάριστο διήμερο μας περιμένει αρχίζοντας από το μεσημέρι της Παρασκευής με το τρίγωνο με τον Άρη που μόλις έχει περάσει στον Υδροχόο, εκτοξεύοντας στα ύψη την επικοινωνία μας ως το απόγευμα, που θα έχουμε πολλές συναναστροφές, όμορφες συναντήσεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις σε όλα τα επίπεδα.
Προωθούνται τα σχέδιά μας και ρυθμίζονται υποθέσεις.
Στις 9.20 το βράδυ το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θέλει προσοχή σε ότι αφορά τι λέμε και πώς το εκφράζουμε, δηλαδή θέλει τρόπο ώστε να αποφύγουμε παρερμηνεύσεις. Το ίδιο ισχύει και για όσα ακούμε.

Στις 6/12 στις 11.29 το πρωί το εξάγωνο με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 12.16 η αντίθεση με τον Ερμή ανοίγουν την ημέρα με διάθεση να επικοινωνήσουμε για οποιοδήποτε θέμα μας απασχολεί.. Ψάχνουμε πληροφορίες στο διαδίκτυο, παίρνουμε τηλέφωνα, στέλνουμε mail, έχουμε ευφάνταστες ιδέες και γενικά οργανώνουμε τα πάντα που χρειάζονται μυαλό και σκέψη.
Στις 2.27 το μεσημέρι η κορύφωση της αντίθεσης με τον Ήλιο σηματοδοτεί την Πανσέληνο του μήνα, που ως το βράδυ μας στρέφει προς τα έξω, συναντάμε όσο περισσότερους φίλους και γνωστούς μπορούμε και ο σκοπός μας είναι να συζητήσουμε φλέγοντα θέματα, να κουτσομπολέψουμε, να μάθουμε ειδήσεις και να κλείσουμε συμφωνίες.

Στις 7/12 στις 5.48 τα ξημερώματα το εξάγωνο με τον Δία ξεκινά την Κυριακή μας με ευδιαθεσία και πίστη πως όλα θα πάνε καλά, ενώ η αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Τοξότη στις 11.52 το πρωί μας οδηγεί ως το απόγευμα σε συναναστροφές εκτόνωσης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης.
Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτό το διήμερο είναι πώς θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε καλύτερα τις υποθέσεις και τις σκέψεις μας.

Στις 7.35 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και υπό την επιρροή της Πανσελήνου γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι και κάποιοι περισσότερο ευάλωτοι.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Τοξότες, Λέοντες και Κριοί, είναι με το χαμόγελο κολλημένο στο στόμα, η διάθεση απογειώνεται και περιλαμβάνει οτιδήποτε μπορεί να διαπραγματευτεί προκειμένου να επιτευχθεί κάτι συγκεκριμένο.

Ιχθύες και Παρθένοι μην κολλήσετε σε λεπτομέρειες και μην ακούσετε τυχόν σειρήνες που εμποδίζουν τις κινήσεις σας. Επικοινωνήστε ότι θέλετε χωρίς το σαράκι της αμφιβολίας.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι ενεργοποιήστε σε θέματα που ως τώρα είχατε στην άκρη για τους δικούς σας λόγους και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Μην χαρίσετε τίποτα και διεκδικήστε ανατρεπτικά.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved