Τα SOS της εβδομάδας, από 5/12 έως 11/12

Ποια ζώδια θα επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδας, από 5/12 έως 11/12

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

Από 5/12 έως 11/12

Η Πανσέληνος του μήνα, στον άξονα Διδύμων-Τοξότη (γίνεται το Σάββατο) είναι βέβαια ένα από τα σημαντικότερα δρώμενα του επταημέρου κι όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, αναμένεται να συμβάλλει σε μια συναισθηματική αστάθεια αλλά και σε εμφατικές εξελίξεις-εκδηλώσεις.
Ήτοι σε αλλεπάλληλα... πήγαινε-έλα και εναλλαγές προθέσεων, όσο και σε εξωστρεφείς λαϊκές μαζώξεις, είτε ενθουσιασμού, είτε διαμαρτυρίας.
Με βάση τις αρμοδιότητες των δύο ζωδίων, στο πλάνο βρίσκονται ακόμη τα ταξίδια και οτιδήποτε αφορά σε νομικές υποθέσεις, τα ΜΜΕ, τα μεταφορικά μέσα και την Παιδεία.

Παράλληλα, η σχεδόν ταυτόχρονη εμπλοκή του Ήλιου και του Ερμή με τον Ουρανό και τον Χείρωνα δίνει το στίγμα μιας ενεργοποίησης σε δύο φαινομενικά αντίθετες κατευθύνσεις. Από τη μια πλευρά τονίζονται η πρωτοπορία και η διαφορετικότητα, ενώ από την άλλη αποκτούν προτεραιότητα ο σεβασμός στην παράδοση και η ενίσχυση των δεσμών μιας κοινότητας ή οικογένειας.
Όπως θα διαπιστώσεις όμως είναι δυνατός ένας συγκερασμός των δύο τάσεων, ιδιαίτερα μέσω δημιουργικών εφαρμογών που παντρεύουν το παλιό με το καινούριο.
Το πιο δύσκολο στοίχημα έχει να κάνει με συναισθηματικές υποθέσεις, αφού εκεί είναι πολύ πιο δύσκολο να προκύψει ο... επιθυμητός συνδυασμός. Όχι όμως αδύνατον...
Μια παλιά σχέση που ανανεώνεται ή μια νέα σχέση με παραδοσιακά χαρακτηριστικά, αυτό είναι που καλείσαι να διεκπεραιώσεις. Κι ακόμη να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στις συναισθηματικές ανάγκες και τις... μάλλον εγκεφαλικές προσεγγίσεις.

Αυτή η διάσταση μπορεί να επιταχυνθεί εξ αιτίας της Πανσελήνου, ενώ όμως η όποια αναστάτωση-διέγερση εξ αιτίας της, δεν θα έχει απαραίτητα δυσάρεστες συνέπειες στην ζωή σου (ίσα-ίσα, φαίνεται να έχει πολλά αναπτυξιακά χαρακτηριστικά), κάποιες όψεις που έπονται της Πανσελήνου συνηγορούν στο αντίθετο.

Από μια συμβατική οπτική, τίποτα το «επιλήψιμο» δεν συμβαίνει στους ουρανούς, θα έλεγε μάλιστα κανείς ότι οι συνθήκες ευνοούν την διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου, όσο και κάποια... ταξιδάκια που θα σε χαροποιήσουν.
Εξετάζοντας όμως τις εμπλοκές μεταξύ τροπικών και αστρικών πλανητικών θέσεων, η εικόνα που προκύπτει είναι όλως διόλου διαφορετική.

Στην σχεδόν... ειδυλλιακή επικοινωνιακή πανδαισία του Ήλιου, του Ερμή αλλά και της Δήμητρας στον Τοξότη, «εισβάλλουν» οι Ουρανοπλουτωναίοι, στήνοντας ένα σκηνικό μηδενισμών, μάλλον δυσάρεστων τετελεσμένων, καταστροφών και ακροτήτων.
Όλα αυτά μπορεί να γίνουν περισσότερο αισθητά στον κοινωνικό-συλλογικό τομέα και μακάρι ο άνεμος της καταστροφής να μην περάσει από τα μέρη μας. Δεν μπορώ όμως να μην σταθώ σε μια ενδεχόμενη τραγωδία σε μέσο μαζικής μεταφοράς, μια σχεδόν ολοσχερή καταστροφή ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος ή σε κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις υψηλού κινδύνου, συμπεριλαμβανόμενης της τρομοκρατίας.

Επί προσωπικού βέβαια, έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες ώστε να πετύχεις κάτι σημαντικό. Καλείσαι ουσιαστικά να ελιχθείς αποτελεσματικά απέναντι σε μια σειρά από προκλήσεις και «τελειώματα». Η χειραφέτηση σου από οτιδήποτε σε εξαρτά, όσο και η διερεύνηση θεμάτων που θα μπορούσε να σε διαφωτίσει για το τι πραγματικά «παίζεται» στη ζωή σου, είναι από τις καλύτερες επιλογές που έχεις στην διάθεση σου. Φυσικά και οι κάθε είδους έρευνες γύρω από ποικίλα μυστήρια.
Συνολικά, η ανάπτυξη των ενδιαφερόντων σου είναι η σωστή «απάντηση» σου σε όλες τις πιέσεις.

Ας δούμε όμως όλες τις όψεις του επταημέρου με χρονολογική σειρά.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή, ο Ήλιος σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό (Τοξότης-Κριός, 12η μοίρα), αναδεικνύοντας την πρωτοτυπία και την διαφορετικότητα σε «λυδία λίθο» της επιτυχίας.

Εφαρμογές: Πρωτοτυπία, πειραματισμός, έρευνα. Έμφαση στο νέο ή το διαφορετικό. Ανεξαρτησία, χειραφέτηση. Μια ευχάριστη αλλαγή ή έκπληξη.
SOS: Προκλητικότητα, κυνισμός, υπέρβαση των ορίων. Μια δυσάρεστη ανατροπή. Διατάραξη των σχέσεων με ισχυρούς, ανταρσία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Κριούς, Υδροχόους, Λέοντες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Σκορπιούς ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 10/11 και 9/3 αντίστοιχα.

Σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση όμως, λειτουργεί το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Χείρωνα (Τοξότης-Ιχθύες, 13η μοίρα), που κλείνει με ακρίβεια την Παρασκευή το μεσημέρι.

Εφαρμογές: Ενασχόληση με το παρελθόν ή την παράδοση. Ιστορία, Αρχαιολογία. Ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων. Διαμόρφωση εσωτερικού χώρου, αρχιτεκτονική. Δημιουργία μιας κοινότητας ή οικογένειας. Επαφές με σοφούς ή βετεράνους. Τοπική αυτοδιοίκηση.
SOS: Υπερβολική εσωστρέφεια, κλείσιμο. Εξάρτηση από «άγραφους νόμους». Προγονοπληξία, δεισιδαιμονία. Ακραίος τοπικισμός ή εθνικισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους, Ιχθύες, Παρθένους, Καρκίνους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί αντίστοιχα κοντά στις 10/5, 12/8, 11/11 και 8/2.

Ανάλογες τάσεις παράγονται από τις διαδοχικές επαφές του Ερμή με τον Χείρωνα και τον Ουρανό, το Σάββατο. Κι εδώ ένα από τα βασικά ζητούμενα είναι να συνδυάσεις το παλαιό με το νέο και τις παραδοσιακές φόρμες με μια μοντέρνα γραμμή.

Από την πλευρά του, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό (Τοξότης-Κριός, 12η μοίρα) υποστηρίζει πρωτότυπες ή ανατρεπτικές δράσεις, φέρνοντας σε παράλληλα σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες ή νοοτροπίες.

Εφαρμογές: Ανανέωση, πρωτοτυπία, αλλαγή. Ένα ξαφνικό, όσο και ευχάριστο συναπάντημα. Ενδιαφέροντα σχετικά με τις επιστήμες και το Διάστημα. Ενασχόληση με σπάνια ή πολύ ιδιαίτερα θέματα. Αγορές ειδών με μοντέρνα γραμμή ή ειδικές λειτουργίες. Έρευνα, πειραματισμός. Ψυχολογία, Αστρολογία. Επιτυχία σε μια θεωρητικά δύσκολη αποστολή. Ανάδειξη της διαφορετικότητας, επαφές με «περίεργους» τύπους. Εύνοια ή συμπαράσταση από ξένους.
SOS: Αλλόκοτη συμπεριφορά, πρόκληση για την πρόκληση, διατάραξη «στα καλά καθούμενα». Νευρική κρίση. Τεχνικά προβλήματα με ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές. Βραχυκύκλωμα. Αποτυχία σε μια θεωρητικά εύκολη αποστολή.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Σκορπιούς, Ιχθύες ή Καρκίνους, που έχουν γεννηθεί αντίστοιχα στις 10/11, 9/3 και 8/7.

Την ίδια στιγμή, το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα (Τοξότης-Ιχθύες, 13η μοίρα) αναθερμαίνει την ανάγκη σου να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους, ενώ στρέφει το ενδιαφέρον σου σε πιο εσωτερικά ζητήματα.

Εφαρμογές: Ένα μήνυμα ή ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Επανένωση, reunion. Μια συγκέντρωση σε κλειστό κύκλο. Ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων. Αρχιτεκτονική, διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Ενασχόληση με παλαιά αντικείμενα ή έγγραφα. Αντίκες, είδη λαϊκής τέχνης. Έρευνα στο παρελθόν. Ιστορία, Αρχαιολογία. Επανάληψη μιας γνωστής ακολουθίας γεγονότων. Προμήθεια οικιακού εξοπλισμού.
SOS: Νοητική σύγχυση, αδυναμία λήψης μιας απόφασης, αμνησία. Μια παλιά υπόθεση που μπλοκάρει τις εξελίξεις.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους, Καρκίνους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί αντίστοιχα κοντά στις 9/5, 11/8, 11/11 και 8/2.

Το Σάββατο κλείνει με ακρίβεια και το «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στην αστρική Δήμητρα και τον τροπικό Δία (Σκορπιός-Λέων 22η μοίρα). Εδώ, μεταξύ άλλων μπορείς να ποντάρεις πολλά σε μια γενναία υποστήριξη από τους άλλους.

Εφαρμογές: Δημοσιοποίηση, δημοσιότητα, διασημότητα. Κερδισμένες εντυπώσεις. Κάτι το οποίο γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Μια επωφελής συμφωνία ή συνεργασία. Μια θετική νομική εξέλιξη. Ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα. Στήσιμο ενός ενημερωτικού δικτύου, έναρξη μιας εκπομπής.
SOS: Ανεπιθύμητες αποκαλύψεις. Διαπόμπευση, ρεζίλεμα. Ενασχόληση με ανούσιες υποθέσεις.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Ζυγούς, Λέοντες, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Σκορπιούς ή Ταύρους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 13/11 και 12/5 αντίστοιχα. Ακόμη τους Διδύμους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 6/6.

Η Δευτέρα... ανήκει δικαιωματικά στον Δία, ο οποίος σχηματίζει δύο «κρυφά» τετράγωνα με τον αστρικό Ήλιο και τον αστρικό Ερμή (Λέων-Σκορπιός, 22η μοίρα). Πολλά είναι εκείνα που μπορεί να πάνε καλύτερα από όσο υπολογίζεις, ενώ δεν θα λείψουν ούτε οι έξωθεν βοήθειες, ούτε τα «τυχερά».

Εφαρμογές: Τύχη, κέρδος. Μια βοήθεια, μια εύκολη λύση. Ένα ευοίωνο ξεκίνημα. Μια καλή είδηση. Ένα ευχάριστο ταξίδι.
SOS: Αναξιοποίητες ευκαιρίες.

Επί προσωπικού, αμφότερες οι όψεις επηρεάζουν πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους ή Ταύρους, που έχουν γεννηθεί αντίστοιχα κοντά στις 14/8, 14/11, 11/2 και 12/5.

Φυσικά την ίδια ημέρα, ο Ήλιος και ο Ερμής συναντώνται στην 16η μοίρα του Τοξότη, προδιαγράφοντας μια μεγάλη φυσική ή νοητική κινητικότητα.

Εφαρμογές: Ταξίδια, μετακινήσεις, επαφές. Διεύρυνση των κοινωνικών οριζόντων, νέες γνωριμίες. Σεμινάρια, σπουδές. Ενημέρωση, πληροφόρηση.
SOS: Έλλειμμα συγκρότησης ή οργάνωσης. Ενασχόληση με ανούσιες υποθέσεις.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο, Ταύρους ή Σκορπιούς, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 22η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Τρίτη, ο Ερμής συναντά την Δήμητρα στην 18η μοίρα του Τοξότη, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο το επικοινωνιακό κρεσέντο των ημερών. Κάθε είδος προωθητικής ενέργειας βρίσκεται στην απόλυτη διάθεση σου.

Εφαρμογές: Διαφήμιση, προώθηση ιδεών. Κάτι που απευθύνεται στο κοινό. Μια νομική συμφωνία, μια συνεργασία. Πολιτικές διεργασίες κι επαφές. Διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου. Αγορά αξεσουάρ, φροντίδα για την εξωτερική εμφάνιση.
SOS: Συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων», έλλειψη ουσίας. Σχεδόν αποκλειστική ενασχόληση με τις ζωές των άλλων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ταύρους ή Σκορπιούς, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 24η μοίρα του ζωδίου τους.

Ωστόσο, καλώς ή κακώς, δεν θα είναι όλα εύκολα κι αβίαστα, όπως θα... ήθελες! Ο πήχης αρχίζει να ανεβαίνει πολύ ψηλά, εξ αιτίας των «κρυφών» όψεων του Ερμή με τον αστρικό Ουρανό και τον αστρικό Πλούτωνα. Με την συμμετοχή των δύο «μεγάλων» οι ανάγκες και οι απαιτήσεις σου στρέφονται σε ένα μάλλον ερευνητικό πεδίο, ενώ στην καθημερινότητα σου ενδέχεται να αντιμετωπίσεις σύνθετα τεχνικά προβλήματα και εξαιρετικά ιδιόμορφες συμπεριφορές ή τακτικές. Φαίνεται λοιπόν ότι οι... επικίνδυνες αποστολές σε περιμένουν!

Η σύνοδος του τροπικού Ερμή με τον αστρικό Πλούτωνα, μπορεί να προαναγγέλλει κάτι όχι ευχάριστο, ενώ παράλληλα παραπέμπει σε διερευνήσεις κι εξομολογήσεις.

Εφαρμογές: Έρευνα σε βάθος. Αποκάλυψη ενός μυστικού, εκμυστήρευση. Ξεκαθάρισμα αντικειμένων ή αρχείων.
SOS: Μια δυσάρεστη είδηση. Καταστροφή μιας συσκευής ή ενός εργαλείου. Διαγραφή πολύτιμων αρχείων. Δόλια παρακολούθηση, υπονόμευση, κακολογία. Επικίνδυνα, όσο και άγνωστα «νερά». Επαφή με περιθωριακά άτομα. Εκβιασμός, τοκογλυφία. Βρώμικες σκέψεις. Πορνογραφία, «δουλειές» της νύχτας.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους, Σκορπιούς και σε ένα στενότερο πλαίσιο Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 2/7 και 4/1 αντίστοιχα. Επίσης τους Ταύρους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 15/5.

Το τετράγωνο του τροπικού Ερμή με τον αστρικό Ουρανό, σε θέλει έτοιμο να ανταποκριθείς σε ανατροπές και σπάνιες καταστάσεις.

Εφαρμογές: Έρευνα, πειραματισμός. Μια απότομη, όσο και ευνοϊκή αλλαγή. Μια σπάνια εμπειρία. Πολύ ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Ανεξαρτησία, χειραφέτηση.
SOS: Μια δυσάρεστη ανατροπή, μια επώδυνη έκπληξη. Τεχνικά προβλήματα, σε ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές. Ακραίες και μη προβλέψιμες καταστάσεις.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες ή Παρθένους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 9/3 και 10/9 αντίστοιχα.

Την Τετάρτη, είναι η σειρά του Ήλιου να «πιάσει» την Δήμητρα και μαζί της τους... Ουρανοπλουτωναίους!

Κατ' αρχήν η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στην 18η μοίρα του Τοξότη, ευνοεί την δημοσιοποίηση θεμάτων και τις κοινωνικές επαφές, ενώ παράλληλα προωθεί συνεργασίες, συσκέψεις κορυφής και πολιτικές διεργασίες.

Εφαρμογές: Συνεργασία, συμμαχία, γεφύρωση των αντιθέσεων. Μεσολάβηση, διαπραγμάτευση. Ανταπόκριση του κοινού, διασημότητα. Γνωριμία με ένα σημαίνον πρόσωπο. Συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Συσκέψεις. Πολιτικές διεργασίες.
SOS: Έλλειψη αποφασιστικότητας, υπερβολική σημασία στους άλλους.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Ζυγούς, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ταύρους ή Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στις 17/11 και 15/5 αντίστοιχα.

Η σύνοδος του τροπικού Ήλιου με τον αστρικό Πλούτωνα, μπορεί να υποδηλώνει το τέλος ενός κύκλου αλλά και μια νέα αρχή. Παράλληλα πριμοδοτεί έρευνες, αποκαλύψεις και «ξεσκεπάσματα» υπόγειων διαδρομών.

Εφαρμογές: Αναγέννηση, νέο ξεκίνημα. Έρευνα, ξεσκέπασμα. Ενασχόληση με μυστήρια. Κρυφή προστασία από ισχυρούς. Κέρδη από ζημιές άλλων. «Θεία δίκη».
SOS: Αυτοκαταστροφή. Εμπλοκή με «σκοτεινές» δυνάμεις. Δόλια χειραγώγηση, «στημένο» παιχνίδι. Ένα επώδυνο τέλος, μια καταστροφή. Ξέπλυμα χρήματος, εγκληματική δράση. Αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Χρηματιστηριακή κρίση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους, Σκορπιούς και σε ένα στενότερο πλαίσιο Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί στις 4/1 και 2/7 αντίστοιχα.

Το τετράγωνο του τροπικού Ήλιου με τον αστρικό Ουρανό μπορεί να σε φέρει προ απροόπτου και σίγουρα σε ενθαρρύνει να αιφνιδιάσεις πριν σε αιφνιδιάσουν.

Εφαρμογές: Ένας νικηφόρος αιφνιδιασμός. Μια επωφελής ανατροπή. Ανεξαρτησία, χειραφέτηση. Έρευνα, επιστημονικά ενδιαφέροντα, εφευρέσεις. Κοινωνιολογία, πολιτική.
SOS: Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Κεραυνός εν αιθρία. Ακραία ρήξη, υπέρβαση των ορίων. Προβοκάτσια.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες ή Παρθένους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 9/3 και 10/9 αντίστοιχα. Επίσης, Κριούς ή Ζυγούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 2/4 και 4/10 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, η αστρική Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον τροπικό Ποσειδώνα (Τοξότης-Ιχθύες, 4η μοίρα), προάγοντας κάθε εξιδανικευμένο συναίσθημα σου.

Εφαρμογές: Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Χαλάρωση, ύπνος. Μια ρομαντική σχέση. Κατανάλωση θαλασσινών. Αρωματοθεραπεία.
SOS: Αποπλάνηση, παράδοση σε ανήθικες προτάσεις. Λανθασμένη επιλογή συντρόφου. Χρήση ουσιών. Παράσιτα, μύκητες.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Ταύρους.

Την Πέμπτη, η τροπική Δήμητρα «πατάει» κι αυτή επάνω στο τετράγωνο αστρικού Ουρανού- αστρικού Πλούτωνα. Δύσκολοι καιροί για συνεργασίες αλλά και για τους... πολιτικούς!

Η «κρυφή» σύνοδος Δήμητρας-Πλούτωνα, μεταξύ άλλων ευνοεί την δράση μυστικών κέντρων εξουσίας και κάθε είδους χειραγώγηση, συχνά μέσω τρομοκρατικών ενεργειών. Σίγουρα όμως έχει και τα καλά της, κυρίως στην κατεύθυνση των αποκαλύψεων γύρω από την πολιτική και οικονομική διαπλοκή.
Σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να υποδηλώνει το τέλος μιας συνεργασίας αλλά και μια νομική συμφωνία που σε... δένει χειροπόδαρα.

Εφαρμογές: Αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστικού. Συμμετοχή σε μια κρυφή οργάνωση ή συμμαχία. «Συνεργασία με τον διάβολο», προκειμένου να επιτευχθεί ένας μεγάλος στόχος. Απόλυτη πίστη σε ένα ιδανικό, πολιτική στράτευση. Ξεσκέπασμα ενός δικτύου κατασκοπίας ή μιας εγκληματικής οργάνωσης..
SOS: Κατευθυνόμενες εξελίξεις, «στημένο» παιχνίδι. Μια εκβιαστική συνεργασία. Το τέλος μιας συνεργασίας. Τρομοκρατία, υπονόμευση. Φανατισμός. Συμμετοχή στο οργανωμένο έγκλημα. Μια δυσβάστακτη νομική δέσμευση. Μια καταστροφική δικαστική απόφαση. Κλείσιμο ενός μέσου ενημέρωσης. Ένα δυστύχημα σε μεταφορικό μέσο.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Σκορπιούς, Τοξότες, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 4/1 και 2/7 αντίστοιχα.

Το «κρυφό» τετράγωνο της Δήμητρας με τον Ουρανό, διεγείρει κάθε είδους... επαναστατικό πνεύμα, συμβάλλοντας όπως είναι φυσικό σε ανατροπές κι αναστατώσεις, με μελανότερο ίσως σημείο τις ακρότητες. Σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να σε οδηγήσει στο σπάσιμο μιας συνεργασίας ή αντίθετα σε μια νέα συμφωνία μεταξύ... αταίριαστων!

Εφαρμογές: Ανεξαρτησία, απελευθέρωση. Πρωτοποριακές εφαρμογές. Μια νέα μόδα. Ομαδική ψυχανάλυση. Κοινωνιολογία, Πολιτική. Επανάσταση, πτώση μιας τυραννίας. Μια απροσδόκητη συμφωνία ή συνεργασία.
SOS: Ρήξη με συνεργάτες. Ακρότητες, φανατισμός. Βίαιη ανατροπή, μια μεγάλη αναταραχή. Κίνδυνος στον αέρα, ένα αεροπορικό δυστύχημα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Κριούς ή Ζυγούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 2/4 και 4/10 αντίστοιχα. Επίσης, Σκορπιούς ή Ταύρους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 17/11 και 15/5 αντίστοιχα.

Τέλος, την Πέμπτη κλείνει με ακρίβεια και το «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στον τροπικό Άρη και τον αστρικό Κρόνο (Υδροχόος-Σκορπιός, 4η μοίρα). Εδώ η ανάγκη ενός συμβιβασμού και η τήρηση του μέτρου δείχνουν αναγκαία όσο ποτέ...

Εφαρμογές: Συμβιβασμός, στρατηγική, αμοιβαίες υποχωρήσεις. Σκληρή εργασία.
SOS: Ενεργειακό έλλειμμα, κατάπτωση. Ένα σοβαρό ατύχημα, σπάσιμο. Ρήξη, σύγκρουση, ιδίως με φίλο/η ή μια ομάδα. Διάσταση μεταξύ ιδεολογίας και συμφέροντος.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Υδροχόους, Σκορπιούς, Λέοντες, Ταύρους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Αιγόκερους ή Καρκίνους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 2/1και 1/7 αντίστοιχα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved