Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/12 έως 3/12

Σελήνη στον Κριό – Αχ να΄ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/12 έως 3/12

Δυναμικά ξεκινάει ο μήνας με τη Σελήνη να περνάει στον Κριό σήμερα 1/12 στις 3.14 μετά τα μεσάνυχτα.

Πρόκειται για ένα πολύ έντονο διήμερο με ασταμάτητη δραστηριότητα, παρορμητική διάθεση και άφθονο ενθουσιασμό.
Στις 12.15 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από το πρωί μας φέρνει σε συχνές επαφές για οποιοδήποτε λόγο.
Καλή μέρα για συναναστροφές, συνδιαλλαγές, συλλογή πληροφοριών, συναντήσεις και ραντεβού.
Στις 7.30 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Ήλιο συνεχίζει την ευδιαθεσία μας ενώ αυξάνει την ταχύτητα των αντανακλαστικών μας.
Το βράδυ προβλέπεται γεμάτο ενέργεια και ζωτικότητα, ενώ αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά ο αγώνας με ότι και αν καταπιαστούμε αυτό το βράδυ.

Στις 2/12 μόλις 11 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ μας κάνει υπέρμετρα εγωιστές και πεισματάρηδες γιατί δεν αντέχουμε την παθητικότητα και δεν επιθυμούμε να χαλαρώσουμε.
Βρισκόμαστε σε υπερδιέγερση καθώς στις 1.12 η σύνοδος με τον Ουρανό επιβεβαιώνει πως πρόκειται για ένα ανήσυχο βράδυ που κάθε χαλαρή δραστηριότητα μοιάζει βαρετή και πληκτική.
Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να διοχετεύσουμε το πλεόνασμα της ενέργειάς μας ώστε να μην μας εξαντλήσει η αϋπνία.
Στις 1.14 το μεσημέρι το τρίγωνο με την Αφροδίτη ανοίγει την ημέρα με τάση να φιλοσοφήσουμε, να κάνουμε ψώνια, δουλειές, να διακοσμήσουμε το χώρο μας, να αλλάξουμε διαρρύθμιση σπιτιού και χώρου εργασίας και γενικά να ξεδώσουμε όπως μπορούμε.
Στις 6.15 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Δία κλείνει την ημέρα με μεγάλη ευδιαθεσία, τύχη, μια επιτυχία σε μια επιδίωξη, μεγάλη διαχυτικότητα και εξωστρέφεια.
Γενικά οι επιδιώξεις μας αυτό το διήμερο βρίσκουν ανταπόκριση.

Στις 3/12 στις 4.42 τα ξημερώματα το τετράγωνο με τον Άρη δεν θα προλάβει να μας εξιτάρει περισσότερο ή να μας εκνευρίσει, καθώς στις 7.16 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Ταύρο για ένα μεθοδικό ξεσκόνισμα υποθέσεων, που χρειάζεται να βγουν στην επιφάνεια.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, συνειδητοποιείτε πως αν δεν έχετε νύχια να ξυστείτε θα μείνετε να ταλαιπωρείστε από τη φαγούρα. Οργανώστε τα θέματά σας και πάρτε πρωτοβουλίες. Μην αναβάλλετε τίποτα και στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, σφύζετε από ενθουσιασμό και κινητικότητα και μπορείτε μέσα σε δύο μέρες να κάνετε ό,τι θα κάνατε σε μία εβδομάδα. Η διασκέδαση, οι παρέες και οι φίλοι σας, έχουν την τιμητική τους.

Ιχθύες, Σκορπιοί, Ταύροι και Παρθένοι, αφήστε τα καθωσπρέπει στυλ στην άκρη και παραδεχτείτε πως θέλετε πολύ να βρίσκεστε στη θέση αυτών που χλευάζετε. Αυτό σημαίνει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να μην πιέζεστε να κάνετε κάτι που στην ουσία δεν σας γεμίζει.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved