Οικονομικές προβλέψεις από 27 έως 30 Νοεμβρίου

Ευχάριστες εκπλήξεις και ανατροπή δεδομένων

Οικονομικές προβλέψεις από 27 έως 30 Νοεμβρίου

Αν και οι ημέρες, λόγω του ενεργού Ποσειδώνα, δεν προσφέρονται ακόμη για σημαντικές κινήσεις (υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο απάτης ή λάθους), θα υπάρξουν σίγουρα και κάποιες θετικές εξελίξεις.

Κατ' αρχήν, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να συνεισφέρει σε μια ευχάριστη έκπληξη ή ανατροπή των δεδομένων. Ένα απρόσμενο δώρο μπορεί να σε χαροποιήσει αλλά και να σου ανεβάσει το ηθικό, ενώ αν αναλάβεις εσύ κάποια σχετική πρωτοβουλία, μη διστάσεις να εκπλήξεις τους άλλους με μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή. Ανάλογη οφείλει να είναι και η καταναλωτική συμπεριφορά σου, αφού όσον αφορά στις αγορές σου προηγούνται τα πρωτότυπα ή «εξεζητημένα» είδη.
Μπορείς ακόμη να προβείς σε μια θεαματική αλλαγή της εμφάνισης σου, ξοδεύοντας τα... δέοντα!

Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα, μπορεί να σε ωφελήσει πολλαπλά, είτε μέσω μιας οικογενειακής παροχής, είτε από την ανεύρεση και αξιοποίηση παλαιών αντικειμένων.
Ακόμη η όψη είναι ιδανική για αποθήκευση προϊόντων, δημιουργία «κάβας» αλλά και την αξιοποίηση παραδοσιακών συνταγών.

Εδώ γενικότερα προηγείται η φροντίδα για το σπίτι (οικιακός εξοπλισμός, διαμόρφωση χώρου κλπ), ενώ όσον αφορά στις αγορές σου, η έμφαση πέφτει στα παλαιά ή παραδοσιακά είδη και σε ρετρό επιλογές.

Κατά τα άλλα, όπως διάβασες και στην εισαγωγή, ο Ποσειδώνας ανάβει κόκκινο φως για τις σοβαρές επενδυτικές κινήσεις, ενώ θα πρέπει να έχεις τον νου σου, ώστε να προλάβεις ή να αποτρέψεις κάποιες πονηρές ή δόλιες πρωτοβουλίες σε βάρος σου.

Αντίθετα όμως, ο δρόμος είναι ανοικτός για καλλιτεχνικές και φιλανθρωπικές δράσεις αλλά και για κάθε είδους επωφελείς... μπλόφες!
Κι αν βέβαια ανήκεις στους τυχερούς θα δεις να σου χαρίζεται κάτι ή να εκπληρώνεται μια ευχή σου.

Όσο δε για τις αγορές σου, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι κάτι τέτοιες ημέρες ανθούν το λαθρεμπόριο, η νοθεία και τα ψευδεπίγραφα προϊόντα.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved