Οικονομικές προβλέψεις από 20 έως 23 Νοεμβρίου

Αν χρειαστεί, μην διστάσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα, εγκαταλείποντας οριστικά αδιέξοδες πολιτικές

Οικονομικές προβλέψεις από 20 έως 23 Νοεμβρίου

Σε κομβικό σημείο
Με την συνδρομή της Σελήνης στον Σκορπιό, η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι πολύ πιθανό να συνδυαστούν με κομβικές εξελίξεις, που μπορεί να κάνουν την (οικονομική) ημέρα... νύχτα ή και το αντίστροφο.

Όσον αφορά στην καθημερινότητα σου, η έμφαση πέφτει σε θέματα με τα οποία σχετίζεται άμεσα το ζώδιο (ασφάλειες, αποζημιώσεις, δάνεια, φορολογία, πλειστηριασμοί κλπ), όπου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων. Ακόμη όμως κι αν συμβεί αυτό, δεν θα είναι παρά ένα «μήνυμα» των ουρανών για να αλλάξεις ριζικά την οικονομική σου πολιτική, αλλάζοντας επίπεδο και στρεφόμενος σε νέες επιλογές. Να θυμάσαι ότι η δραστική επιρροή του Σκορπιού μπορεί μεν να επιφέρει μηδενισμούς, από την άλλη πλευρά όμως ευνοεί κάθε νέο ξεκίνημα από το μηδέν.
Αν χρειαστεί λοιπόν, μην διστάσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα, εγκαταλείποντας οριστικά αδιέξοδες πολιτικές. Πέτα τα σκουπίδια σου, μεταφορικά ή κυριολεκτικά κι αν μπορέσεις να τα αξιοποιήσεις ή να τα εμπορευτείς, ακόμα καλύτερα.

Επιπλέον αναμένεται να υπάρξει κι έντονη κινητικότητα στον επενδυτικό τομέα με σημαντικά κεφάλαια να αλλάζουν χέρια και εταιρικές συγχωνεύσεις να δημιουργούν νέα δεδομένα.
Σε ένα τέτοιο περιβάλλον η θέση σου είναι βέβαια επισφαλής, αφού οι κανόνες του παιχνιδιού ορίζονται από άλλους, μπορείς ωστόσο να εκμεταλλευτείς κι εσύ τις συγκυρίες αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη. Ικανή και αναγκαία συνθήκη για να συμβεί αυτό είναι το να έχεις «άκρες» ή εσωτερική πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα. Τα υπόλοιπα επαφίενται στην καλή ή όχι τύχη σου. Μπορεί να ευνοηθείς... κατάφωρα από ζημιές ή ατυχίες άλλων, μπορεί όμως να είσαι εσύ το θύμα των εξελίξεων.

Κατά τα άλλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα παραπέμπει κυρίως σε ανθρωπιστικές ή φιλανθρωπικές δράσεις κι αν είσαι τυχερός θα δεις να σου χαρίζονται πράγματα, που έχεις ευχηθεί να περιέλθουν στην κατοχή σου.
Όσο για τις αγορές σου, προηγούνται τα είδη τέχνης ή διακόσμησης, τα αρώματα και τα αιθέρια έλαια, όπως επίσης και οτιδήποτε... φτιάχνει ατμόσφαιρα! Παράλληλα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα τρόφιμα και τα καλλυντικά, που μπορεί να παρουσιάσουν αλλοιώσεις.

Προχωρώντας προς την Κυριακή, το κλίμα διαμορφώνεται επί το θετικότερο κι αν έχεις κατά νου κάποιες σημαντικές κινήσεις ή αγορές είναι προτιμότερο να δράσεις σε αυτό το διάστημα. Ο ενεργός Δίας θα εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδια σου, ενώ δεν αποκλείεται να συνδράμει τόσο στην... χαρά σου με κεράσματα ή δώρα, όσο και στην αύξηση του εισοδήματος σου μέσω μιας σημαντικής βοήθειας. Όλα καλά δηλαδή, αρκεί να αποφύγεις τις άσκοπες σπατάλες και τις κινήσεις εντυπωσιασμού, που στερούνται παντελώς ουσίας. Ακόμη θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι απέναντι σε υποσχέσεις και μεγαλοστομίες. Τα πολλά «θα» μπορεί μεν να σου φτιάξουν την διάθεση αλλά εδώ είναι που ισχύει το «κάλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρει».

Εκτός όμως από όλα τα παραπάνω, καλείσαι να αντιμετωπίσεις και τις πιθανές... παρενοχλήσεις του τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη και την Έριδα, μιας όψης που θα συνεχίσει να σε επηρεάζει για αρκετές ημέρες.

Κατ' αρχήν στο εργασιακό μέτωπο θα προκύψουν συγκρούσεις και έντονες διεκδικήσεις, κάτι που μπορεί να σε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση ως εργαζόμενο. Από την άλλη πλευρά όμως, αν είσαι άνεργος, ο Άρης μπορεί να... σου βρει μια εργασία, μάλλον εντατική ή σκληρή, με σχετικά καλές αποδοχές.

Επιπλέον, επειδή ο Άρης είναι γνωστός... ζημιάρης, μπορεί να σε εξαναγκάσει σε τεχνικές διορθώσεις κι επισκευές μηχανημάτων, που όσο να 'ναι θα κοστίσουν.

Τέλος ανεξαρτήτως κόστους δεν θα πρέπει να αμελήσεις οτιδήποτε σχετικό με την υγεία σου, στοχεύοντας αρχικά στην πρόληψη ενδεχόμενων προσβολών. Είναι χίλιες φορές προτιμότερο να κυνηγάς τα μικρόβια, παρά να σε κυνηγούν αυτά!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved