Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/11 έως 20/11

Σελήνη στον Ζυγό - Ο θυμός και η έλλειψη ανοχής είναι εχθροί της ορθής κρίσης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/11 έως 20/11

Ο φόβος των αποφάσεων κυριαρχεί σε ένα διήμερο διχασμένο και αγχωτικό καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 17/11 στις 9.30 το βράδυ.

Στις 18/11 μόλις 19 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με την Αφροδίτη που έχει περάσει στον Τοξότη, υπόσχεται από το προηγούμενο βράδυ μια όμορφη νύχτα, διασκεδαστική, ψυχαγωγική περιπετειώδη, συντροφική και ερωτική.
Ιδανικό βράδυ να βγούμε από το σπίτι και να συναντήσουμε αγαπημένα πρόσωπα.
Η μέρα κυλάει με διάθεση ανεβασμένη, αλλά πάντα με την έντονη αίσθηση πως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πολλά που μας απασχολούν.
Ως το απόγευμα εκτονωνόμαστε σε αγορές, καλλωπισμούς χώρων ή προσωπικούς, διπλωματικές ενέργειες και επιδιώξεις ευχάριστων στιγμών.
Από το απόγευμα και μετά το σκηνικό αλλάζει με το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 8.41 το βράδυ και την αντίθεση με τον Ουρανό στις 11.01.
Ξαφνικά τα απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια σαν τόσες ώρες πριν, να κοιμόντουσαν βαριά μέσα μας.
Το βράδυ αυτό θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πολλά, αλλά η παρόρμηση, ο θυμός, ο φανατισμός, η βιασύνη και η ανυπομονησία, μας οδηγούν σε λάθη και σπασμωδικές συμπεριφορές.
Η ισορροπία χάνεται γι αυτό αν μπορούμε να αποφύγουμε ένα Βατερλό θα ήταν θαύμα για τη συνέχεια.

Στις 19/11 στις 8.30 το πρωί το τετράγωνο με τον Άρη ανοίγει την ημέρα όπως έκλεισε για πολλούς και η νύχτα. Βίαια, ανατρεπτικά και αναποτελεσματικά.
Τρέχουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, είμαστε άκρως διεκδικητικοί και φιλόδοξοι, αλλά ο εκνευρισμός μας χαλάει και τα σχέδια και τη διάθεση.
Στις 4.24 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Δία έρχεται για να σώσει την κατάσταση, αλλά αν δεν καταλάβουμε πως πρέπει να εναρμονιστούμε με τις επιδιώξεις μας, η διόγκωση θα είναι έντονη και προς το καλό και προς το κακό.
Το βράδυ μας δίνεται η ευκαιρία να εκτονωθούμε και πάλι ασχολούμενοι με οτιδήποτε δεν χρειάζεται κόντρα και σύγκρουση.

Στις 20/11 στις 7.31 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό για πολύ σημαντικές και καθοριστικές πλανητικές συναντήσεις.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, ψάχνετε τη χρυσή τομή αλλά παράλληλα μην κάνετε τα πάντα για να μην την βρείτε. Χαλαρώστε, κάντε υπομονή και εξασφαλίστε δυνάμεις αντί να τις σκορπάτε αλόγιστα.

Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι και Λέοντες, είστε οι πιο ευέλικτοι αποφεύγοντας τις παγίδες της έντασης και δημιουργώντας τις δικές σας συνθήκες και όρους συνδιαλλαγής με τους άλλους, που έχουν πιθανότητα να γίνουν αποδεκτοί.

Παρθένοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Ταύροι σκέφτεστε το άμεσο μέλλον και υποθέσεις που ζητάνε να ενεργήσετε οριστικά και τελεσίδικα. Προετοιμαστείτε καλά γιατί οι εξετάσεις έρχονται σύντομα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved