Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12 έως 15/11

Σελήνη στον Λέοντα – Ο ενθουσιασμός είναι το μεθύσι της αυτοπεποίθησης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12 έως 15/11

Το διήμερο που ακολουθεί έρχεται να προσδώσει λάμψη σε ότι κομψό ή άκομψο μπορεί να κάνουμε λόγω την πλανητικών επιρροών που επικρατούν.
Οι ευνοϊκές όψεις διαδέχονται τις δυσαρμονικές και τούμπαλιν με τη Σελήνη να περνάει στον Λέοντα σήμερα 12/11 στις 8.45 το βράδυ.
Στις 13/11 στις 9.56 το πρωί η μέρα ανοίγει με το τετράγωνο με τον Ερμή, αντιμετωπίζοντας προβλήματα στην επικοινωνία και στην έκφραση, αυτών που θέλουμε να πούμε.
Η αμετακίνητη θέση μας δημιουργεί δυσκολίες ως το απόγευμα, διότι επιμένουμε και σε εντυπωσιασμούς και περίτεχνα λόγια, με αποτέλεσμα να μην βγάζουμε άκρη.
Στις 11.04 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει από το απόγευμα και μετά δημιουργεί την τάση να κατευθύνουμε τους άλλους στις δικές μας απόψεις και επιθυμίες.
Η τάση μας για πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις, υπόσχεται ένα δημιουργικό και ευχάριστο βράδυ, εφόσον ο ενθουσιασμός και η ζωντάνια είναι οι έκδηλες προθέσεις μας.
Ιδανικό βράδυ να παρακολουθήσουμε μια ιδιαίτερη παράσταση, μια έκθεση,
μια ταινία ή οτιδήποτε ξεχωριστό αφορά την τέχνη και την ψυχαγωγία.

Στις 14/11 στις 4.17 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Δία που επηρεάζει από το πρωί μας γεμίζει με ευχάριστα συναισθήματα, αισιοδοξία και ασυνήθιστη ακτινοβολία.
Αισθανόμαστε πως οι υποθέσεις μας κυλάνε αβίαστα, μπορεί να αποδειχθούμε τυχεροί σε κάτι ή να έχουμε προσφορές, ενδιαφέρουσες προτάσεις και εκπλήξεις.
Στις 5.14 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει παράλληλα μας οδηγεί ως το βράδυ σε υπερβολικές κινήσεις και συμπεριφορές, λόγω της αυτοπεποίθησης που αισθανόμαστε, όμως η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας μπορεί να φέρει απογοήτευση.
Στις 15/11 ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα η κορύφωση του τετραγώνου με τον Κρόνο, δείχνει τις αδυναμίες μας και επιβραβεύει τις ικανότητές μας.
Το βράδυ αυτό θα δούμε καθαρά τι πρέπει να μην κάνουμε και που πρέπει να προσανατολιστούμε.
Στις 4.54 τα ξημερώματα το τετράγωνο με την Αφροδίτη δεν μπορεί να επηρεάσει λόγω του ότι βρισκόμαστε σε ανενεργή κατάσταση λόγω ύπνου.

Στις 9.10 το πρωί η Σελήνη περνάει στην Παρθένο βάζοντας τάξη, ρυθμίζοντας και συντονίζοντας τις ενέργειές μας.

Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι αποφύγετε τις εμμονές και το πείσμα στις επιδιώξεις σας και αφεθείτε σε πιο χαλαρές διαθέσεις. Η προσπάθειά σας να εντυπωσιάσετε ή θα θριαμβεύσει ή θα αποδειχθεί άκυρη.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες διασκεδάζετε αυτό το διήμερο, εκτονώνεστε με διάφορους τρόπους και απολαμβάνετε όσα θέλετε να κάνετε χωρίς περιορισμούς, διαλέγοντας με ποιους, πότε και πώς.

Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι και Αιγόκεροι είστε πολύ επιλεκτικοί και δεν χάνετε χρόνο με δελεασμούς. Ξέρετε τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε διατηρώντας σοβαρό και αξιόπιστο προφίλ.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved