Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8/11 έως 10/11

Σελήνη στους Διδύμους – Όταν ξέρουμε να ακούμε μιλάμε πάντα καλά

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8/11 έως 10/11

Το διήμερο που ακολουθεί προσφέρει ανάπαυλα από την εσωτερική ένταση που αισθανόμαστε λόγω της επιρροής της Πανσελήνου, αλλά και της σκληρής επιρροής του Άρη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό.
Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 8/11 στις 3.46 μετά τα μεσάνυχτα χωρίς πολλές απαιτήσεις και χωρίς να επιβαρύνει την τυχόν βαριά διάθεση.

Στις 12.20 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα είναι και η μοναδική όψη της ημέρας, αφήνοντάς μας να κυλήσουμε μέσα στο Σάββατό μας με μια χαλαρή τάση.
Παρόλα αυτά πολλοί είναι αυτοί που θα χρειαστεί να κοπιάσουν για κάποιες εκκρεμότητες και ευθύνες, καθώς η Πανσέληνος μας έχει επιφορτίσει συναισθηματικά.

Στις 9/11 στις 3.43 μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Ουρανό μπορεί να διευκολύνει από το προηγούμενο βράδυ με πρωτότυπες ιδέες και εκλάμψεις και αν ασχολούμαστε με θέματα που απαιτούν ευφάνταστες ιδέες, θα μεγαλουργήσουμε.
Η επικοινωνία και η αντίληψή μας βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα.

Στις 6.23 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Δία που επηρεάζει από το μεσημέρι, υπόσχεται μια ευχάριστη Κυριακή, με πολλές συνομιλίες, ανταλλαγές απόψεων, συζητήσεις για σχέδια παντός τύπου και προώθηση αυτών.
Γενικά πρόκειται για μια δημιουργική μέρα.

Στις 10/11 στις 10.38 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο για ένα διήμερο με πολλές αντιφάσεις, συναισθηματικές εναλλαγές, αλλά και ζεστές συναναστροφές.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, πρέπει να διαχωρίσετε το επείγον από αυτό που μπορεί να περιμένει, ούτως ώστε να μην πελαγώσετε άδικα.

Λέοντες, Υδροχόοι προσέξτε τις υπερβολές και μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας που είναι ισχυρές, αλλά σπαταλούνται εγωιστικά.

Κριοί και Ζυγοί διεκπεραιώνετε πολύ καλά τις υποθέσεις σας, αλλά υπάρχει ένταση και αναβρασμός. Χαλαρώστε και πάρτε το χρόνο σας. Φτάνει και περισσεύει.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι, βρίσκεστε σε μόνιμη συναισθηματική διαμάχη και δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε το σωστό από το λάθος. Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι άριστα σχεδιασμένες, χωρίς βιασύνη και παρόρμηση.

Σκορπιοί και Ταύροι η λογική πρυτανεύει γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες σας και κατανοώντας και αυτές των άλλων. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ευχάριστο γιατί είστε συνειδητοποιημένοι.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved