Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/11έως 8/11

Σελήνη στον Ταύρο – Δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο γι' αυτό που κάνουμε αλλά και γι' αυτό που δεν κάνουμε

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/11έως 8/11

Μετά από ένα διήμερο που η παρόρμηση έκανε πολλούς να ξεφύγουν και να πράξουν επιπόλαια, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 5/11 στις 11.33 το βράδυ για να βάλει φρένο στην ένταση και στον εκνευρισμό.
Φυσικά δεν θα τα ανακόψει τελείως, καθώς ο Άρης προσπαθεί να επιβάλλει το καθεστώς του βρίσκοντας συμμάχους.

Στις 6/11 στις 7.48 το πρωί το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ανοίγει τη μέρα με ήρεμη διάθεση που μοιάζει περισσότερο με εξάντληση παρά με επιδίωξη.
Ωστόσο νιώθουμε πως πρέπει να διατηρήσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε τις δουλειές μας τυπικά, σταθερά και χωρίς εξάρσεις.
Στις 1.39 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Άρη συνεχίζει να μας τροφοδοτεί με ανθεκτική διάθεση απέναντι σε τυχόν εντάσεις, ενώ παίρνουμε εύκολα πρωτοβουλίες και αναλαμβάνουμε να λύσουμε παρεξηγήσεις, προβλήματα που έχουν προκύψει στη δουλειά και οτιδήποτε χρειάζεται μεσολάβηση για να αποκατασταθεί.
Στις 7.17 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Πλούτωνα κλείνει την ημέρα βρίσκοντάς μας κατασταλαγμένους και έχοντας αδειάσει από μέσα μας απωθημένα και θυμό.
Η σκέψη όμως είναι ανήσυχη το ίδιο και τα συναισθήματά μας, νιώθοντας μια εσωτερική διέγερση που οφείλεται στην αντίθεση με τον Ήλιο, η οποία που κορυφώνεται 23 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Στις 7/11 λοιπόν λίγο μετά τα μεσάνυχτα η Πανσέληνος του μήνα που επηρεάζει τη διάθεση ώρες πριν, θέλει να μας εντυπώσει το νόημά της, που είναι να στρέψουμε το βλέμμα στις υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες, κάνοντας το καλύτερο για την ικανοποίησή τους.
Στις 6.30 το πρωί η αντίθεση με την Αφροδίτη προκαλεί εξαρτήσεις, θέλοντας να φάμε περισσότερο, να απολαύσουμε έναν καφέ εκτός γραφείου ή σπιτιού, να ψωνίσουμε και γενικά να ικανοποιηθούμε.
Στις 11.59 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Δία διογκώνει ακόμα περισσότερο την πρωινή διάθεση γινόμενοι υπερβολικοί στις ορέξεις μας ως το απόγευμα.
Στις 6.17 το απόγευμα η αντίθεση με τον Κρόνο μας φρενάρει απότομα και οι απολαύσεις λαμβάνουν τέλος κάνοντας ως το βράδυ έναν απολογισμό της ημέρας, αλλά και ένα πρόγραμμα για τις επόμενες.

Στις 8/11 στις 3.46 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Διδύμους χωρίς να μπορούμε να βρούμε άκρη στην επικοινωνία μας.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι είστε αυτοί που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά τις ανάγκες σας και να κάνετε κάτι γι αυτές. Μην αναβάλλετε άλλο είτε γιατί υπερεκτιμάτε είτε γιατί υποτιμάτε καταστάσεις.

Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύες και Καρκίνοι είστε οι ευνοημένοι της Πανσελήνου και χωρίς ενοχές και τύψεις μπορείτε να προχωρήσετε σε εκείνα που θέλετε να κάνετε ή να αποκτήσετε, αρκεί να τα θέλετε πραγματικά.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες σίγουρα πέρα βρέχει για εσάς εφόσον ζείτε ένα δικό σας καλοκαίρι που ακόμα και αν σας κατακαίει συχνά, περιμένετε για να απολαύσετε τις ανέμελες στιγμές του.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved