Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 5 έως 7 Νοεμβρίου

Δυνατές συγκινήσεις κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 5 έως 7 Νοεμβρίου

Όλα σε θυμίζουν
Απλά κι αγαπημένα
Πράγματα δικά σου, καθημερινά

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου σε θέλει έτοιμο να ανταποκριθείς στις προκλήσεις του παρελθόντος.
Ενός παρελθόντος που σαν το φεγγάρι μπορεί να έχει την φωτεινή αλλά και την σκοτεινή αθέατη πλευρά του.

Η πρώτη δεν είναι βέβαια για να την φοβάσαι.

Ο Χείρωνας έχει τον τρόπο του για να σε βάλει στα δικά του χωράφια, σε αυτά που καρπίζουν συναισθήματα
Με το μαγικό του ραβδί φέρνει στην πόρτα σου πρόσωπα που έχεις ξαναγγίξει και παλιές καταστάσεις που η μνήμη τους δεν έσβησε. Οικείες μνήμες που ενώνουν. Αίσθηση ζεστασιάς. Γνωστές και επαναλαμβανόμενες ακολουθίες, αναβιώσεις, επανασυνδέσεις, που κάνουν την καρδιά σου να κτυπά πιο δυνατά και την αγκαλιά σου πιο μεγάλη.
Κι ακόμη θρύλοι και παραδόσεις που έχουν κάτι ξεχωριστό να σου πουν. Θαμμένοι ή κρυμμένοι θησαυροί που περιμένουν τον κουρσάρο τους. Παλιά αντικείμενα αξίας μα και ιδέες ή νοήματα που σκεπάστηκαν από τον χρόνο. Ψάξε και θα βρεις, αυτό προστάζει ο Χείρωνας, κλείνοντας σου το μάτι.

Η δεύτερη όμως απαιτεί την προσοχή σου, γιατί ρίχνει μια βαριά σκιά στο παρόν σου.

Μπορεί να είναι οι δικοί σου φόβοι ή τα φαντάσματα που κάποτε έκρυψες στην ντουλάπα σου. Τα βαριά κληροδοτήματα που σέρνεις πίσω σου. Αλλά και άνθρωποι που ξύνουν πληγές, που θεωρούν ότι κάτι τους χρωστάς κι έρχονται ορμητικοί για να το απαιτήσουν.

Κι εκεί που ένιωθες ασφαλής θρονιασμένος στο σαλόνι του σπιτιού σου, βρίσκεσαι αίφνης δύο πατώματα χαμηλότερα, σε ένα παλιό κελάρι, που μοιάζει με λαβύρινθο. Βρίσκεσαι στο υπόγειο της ψυχής σου, περιστοιχισμένος από όλα αυτά που ξόρκισες, όλα αυτά που δεν θέλεις να θυμάσαι. Όπου κι αν σκαλίζεις βρίσκεις στοιχειωμένες αναμνήσεις και πια δεν σε χωρά ο τόπος, νοιώθεις ασφυξία μέσα σε ένα καζάνι που βράζει. Το παρελθόν σου βγάζει τη γλώσσα και στέκεται ενώπιον σου. Γελά με την απέλπιδα προσπάθεια σου να ξεφύγεις γιατί ξέρει ότι σε κρατά γερά από τις αδυναμίες και τα ανομολόγητα πάθη σου. Σου γνέφει, σου ψιθυρίζει: Δεν μπορείς να ξεφύγεις από μένα, από όλα αυτά που σε κυνηγάνε ή σε πνίγουν.
Η δέσμευσή σου γίνεται τυραννία και το παρελθόν δυνάστης σου.

Όμως όλα αυτά συμβαίνουν για να σε αναγκάσουν να απαλλαγείς μια και καλή από τα ψυχικά δεσμά σου. Να κόψεις τον ομφάλιο λώρο σου, να γεννηθείς πραγματικά. Μην φοβηθείς λοιπόν, ούτε να υποκύψεις. Δες το σαν μια ευκαιρία να κλείσεις τους λογαριασμούς σου.
Μην δράσεις σπασμωδικά αλλά χρησιμοποίησε το μυαλό σου. Ψάξε να βρεις την πηγή. Ακολούθησε προσεκτικά το νήμα των καημών σου, μέχρι να βγεις από τον λαβύρινθο σου. Ξεφόρτωσε τις δεισιδαιμονίες σου για να κτίσεις τον νέο κόσμο σου, φωτισμένο από τις αλήθειες σου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved