Οικονομικές προβλέψεις από 27 έως 29 Οκτωβρίου

Θα πρέπει να βάλεις στο περιθώριο τη λογική σου, ακολουθώντας κατά κύριο λόγο την φωνή της διαίσθησής σου

Οικονομικές προβλέψεις από 27 έως 29 Οκτωβρίου

Ψάξε καλά όλες τις παραμέτρους

Η ενισχυμένη παρουσία του Ποσειδώνα είναι μάλλον απαγορευτική για σημαντικές οικονομικές κινήσεις. Ο πλανήτης είναι φύσει αντίθετος με την οικονομία της αγοράς και κάθε έννοια ιδιοκτησίας και γι' αυτό έχει τόσο... κακό όνομα στην πιάτσα! Πολλοί συνάνθρωποί σου τον βιώνουν είτε ως απάτη, είτε ως αυταπάτη, ενώ επιπλέον έχει την τάση να ακυρώνει κάθε προγραμματισμένη οικονομική συναλλαγή.
Έτσι λοιπόν κι εσύ θα πρέπει να έχεις τον νου σου σε τέτοιου είδους καταστάσεις, μην δίνοντας βάση σε υποσχέσεις, φήμες ή... τρελά όνειρα πλουτισμού. Τα όνειρα βέβαια δεν απαγορεύονται, όσο μένουν σε θεωρητικό επίπεδο (ίσα-ίσα που μπορεί να σε εμψυχώσουν) αλλά εδώ είναι που ισχύει το «φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο»!

Από την άλλη πλευρά όμως, πάντα θα υπάρχει κι εκείνη η μερίδα που αξιοποιεί τις αναμφισβήτητες δυνατότητές του στην κατεύθυνση μιας ανθρωπιστικής δράσης. Ο Ποσειδώνας ούτε πουλάει, ούτε αγοράζει, απλά χαρίζει και μακάρι να ανήκεις στους τυχερούς που θα καρπωθούν το «μάνα εξ ουρανού».

Αν πάλι... επιμένεις να προβείς σε μια σημαντική αγορά ή συναλλαγή, τότε σε πρώτη φάση θα πρέπει να βάλεις στο περιθώριο τη λογική σου, ακολουθώντας κατά κύριο λόγο την φωνή της διαίσθησής σου. Αυτή είναι που μπορεί να σε βοηθήσει αλλά και να σε προστατέψει από τα χειρότερα.

Όσον αφορά στις αγορές σου, καλό είναι να προσέχεις τις... απομιμήσεις ή την νόθευση και να θυμάσαι ότι σε καθεστώς Ποσειδώνα αποκτούν προτεραιότητα οι παρασκηνιακές συναλλαγές, που δεν φέρουν την σφραγίδα μιας τυπικής νομιμότητας. Και βέβαια μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτήν την δυνατότητα για να αγοράσεις κάτι πολύ φθηνότερα, όσο και να ψάξεις τις κρυφές παραμέτρους μιας ενδεχομένως «πονηρής» συναλλαγής σε βάρος σου.

Οι τομείς που έχουν προτεραιότητα είναι τα είδη τέχνης και διακόσμησης, οτιδήποτε σχετίζεται με τη θάλασσα και την αλιεία, τα εκκλησιαστικά είδη, τα καύσιμα, ο καπνός, τα ποτά αλλά και τα φυσικά προϊόντα, με ενίοτε θεραπευτική αξία.

Αυτό είναι σε γενικές γραμμές το κλίμα των ημερών, προς την Τετάρτη όμως τα πράγματα αρχίζουν να... αγριεύουν, αφού μπαίνει στο «κόλπο» κι ο Πλούτωνας.
Οι «κρυφές» όψεις του με τον Ήλιο και την Αφροδίτη υποδηλώνουν μια κρίσιμη οικονομική καμπή κι όσον αφορά στο «χοντρό παιχνίδι», τον πρώτο λόγο έχουν η διαπλοκή και τα... στημένα! Όπως σου έχω ξαναγράψει σε ανάλογες περιπτώσεις, αν δεν έχεις ισχυρές «άκρες» ή μια εκ των έσω πληροφόρηση, μην μπεις καν στον κόπο να επενδύσεις, αφού όλα τελούν υπό χειραγώγηση.
Σε κάθε περίπτωση επιβάλλεται να ψάξεις τι «παίζεται» εν κρυπτώ. Οι ανιχνεύσεις και οι αποκαλύψεις υπόγειων διαδρομών είναι ένα από τα αγαπημένα «σπορ» του Πλούτωνα.

Όσον αφορά τώρα στην οικονομική καθημερινότητα σου, αν είσαι τυχερός, μπορεί να λάβεις μια αποζημίωση ή κληρονομιά, όπως επίσης και να ωφεληθείς από ζημιές ή την ανάγκη τρίτων, αποκτώντας «κοψοχρονιά» αυτό που ζητάς.
Στον αντίποδα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια γενναία απόφαση, ύστερα από ένα μάλλον δυσάρεστο τετελεσμένο. Εδώ να θυμάσαι ότι είναι προτιμότερο «να το πάρεις απόφαση» χαράζοντας μια νέα πορεία, παρά να εμμείνεις σε μια προοπτική που τελικά θα σε χώσει πιο βαθιά στα χρέη. Και βέβαια, σε περίπτωση που λάβεις κάποιο δάνειο, πρόσεξε μήπως «δεθείς χειροπόδαρα» για ένα μακρό χρονικό διάστημα.

Τέλος, καλό είναι να προσέξεις σε αγορές τροφίμων ή καλλυντικών, αφού μπορεί να έχουν επικίνδυνες αλλοιώσεις. Όσο για ένα... κατ' εξοχή Πλουτώνιο «προϊόν», το σεξ, ο δρόμος είναι ανοικτός για «σέξι» αγορές, όσο όμως και για θέματα που άπτονται της πορνείας. Από εσένα εξαρτάται, που και πως θα κινηθείς.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved