Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 25 έως 28 Οκτωβρίου

Έμπνευση, διαίσθηση, πίστη και αγάπη, αυτοί είναι οι φρουροί σου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 25 έως 28 Οκτωβρίου

Ποσειδώνας παντού...

Αυτές τις ημέρες ο «άρχοντας του φανταστικού» παίρνει το χρίσμα για να εξαντλήσει το φάσμα της επιρροής του. Οι επαφές του με τον Ήλιο, την Αφροδίτη αλλά και τον αστρικό Άρη, τον καθιστούν απόλυτο ρυθμιστή των εξελίξεων κι αυτό που σου ζητά είναι να ακολουθήσεις το δικό του δρόμο, αναδεικνύοντας τον καλύτερο εαυτό σου. Τον Καλλιτέχνη, τον Θεραπευτή, τον Ανθρωπιστή, τον Εμψυχωτή ή τον Στοχαστή που κρύβεις μέσα σου. Την Πίστη στις δυνατότητες σου, την Αγάπη σου, την θέληση σου να απεμπλακείς από το βάρος των προβλημάτων σου, όχι γιατί δεν υπάρχουν, αλλά επειδή δείχνουν τόσο ασήμαντα κάτω από το μεγαλείο σου.

Θυμάσαι πιστεύω την ρήση του αείμνηστου Κ. Καραμανλή: «Υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται»
Ως καλός Ιχθύς μπορούσε εύκολα να αναγνωρίσει την πραγματικότητα του Ποσειδώνα κι αν η συγκεκριμένη φράση ειπώθηκε για την πολιτική, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει εφαρμογές παντού!

Οι κρυφές ή παρασκηνιακές δράσεις είναι στην κορυφή της λίστας των αγαπημένων του Ποσειδώνα, το ίδιο και τα λόγια συμπαράστασης, αυτά που γλυκαίνουν τους καημούς σου, χωρίς όμως να διευκρινίζεται από τον ίδιο αν πρόκειται για βοήθειες ή δολιότητες.

Κι εδώ είναι που θα μετρήσει η δική σου θέση, αφού εσύ είσαι «ο παρατηρητής, που επηρεάζει το αποτέλεσμα». Ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξεις για να λειτουργήσεις την ενέργεια του πλανήτη, μπορεί είτε να εξυψωθείς και να ανακαλύψεις τα θαύματα που κατοικούν εντός σου, είτε να πιστοποιήσεις του λόγου το αληθές σε μια άλλη ρήση του «Εθνάρχη»: Η χώρα μετεβλήθη σε ένα απέραντο φρενοκομείο!

Ο κόσμος του αοράτου που σε περιβάλλει θα πάρει την μορφή σου, απεικονίζοντας είτε την ομορφιά, είτε την ασχήμια της ψυχής σου.
Στο έχω ξαναγράψει: Ο κλέφτης και ο απατεώνας βλέπουν παντού μόνον απάτες, όπως κι ο δολοπλόκος δολοπλοκίες. Το αιώνιο θύμα βλέπει παντού τους δόλιους σωτήρες του. Ο θρησκόληπτος τα σημάδια του φανατισμού του. Κι ο αστρολόγος που σε προειδοποιεί εμμονικά για την «κακότητα» του Ποσειδώνα, δεν βλέπει παρά την δική του προσκόλληση στην ύλη, το αποκλειστικό ενδιαφέρον του για την τσέπη του.

Προσπέρασε τα όλα αυτά και κάνε την υπέρβασή σου. Γίνε παιδί του Ποσειδώνα, αφέσου στην αγκάλη του, όπως αφήνεσαι στα σύμβολά του την ώρα που κοιμάσαι. Πίστεψε στον εσωτερικό εαυτό σου και θα απελευθερωθείς.

Γιατί αν έχεις κρατήσει ζωντανή έστω και μια σπίθα από την αγνότητα σου, αυτή θα θεριέψει, φωτίζοντας τα μυστήρια της ύπαρξης σου. Οδηγώντας σε σαν υπνοβάτη στην πηγή της δημιουργίας και της αλήθειας σου, υψώνοντας σε πάνω από εμπόδια και δυσκολίες.
Μη φοβηθείς λοιπόν να βρεθείς στο κατώφλι του Συνειδητού σου, εκεί που ο νους και οι αισθήσεις σου βρέχονται από τα κύματα της έμπνευσης και της διαίσθησης.
Αυτές είναι οι προωθητικές σου δυνάμεις, εμπιστεύσου τις. Δώσε σάρκα και οστά στα όνειρα σου, ευχήσου με όλη τη δύναμη της ψυχής σου, ακολούθησε τον μίτο της Αριάδνης που σε οδηγεί έξω από τον λαβύρινθο της αληθοφανούς πλάνης σου. Αναγνώρισε την αξία της πνευματικής κληρονομιάς σου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved