Οικονομικές προβλέψεις από 23/10 έως 26/10

Όλο το τετραήμερο είναι σκόπιμο να λάβεις τα αναγκαία μέτρα προστασίας

Οικονομικές προβλέψεις από 23/10 έως 26/10

Ανάγκα και Θεοί πείθονται

Με τον Κρόνο... παρόντα, η Πέμπτη και η Παρασκευή έχουν τις δυσκολίες τους, ιδιαίτερα όσον αφορά σε επενδυτικές απόπειρες και αγορές, που δεν αναμένεται να έχουν την επιθυμητή εξέλιξη. Παράλληλα είναι πιθανόν να προκύψουν αναποδιές ή ατυχίες και καλό είναι να έχεις τον νου σου. Ακόμη φρόντισε ώστε οι συναλλαγές σου να είναι νομότυπες, με όλα τα αναγκαία παραστατικά. Σε αυτή τη φάση οι αποδείξεις μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες κι εδώ βέβαια είναι που θα κριθεί και η προνοητικότητα σου σε σχέση με παρελθούσες επιλογές σου.
Ας δούμε όμως και ποιά είναι αυτά που μπορείς να κάνεις άμεσα.
Κατ' αρχήν έχεις την δυνατότητα να προβείς σε μια σημαντική πώληση κι αν είσαι επαγγελματίας οι συνθήκες είναι ιδανικές για να «ξεφορτωθείς» παλαιά εμπορεύματα. Μπορείς ακόμη βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ή να ρυθμίσεις χρέη και υποχρεώσεις, ακολουθώντας μια συμβιβαστική γραμμή. Σε ανάλογο μήκος κύματος, μπορείς επίσης να επιβάλλεις περιορισμούς, που θα συμβάλλουν στην εξυγίανση των οικονομικών σου ή να «πιάσεις στα πράσα» κάποιους επιτήδειους που ορέγονται τα κεκτημένα σου.

Μένοντας σε αυτό το τελευταίο θα πρέπει να γνωρίζεις ότι σε όλη τη διάρκεια του τετραημέρου η δράση των απανταχού «πονηρών» θα ενταθεί, γι' αυτό είναι σκόπιμο να λάβεις τα αναγκαία μέτρα προστασίας.

Όσον αφορά στις έκτακτες υποχρεώσεις που μπορεί να σου κοστίσουν το... κάτι τις τους, στην κορυφή της λίστας είναι η ιατρική φροντίδα (εξετάσεις, φάρμακα κ.λπ. - ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει το νέο eshop, το otcpharmacy.gr με προσφορές που φτάνουν το 65% των αρχικών τιμών!). Επίσης, χρειάζεται προσοχή σε οτιδήποτε αφορά το υδραυλικό ή το αποχετευτικό σύστημα, αφού με την συνδρομή του «κρυφού» τετραγώνου ανάμεσα στον αστρικό Άρη και τον τροπικό Ποσειδώνα, πλημμύρες και διαρροές είναι στο... φόρτε τους. Και εδώ θα «μετρήσει» πολύ η προνοητικότητα σου, που μπορεί να σε γλιτώσει από μεγάλους μπελάδες.

Ένα επιπλέον ζήτημα που τίθεται –αυτήν την φορά από την Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό- είναι το κατά πόσον είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς στις μεγάλες αλλαγές που έρχονται, είτε άμεσα, είτε μέσα στους επόμενους μήνες. Σου θυμίζω ότι οι εκλείψεις πριμοδοτούν ακραίες καταστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο (στην προκειμένη περίπτωση μεγάλες μετατοπίσεις κεφαλαίων, χρηματιστηριακές αναταράξεις, ασφυκτικούς περιορισμούς, «διορθώσεις» κλπ), που μπορεί να αναδείξουν τα αντανακλαστικά σου αλλά και να... θάψουν τις φιλοδοξίες σου. Φυσικά, αν δεν είσαι επενδυτής αλλά ένας καθημερινός άνθρωπος που απλά γίνεται αποδέκτης των περιορισμών που επιβάλλουν οι ισχυροί, το «μήνυμα» των ουρανών είναι «μην ξανοίγεσαι» και «προετοιμάσου για τα χειρότερα». Αν όμως ανήκεις στους «μεγάλους παίκτες», στην «φουρτούνα» που έρχεται θα φανεί πόσο καλός καραβοκύρης είσαι! Μέσα στο γενικότερο κλίμα των επερχόμενων μηδενισμών και των... αρπαγών, η βασική εντολή του (ενεργού) Κρόνου είναι «πούλησε» και καλά θα κάνεις να τον... ακούσεις!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved