Οικονομικές προβλέψεις από 16 έως 19 Οκτωβρίου

Δεν χρειάζεται να προβείς σε κινήσεις εντυπωσιασμού που θα σου κοστίσουν

Οικονομικές προβλέψεις από 16 έως 19 Οκτωβρίου

Αποδοτικές κινήσεις

Οι συνθήκες είναι πολύ καλές κι αν τις αξιοποιήσεις φροντίζοντας όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το μέλλον σου, θα έχεις κάνει την πιο σωστή κίνηση. Πέρα όμως από τις επενδυτικές πρωτοβουλίες σου κι ένα ευοίωνο ξεκίνημα, οι ουρανοί ευνοούν κάθε είδους αγορά, με μοναδικό «αστερίσκο» τις ενδεχόμενες σπατάλες. Εδώ καλό είναι να θυμάσαι ότι ναι μεν «η φτώχια θέλει καλοπέραση» αλλά από την άλλη πλευρά «ουκ εν τω πολλώ, το ευ». Δεν χρειάζεται δηλαδή να προβείς σε κινήσεις εντυπωσιασμού που θα σου κοστίσουν ένα... σκασμό λεφτά - μην ξεχνάς ότι μπορείς να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες, επιλέγοντας ανάμεσα στις σούπερ προσφορές του πιο cool eshop του ελληνικού διαδικτύου!

Κατ' αρχήν, η ευεργετική συνεισφορά του Δία και της Αφροδίτης μπορεί να άρει τις ανασφάλειες ή τις επιφυλάξεις σου, είτε με ένα γενναίο μπόνους, είτε με άλλες βοήθειες που θα σε ικανοποιήσουν. Αν μάλιστα ανήκεις στους πολύ τυχερούς, θα έχεις περισσότερα από αυτά που ζήτησες, συν τα... γλέντια!

Ακόμη, θα έχεις την δυνατότητα να πετύχεις το καλύτερο σε εργασιακά θέματα, είτε είσαι εργαζόμενος, είτε εργοδότης. Εδώ τα κλειδιά της επιτυχίας σου τα κρατά η Έρις, η οποία βρίσκεται σε... εξαιρετική φόρμα, προσδίδοντας στις εξελίξεις έναν αναπτυξιακό τόνο. Επιπρόσθετα αναμένεται να συμβάλλει θετικά σε θέματα που αφορούν στην φροντίδα του σώματος σου αλλά και στα ζώα ή τα φυτά και τις καλλιέργειες.

Χαράς ευαγγέλια και για τους απανταχού επαγγελματίες, αφού η αγοραστική κίνηση θα κορυφωθεί.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved