Οικονομικές προβλέψεις από 13/10 έως 15/10

Άρπαξε την τύχη... από τα μαλλιά!

Οικονομικές προβλέψεις από 13/10 έως 15/10

Μην χάσεις τις ευκαιρίες

Με την συνδρομή της Αφροδίτης, του Δία αλλά και του Άρη, στην αγορά εξακολουθεί να υπάρχει κινητικότητα και θετικό κλίμα και η αισιοδοξία σου δεν είναι... άνευ αντικειμένου. Η ζωή σε σπρώχνει να πάρεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες, αρπάζοντας την... τύχη από τα μαλλιά και όπως θα διαπιστώσεις οι συνθήκες ευνοούν την επιχειρηματική δραστηριότητα. Πρόσεξε μόνον μην παρασυρθείς σε αχρείαστα έξοδα και σπατάλες χάριν εντυπωσιασμού.

Με εξαίρεση την Δευτέρα, όπου φαίνεται να προέχουν οι αναγκαιότητες και εκτός από επιτυχίες ίσως προκύψουν έκτακτα όσο και επιβεβλημένα έξοδα, το υπόλοιπο διάστημα έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχεις τους οικονομικούς στόχους σου ή να κάνεις μια καλή αρχή.
Αν μάλιστα ανήκεις στους... πολύ τυχερούς, είναι πιθανόν να καρπωθείς ένα δώρο ή μπόνους, χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου.

Από την άλλη πλευρά, τα περισσότερα «ζόρια» έχουν να κάνουν με εργασιακά θέματα, στα οποία στην παρούσα φάση κάνει κουμάντο ο Άρης συνοδευόμενος από πρωτοβουλίες, νέα ξεκινήματα αλλά και εντάσεις. Εδώ αν μεν είσαι άνεργος ή άπραγος θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις ή να βρεις μια ίσως προσωρινή αλλά σίγουρα προσοδοφόρα εργασία. Αν όμως ήδη εργάζεσαι, τότε κινδυνεύεις να βρεθείς εν μέσω... αναταράξεων, όπου θα χρειαστεί να διεκδικήσεις τα δικαιώματα σου και να υπερασπιστείς ακόμη και τα αυτονόητα. Τόσο το εισόδημα, όσο και η θέση σου τίθενται υπό αμφισβήτηση, με το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο να εξαρτάται κατά πολύ από τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σου.

Αν πάλι απασχολείς προσωπικό, είναι πιθανόν να υπάρξουν νέα δεδομένα, είτε από την δική του, είτε από την δική σου πλευρά, σε κάθε περίπτωση όμως να θυμάσαι ότι οι πιο λειτουργικές λύσεις είναι προϊόν διαλόγου και όχι του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν».

Το τρίγωνο του Άρη με την Έριδα βάζει ακόμη μια παράμετρο, την υγεία σου κι εδώ βέβαια αν είναι να προλάβεις το κακό δεν έχουν νόημα οι... τσιγκουνιές!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved