Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11/10 έως 14/10

Σελήνη στους Διδύμους – Εδώ είναι το λάθος μα εδώ και το σωστό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11/10 έως 14/10

Και ενώ όλα γύρω μας συντελούν στο να χάσουμε κάθε λογική, ακολουθώντας τυφλά το ακραίο και το αντισυμβατικό, σκοντάφτοντας στις παγίδες του ανάδρομου Ερμή, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 11/10 στις 6.51 το απόγευμα για να κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της αυτοσυγκράτησης.

Στις 12/10 στις 4.05 τα ξημερώματα το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δεν θα μπορέσει ευτυχώς να θολώσει και άλλο τα νερά καθώς η επιρροή του θα ισχύσει τις πρώτες πρωινές ώρες, που το πολύ-πολύ να σηκωθούμε με διάθεση παραίτησης από σημαντικές ασχολίες.
Η μέρα κυλάει νωθρά και με αρκετή σύγχυση και αφηρημάδα έως νωρίς το απόγευμα που το εξάγωνο με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 8.55 το βράδυ, αλλάζει τη διάθεση, που κεντρίζεται με αέρα ανακαίνισης της ψυχολογίας μας.
Κάθε πρωτότυπη ιδέα, εκκεντρική εμφάνιση, υπερβολή, εγκατάλειψη του συνηθισμένου, ακολουθούνται διακαώς αυτό το βράδυ.

Στις 13/10 μόλις 32 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, υπόσχεται μια ευχάριστη νύχτα που ότι και να κάνουμε θα μας διασκεδάσει και θα μας κάνει να αισθανθούμε καλά. Ιδανικό βράδυ για προσωπική περιποίηση ή συντροφικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.
Στις 3.55 τα ξημερώματα το εξάγωνο με τον Δία ευλογεί μόνο όσους ξενυχτούν και περνάνε καλά, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και στους άλλους.
Στις 7.04 το πρωί η μέρα ανοίγει με το τρίγωνο με το αέρινο τρίγωνο με τον Ήλιο, ακολουθώντας στις 8.13 η αντίθεση με τον Άρη.
Πρόκειται για μια μέρα με πολλές εκπλήξεις και αιφνιδιασμούς, με την καλή μας διάθεση να μας παρακινεί συνεχώς να ασχοληθούμε με κάτι. Ωστόσο δεν θα λείπει η ένταση, ενώ η υπερδιέγερση φέρνει και καλά και κακά αποτελέσματα. Δραστήριοι, κοινωνικοί και επικοινωνιακοί καθώς είμαστε θα πρέπει να προσέχουμε μη χάσουμε την ουσία που είναι ούτως ή άλλως δυσδιάκριτη.
Στις 8.58 το βράδυ το τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή μας κάνει να πιστεύουμε πως επικοινωνούμε μια χαρά γιατί αυτή είναι η πρόθεσή μας, αλλά ότι και να λέμε και ότι και να κάνουμε είναι φαινομενικά εντάξει. Το καλύτερο θα ήταν να μην μείνουμε σε όσα λεχθούν αυτό το βράδυ και να τα επανεξετάσουμε αργότερα. Οι αποφάσεις ακυρώνονται εύκολα.

Στις 14/10 στις 2.31 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο για μια συναισθηματική στάση στο αγαπημένο της σπίτι.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Λέοντες, Τοξότες και Κριοί, πρωταγωνιστείτε σε δράση, αντίδραση, πρωτοβουλίες και πρωτοτυπίες. Το διήμερο είναι μια ευχάριστη περιήγηση στην ανεμελιά και στην περιπέτεια, αλλά του λείπει η ξεκούραστη διαμονή σε όλα αυτά.

Ιχθύες και Παρθένοι αντιλαμβάνεστε πως χρειάζεστε συγκέντρωση για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας την οποία δεν μπορείτε να έχετε. Αυτό σας εκνευρίζει αφάνταστα και είστε μάλλον απρόσιτοι και καθόλου συνεννοήσιμοι.

Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Ταύροι και Καρκίνοι κατεβάζετε τον διακόπτη προτιμώντας να απομονωθείτε παρά να ανοίγεστε χωρίς σίγουρες διαβεβαιώσεις. Το καλό με εσάς είναι πως γνωρίζετε πως δεν είναι σίγουρες.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved