Τα SOS της εβδομάδας, από 10/10 έως 16/10

Ποια ζώδια θα επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδας, από 10/10 έως 16/10

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

Από 10/10 έως 16/10

Ο Άρης εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στους ουρανούς, σχηματίζοντας κατά σειρά όψεις με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και την Έριδα.

Μάλιστα, απ' ό, τι φαίνεται σε συλλογικό επίπεδο η τελευταία έκανε ήδη την τραγική πρεμιέρα της με το δυστύχημα στο πεδίο ασκήσεων του Βόλου (οι όψεις του Άρη με τους αργούς πλανήτες, ενεργοποιούνται συχνά λίγες ημέρες προτού «κλείσουν» με ακρίβεια). Σε ανάλογα αίτια οφείλονται και οι απανταχού στρατιωτικές κινήσεις των τελευταίων ημερών και μένει να δούμε τι διαστάσεις θα λάβουν όλα αυτά μέχρι να «ξεθυμάνει» η όψη, η οποία κλείνει με ακρίβεια την ερχόμενη Πέμπτη. Ατυχώς είναι ανοικτό και το μέτωπο των επιδημιών και δεν αναφέρομαι μόνον στον Έμπολα ή τους ανθρώπους. Ήδη, οι Έλληνες κτηνοτρόφοι βλέπουν τα κοπάδια τους να μειώνονται δραματικά από τον αφθώδη πυρετό ή την ευλογιά κι αν δεν ληφθούν δραστικά μέτρα έπονται τα χειρότερα.
Ας δούμε όμως όλα τα συν και τα πλην του τριγώνου Άρη-Έριδας (Τοξότης-Κριός, 22η μοίρα).

Εφαρμογές: Καταπολέμηση μιας επιδημίας. Απολύμανση. Εντατικός ρυθμός παραγωγής. Βιομηχανία οπλικών συστημάτων. Παραγωγή μηχανών. Κερματισμός, τεμάχισμα. Στρατιωτικές ασκήσεις. Διεκδίκηση εργατικών δικαιωμάτων. Τεχνικά έργα. Ρομποτική. Μια προσωρινή αλλά προσοδοφόρα εργασία.
SOS: Αναταραχή στον ιατρικό κλάδο. Ξέσπασμα μιας επιδημίας, μικροβιακή απειλή. Έκρηξη ή καταστροφή σε παραγωγική μονάδα, εργατικά ατυχήματα. Αδιαλλαξία σε εργασιακά θέματα, ακραία σύγκρουση. Απόλυση. Αστοχία ή κόπωση υλικού. Μηχανές εκτός ελέγχου, δυστυχήματα. Ηλεκτρονικός πόλεμος. Βίαια περιστατικά σε στρατιωτικές μονάδες. Άγρια εξόντωση ζώων.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Τοξότες, Παρθένους, Ζυγούς, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Σκορπιούς, Ταύρους, Ιχθύες και Παρθένους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 28η μοίρα του ζωδίου τους.

Ας δούμε όμως όλες τις όψεις του τρέχοντος επταημέρου με χρονολογική σειρά, ξεκινώντας από την «κληρονομιά» του προηγούμενου.

Την Πέμπτη, η «κρυφή» σύνοδος του τροπικού Άρη με τον αστρικό Πλούτωνα στην 17η μοίρα του Τοξότη, σε ωθεί να ψάξεις βαθιά αλλά και να προσέξεις που... πατάς!

Εφαρμογές: Μια πολύ δυνατή σεξουαλική εμπειρία. Αποκάλυψη παρανομιών, εξάρθρωση κυκλώματος. Έρευνα, βουτιά στο άγνωστο, κατάδυση. Πολεμικές τέχνες.
SOS: Εγκληματικότητα, τρομοκρατία, τοποθέτηση βομβών. Αυτοκαταστροφή. Υποχώρηση εδάφους, τράβηγμα του «χαλιού».

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Σκορπιούς, Τοξότες, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Αιγόκερους και Καρκίνους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 11η μοίρα του ζωδίου τους.

Την ίδια ημέρα, η αστρική Αφροδίτη «κλείνει» το τετράγωνο της με τον τροπικό Άρη (Παρθένος-Τοξότης, 17η μοίρα), επισφραγίζοντας μια καθ' όλα «φλογερή» περίοδο για τις σχέσεις σου.

Εφαρμογές: Μια ερωτική περιπέτεια, φλερτ, έντονη επιθυμία. Έντονος τρόπος ζωής. Μια δυνατή σχέση.
SOS: Σεξουαλική παρενόχληση. Ζήλια, βία, φανατισμός.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους, Κριούς, Ταύρους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Παρθένους ή Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 17η μοίρα του ζωδίου τους.

Το Σάββατο, σχηματίζονται με ακρίβεια τρεις όψεις με μάλλον θετικό πρόσημο.

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία (Ζυγός-Λέων, 17η μοίρα) μπορεί να σου προσφέρει βοήθειες και εύκολες λύσεις.

Εφαρμογές: Τύχη, κέρδη. Εύκολες λύσεις, βοήθεια από ισχυρούς. Αναπτυξιακή πορεία. Ένα ευοίωνο ξεκίνημα. Κερδισμένες εντυπώσεις.
SOS: Σπατάλη, επιπολαιότητα, αμετροέπεια. Αναξιοκρατία, ρουσφέτι

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Λέοντες, Κριούς, Υδροχόους, Τοξότες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 23η μοίρα του ζωδίου τους.

Παράλληλα, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό (Ζυγός-Κριός, 14η μοίρα), σε καλεί να φρεσκάρεις την ζωή σου, σπάζοντας την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Εφαρμογές: Η διαφορετικότητα στο προσκήνιο. Μια ευχάριστη έκπληξη. Μια ξαφνική γνωριμία-σχέση. Προτεραιότητα στο νέο ή το πρωτοποριακό. Ανεξαρτησία, χειραφέτηση. Μια πρωτότυπη παρουσίαση. Συμπαράσταση από ξένους. Αλλαγή εμφάνισης. Αγορές σπάνιων ειδών. Διατροφή με είδη πολυτελείας. Επαφές με μειονότητες.
SOS: Ένας ξαφνικός χωρισμός. Προκλητική συμπεριφορά, εκκεντρικότητα. Αλλόκοτη συμπεριφορά οικείων προσώπων.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Κριούς, Ταύρους, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες ή Παρθένους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 20η μοίρα του ζωδίου τους.

Έχουμε ακόμη την «κρυφή» σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με την αστρική Δήμητρα στην 29η μοίρα του Ζυγού. Η όψη μεταξύ άλλων αναμένεται να πριμοδοτήσει την κοινωνικότητα σου και το πνεύμα συνεργασίας.

Εφαρμογές: Κοινωνικότητα, συνεργασία, δημόσιες σχέσεις, νέες γνωριμίες. Διαφήμιση προώθηση, δικτύωση. Φροντίδα για την κοινωνική εικόνα. Υπογραφή μιας συμφωνίας. Μια νομική πράξη.
SOS: Ανούσια σχόλια κι ενδιαφέροντα. «Όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει».

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Ζυγούς, Κριούς αλλά και τους Σκορπιούς ή Ταύρους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 23η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Δευτέρα, ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον αστρικό Κρόνο στην 28η μοίρα του Ζυγού, δημιουργώντας επιπλοκές και προβληματισμούς στην καθημερινότητα σου.

Εφαρμογές: Μια λεπτομερής εργασία. Κατάταξη, τακτοποίηση, καταμερισμός. Δικαίωση της νομιμότητας. Προνοητικότητα που σώζει. Γραπτός λόγος, μελέτες. Επιτυχημένες εξετάσεις. Αίσθημα ευθύνης, δίκαιη κρίση.
SOS: Καθυστέρηση, εμπόδια. Τεχνικά προβλήματα. Γραφειοκρατία. Έλλειψη νόμιμων εγγράφων ή τυπικών προσόντων. Ποινή, τιμωρία.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Αιγόκερους, Ζυγούς, Κριούς αλλά και τους Σκορπιούς ή Ταύρους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 22η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Τετάρτη «κλείνει» με ακρίβεια το εξάγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη (Ζυγός-Τοξότης, 22η μοίρα), δίνοντας σου το έναυσμα για δυναμικές πρωτοβουλίες.

Εφαρμογές: Δύναμη, ορμή, αποφασιστικότητα. Μια επιτυχημένη πρωτοβουλία. Γρήγορη διεκπεραίωση. Σπορ, γυμναστική. Μια πολύ καλή επίδοση. Αμεσότητα, ταχύτητα. Μια νομική ρύθμιση αποφασιστικής σημασίας.
SOS: Βιασύνη, απροσεξία. Ατυχήματα, σπασίματα, καψίματα. Οξύς πόνος. Διατάραξη των σχέσεων, ρήξη. Αυθαιρεσία, «τσαμπουκάς».

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Τοξότες, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Σκορπιούς, Ταύρους, Παρθένους και Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 28η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Πέμπτη, εκτός από το ουράνιο ραντεβού του Άρη με την Έριδα, έχουμε και μια αντίθεση της δεύτερης με τον Ήλιο (Κριός-Ζυγός, 22η μοίρα).

Εφαρμογές: Ειδίκευση, καταμερισμός. Λογική επεξεργασία. Ενασχόληση με ηλεκτρονικά. Ιατρική, μικροβιολογία. Πρόσληψη προσωπικού. Επαγγελματισμός. Ενδιαφέρον για τα ζώα. Ψηφιακή τεχνολογία.
SOS: Υπερβολική σημασία στην λεπτομέρεια.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Παρθένους αλλά και τους Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 28η μοίρα του ζωδίου τους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved