Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/10 έως 11/10

Σελήνη στον Ταύρο – Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/10 έως 11/10

Μέσα στο κλίμα μιας πολύ ιδιαίτερης έκλειψης και την Πανσέληνο να δείχνει τις ανάγκες μας που πρέπει να τις δουν και οι άλλοι, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 9/10 στις 2.44 το μεσημέρι.

Από τη νέα της θέση η Σελήνη προσπαθεί να μας κάνει να ξεχαστούμε, αλλά όποιος ξεχνάει το παρελθόν του είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει, γι' αυτό ας μην παρασυρθούμε από τα τερτίπια της.
Στις 4.07 το μεσημέρι η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή φέρνει μπροστά μας καταστάσεις που εκκρεμούν, ανθρώπους που επανεμφανίζονται στη ζωή μας, τηλέφωνα απροσδόκητα, ειδήσεις και καλά κρυμμένα μυστικά.
Στις 11.30 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα λειτουργεί σαν παραπλανητικό πέπλο στην ήδη αποπροσανατολισμένη εικόνα μας.
Από το μεσημέρι ως το βράδυ η τάση μας είναι να πατήσουμε γερά στη γη και να σκεφτούμε ώριμα και πρακτικά, καθώς η μέρα μας πληροφορεί κάθε στιγμή που περνάει δίνοντας μηνύματα και σημάδια.
Ας μην πέσουμε στην παγίδα της αφέλειας και των δικαιολογιών, χωρίς πρώτα να έχουμε ψάξει εξονυχιστικά τα γεγονότα.

Στις 10/10 στις 8.36 το πρωί το τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα με σταθερές αξίες και βήματα. Αφοσιωνόμαστε στη δουλειά μας ή σε εκκρεμότητες που έχουμε, ενώ η συναισθηματική ένταση μας κάνει ότι κάνουμε, να το κάνουμε καλά.
Στις 8.49 το βράδυ το τετράγωνο με τον Δία που επηρεάζει από το αργά το μεσημέρι χρειάζεται προσοχή ως προς τις κινήσεις και τη συμπεριφορά μας, έχοντας την τάση να σπαταλάμε πολλή ενέργεια είτε για να επιδείξουμε την ισχύ μας είτε για να προκαλέσουμε την προσοχή των άλλων. Το βράδυ μας κάνει ανεκτικούς σε όσα μας αρέσουν και υπερβολικά δυσανεκτικούς σε οτιδήποτε δεν μας αρέσει.

Στις 11/10 στις 3.49 τα ξημερώματα η αντίθεση με τον Κρόνο λειτουργεί ανασταλτικά τις πρώτες πρωινές ώρες, εφόσον το πρωινό μας ξύπνημα είναι υποτονικό, χωρίς ιδιαίτερη όρεξη, γεγονός που όσο περνάει η ώρα αρχίζει και καλυτερεύει.

Στις 6.15 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Διδύμους για να αποσυντονίσει το μυαλό μας που χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να συμμαζευτεί.

Ταύροι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Παρθένοι, η απασχόληση με οτιδήποτε μπορεί να εστιάσει την προσοχή σας κάπου, θα είναι πολύ ευεργετική αυτό το διήμερο, δίνοντας προτεραιότητα στις εκκρεμότητες της καθημερινότητας.

Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες, χειρίζεστε καλύτερα απ' όλους τις καταστάσεις, βλέποντας την ουσία χωρίς να σας παραπλανά η σκιά της. Προσπαθήστε να βγάλετε νόημα και να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.

Λέοντες, Ιχθύες, Υδροχόοι και Σκορπιοί αφήστε το θρόνο του/της drama queen και κατεβείτε στην πραγματικότητα που δεν συγκαλύπτεται από δικαιολογίες και θεατρικές συμπεριφορές. Αντιμετωπίστε τα πράγματα όπως είναι για δικό σας πρώτα καλό.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved