Οικονομικές προβλέψεις από 9/10 έως 12/10

Μη φοβηθείς να ρισκάρεις!

Οικονομικές προβλέψεις από 9/10 έως 12/10

Ζωηρό κλίμα
Με την συνδρομή του Άρη το τετραήμερο χαρακτηρίζεται από διεκδικήσεις και κινήσεις «μια κι έξω», που φυσικά εμπεριέχουν ένα σχετικό ρίσκο. Όμως αυτές είναι που θα... πετύχουν, σε αντίθεση με τις πιο συντηρητικές ή θεωρητικά «σίγουρες» επιλογές, που μπορεί να αποδειχθούν άστοχες στην πράξη.
Από αυτήν την άποψη μην φοβηθείς να κάνεις το μεγάλο βήμα, ιδιαίτερα σε τομείς όπου ήδη έχεις «δουλέψει», ακόμη κι αν τα προγνωστικά είναι εναντίον σου.

Υπάρχει ακόμη μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείς από το συναίσθημα σου ξοδεύοντας... πολύ παραπάνω απ' όσο αντέχει η τσέπη σου. Εδώ οι όποιες οικονομικές εκροές θα «ισοσταθμιστούν» από μια αίσθηση ζωντάνιας ή περιπέτειας, ένα «αντίτιμο» που σίγουρα αξίζει τα λεφτά του.

Πάντως, αν αγοράσεις ρούχα ή αξεσουάρ να ξέρεις ότι κατά κάποιον... παράδοξο τρόπο θα συνδυαστούν με ερωτικές επιτυχίες, είτε είναι προκλητικά, είτε όχι..

Προς το Σάββατο, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σε ανταμείψει με μια ευχάριστη οικονομική έκπληξη, ενώ ως προς τις αγορές σου να πριμοδοτήσει ξεχωριστές επιλογές, ενίοτε και... προκλητικές! Μπορείς ακόμη να διαθέσεις μέρος των χρημάτων σου για να αλλάξεις την εμφάνιση σου.
Γενικότερα το Σ/Κ δείχνει ιδανικό για αγορές αφήνοντας σε ικανοποιημένο όσο και τους... εμπόρους. Απλά με δεδομένη την ανάδρομη κίνηση του Ερμή, μην ξεχάσεις την... κάρτα αλλαγής!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved