Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/10 έως 9/10

Σελήνη στον Κριό – Η εξωτερική μας ανταρσία και η εσωτερική μας ηττοπάθεια

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/10 έως 9/10

Ένα ξεχωριστό διήμερο με ιδιαίτερα αστρολογική σημασία είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 7/10 στις 1.07 το μεσημέρι.
Λίγο ή πολύ όλοι μας αισθανόμαστε κάτι να μας απασχολεί, κάτι που χρειάζεται να βγει στο φως, να ξεκαθαριστεί, να πληροφορηθεί, να αλλάξει μορφή και που πάνω απ όλα σχετίζεται με τον εαυτό μας αλλά και με τους άλλους.
Ιδιαίτερη ένταση αισθανόμαστε αυτό το βράδυ σαν να προετοιμαζόμαστε να δώσουμε εξετάσεις ή να πάρουμε αποτελέσματα.

Στις 8/10 στις 5.57 τα ξημερώματα η αντίθεση με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα στις 7.12 το πρωί το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ανοίγουν την ημέρα με συναισθηματική έκρηξη. Αρνητικές σκέψεις και εικόνες προκαλούν συμφόρηση στις δραστηριότητές μας, ενώ ισχυρά συναισθήματα, γίνονται εμμονές που μας καταλαμβάνουν.
Χρειάζεται να αποκοπούμε από κάθε σκοτεινή σκέψη και να προσανατολίσουμε το μυαλό μας σε ευχάριστες εικόνες αντικατάστασης.
Στις 12.52 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Ουρανό μας διαπερνά σαν ηλεκτρικό ρεύμα και η αναζήτηση χαλάρωσης και ηρεμίας μοιάζει πλέον ακατόρθωτη. Η τάση να επαναστατήσουμε απέναντι σε ότι μας βασανίζει δικαίως ή αδίκως μας κάνει να συμπεριφερόμαστε απότομα, εγωιστικά και αυθάδικα. Εκκεντρικές και ακραίες επιλογές είναι σίγουρες, ακόμα και στην πιο απλή μας επιδίωξη.

Στις 1.51 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την Πανσέληνο του μήνα συνοδεία μιας έκλειψης, που θα μείνει αξέχαστη σε πολλούς από εμάς.
Η ενέργεια είναι πολύ ισχυρή, διάφορα συμβάντα που είχαν αρχίσει ώρες και μέρες πριν ξεδιπλώνονται, η υπερβολή πρωτοστατεί, ενώ η διαχείριση του ενθουσιασμού, των επιθυμιών και της έντασης, μοιάζει με προσπάθεια θηριοδαμαστή σε αγέλη λιονταριών.
Συμβαίνουν πολλά, άλλα ευχάριστα άλλα δυσάρεστα, άλλα που μας αφήνουν απλά άφωνους.
Στις 5.19 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Άρη και αμέσως μετά στις 5.19 το τρίγωνο με τον Δία, συνεχίζουν ένα μπαράζ γεγονότων, που ως το βράδυ θα εκτυλίσσεται συνεχώς μπροστά στα μάτια μας.
Η έλλειψη διάθεσης για προσαρμογή είναι αυτή που κινεί τα νήματα, ενώ οι παράλληλες προτροπές των Άρη – Δία και Ουρανού, δεν αφήνουν περιθώρια για οπισθοχωρήσεις.
Ωστόσο οι ανατρεπτικές, βιαστικές και ενθουσιώδεις αποφάσεις δεν θα πρέπει να ληφθούν με κανέναν τρόπο.

Στις 9/10 στις 2.44 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, με την ίδια αμείωτη ένταση.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι φορώντας την πανοπλία σας, μην παραλείψετε να έχετε στο νου πως τα πλήγματα που δίνετε ή λαμβάνετε έχουν οριστική διάθεση και η τυχόν μετέπειτα επιθυμία επούλωσης χρειάζεται πολύ χρόνο, κόπο και προσπάθεια.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, περνάτε εύκολα σε φάση ανανέωσης, ενώ η συναισθηματική σας υπερδιέγερση στόχο έχει τη συνάντηση των ισορροπιών σας.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι καταφύγια δεν υπάρχουν και τα επίπλαστα δεν βοηθούν καθόλου. Αποφασίστε αν θα είστε θύματα ή θύτες και πάρτε μια απόφαση αντίδρασης ή δράσης.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved