Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/10 έως 3/10

Σελήνη στον Αιγόκερω – Εγώ είμαι ο νόμος μου, ο κλέφτης και αστυνόμος μου

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/10 έως 3/10

Ο Οκτώβριος μας υποδέχεται με τη Σελήνη να περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 1/10 στις 7.41 το πρωί, δίνοντας την πρώτη αίσθηση για το πόσο ενδιαφέρων, αντιφατικός και πολυποίκιλος θα είναι αυτός ο μήνας.

Στις 10.38 το πρωί το εξάγωνο με τον Ερμή μας λέει αν έχεις γνώση, διάβαινε και λίγα λεπτά αργότερα σε συνδυασμό με το τετράγωνο με την Αφροδίτη μας προτρέπει να σκεφτούμε καλά πριν προχωρήσουμε στις φιλόδοξες προτροπές μας.
Ως το απόγευμα η μέρα προσφέρεται για συντηρητικές κινήσεις, παρόλο που η Αφροδίτη στον Ζυγό ασφυκτιά και θέλει να εκδηλωθεί. Ας εκδηλωθούμε λοιπόν, αλλά πρώτα να σιγουρευτούμε πως δεν πάμε στα τυφλά και η παρόρμηση δεν μας έχει κυριεύσει.
Στις 5.00 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μας χαλαρώνει διακρίνοντας τα φύκια από τις μεταξωτές κορδέλες και στις 10.32 το βράδυ η κορύφωση του τετραγώνου με τον Ήλιο κλείνει το βράδυ μας με ένταση, εκνευρισμό, απαιτήσεις και συναισθηματικές αμφιβολίες. Το βράδυ δεν προσφέρεται για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

Στις 2/10 στις 2.49 μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Πλούτωνα που επηρεάζει ώρες πριν, δημιουργεί εμμονές και πείσμα που αν υποκύψουμε στις προτροπές τους δεν θα έχουμε ευχάριστα αποτελέσματα. Οι χειριστικές επιθυμίες φέρνουν ποικίλες αντιδράσεις.
Στις 9.11 το πρωί το τετράγωνο με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα με τάση να προλάβουμε τις πολλές υποχρεώσεις αλλά και τη διάθεση να κοντραριστούμε ενάντια στο καθεστώς τους. Η μέρα ως το απόγευμα είναι κυκλοθυμική, απροσδιόριστη με την ενέργειά μας να είναι μεν στα ύψη, αλλά να πηγαίνει εύκολα στα βάθη.
Στις 7.18 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Κρόνο έρχεται να βάλει τάξη, να μας πειθαρχήσει ευχάριστα και να μας δώσει να καταλάβουμε τους σκοπούς των πράξεών μας αλλά και των άλλων. Οι ώρες αυτές χρειάζονται απομόνωση, ηρεμία και χαλάρωση.

Στις 3/10 στις 11.00 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο για μια γερή πλύση εγκεφάλου.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι αντί να προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας, περάστε σε εποικοδομητικές ασχολίες χρήσιμες, πρακτικές και ωφέλιμες.

Σκορπιοί, Ταύροι, Ιχθύες και Παρθένοι, ολοκληρώστε εκκρεμότητες πάσης φύσεως και αφήστε τα σημάδια να σας καθορίσουν τις επιθυμίες σας.

Τοξότες, Δίδυμοι, Λέοντες και Υδροχόοι, συνεχίζετε τους ρυθμούς σας που είναι πλέον ξέφρενοι και κανείς δεν μπορεί να τους παρακολουθήσει. Κάντε μια διακοπή για περισυλλογή σκέψεων.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved