Το πάρε-δώσε των άστρων, από 29/9 έως 1/10

Τονίζονται δράσεις σχετικές με συμβόλαια, γραπτά, σεμινάρια, τεχνικές ρυθμίσεις αλλά και αγοραπωλησίες μικρών συσκευών, εξαρτημάτων ή αξεσουάρ

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 29/9 έως 1/10

Κρίνοντας από τις επίκαιρες όψεις του τριημέρου, το κλίμα είναι γενικά θετικό. Και μακάρι να «δουλέψουν» μόνον αυτές, χωρίς να υπάρξουν παρενέργειες από τις μάλλον δύσκολες όψεις που ακολουθούν προς το τέλος της εβδομάδος.

Η «κρυφή» σύνοδος του τροπικού Ήλιου με τον αστρικό Ερμή παραπέμπει σε με κινητικότητα... εφ' όλης της ύλης, μηδέ εξαιρουμένου του οικονομικού τομέα. Η συγκεκριμένη όψη δεν προδιαθέτει ούτε θετικά, ούτε αρνητικά, απλά τονίζει δράσεις σχετικές με συμβόλαια, γραπτά, σεμινάρια, τεχνικές ρυθμίσεις αλλά και αγοραπωλησίες μικρών συσκευών, εξαρτημάτων ή αξεσουάρ.

Η επίσης «κρυφή» αντίθεση ανάμεσα στην αστρική Αφροδίτη και τον τροπικό Ποσειδώνα δίνει χώρο για να εκφραστούν ευγενείς προθέσεις, που στον οικονομικό τομέα μπορεί να λάβουν την μορφή δώρων ή δωρεών.
Όσον αφορά στις αγορές σου προτεραιότητα έχουν τα είδη τέχνης ή διακόσμησης αλλά να προσέξεις πιθανές αλλοιώσεις σε τρόφιμα ή καλλυντικά.

Τέλος, την Τετάρτη, μια ακόμη «κρυφή» αντίθεση, αυτή ανάμεσα στον αστρικό Ήλιο και τον τροπικό Χείρωνα, μπορεί να σε στρέψει στην κάλυψη αναγκών του σπιτιού ή της οικογενείας σου. Παράλληλα μπορείς να ωφεληθείς από την ανεύρεση ή απόκτηση παλαιών αντικειμένων αξίας.

Εδώ είναι πιθανόν να «φανεί» και το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα, το οποίο είναι αντιπροσωπευτικό οικοδομικών ή τεχνικών εργασιών που σχετίζονται με ακίνητα. Κι αν τυχόν προκύψουν περιουσιακές διαφορές... ήρεμα!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved