H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/9 έως 29/9

Σελήνη στον Σκορπιό – Όποιος δεν σκάει με το καλό, υπάρχουν και άλλοι τρόποι

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/9 έως 29/9

Μετά τα ξεκαθαρίσματα που έφερε η προηγούμενη θέση της Σελήνης και μάλιστα με θεαματικό τρόπο, ξεσκεπάζοντας στην κυριολεξία πρόσωπα και πράγματα, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 26/9 στις 5.30 το απόγευμα.

Το σ/κ που ακολουθεί θα συνεχίσει να εκπλήσσει με την επιρροή της Νέας φάσης της Σελήνης πάνω από τα κεφάλια μας, ενώ στις 27/9 στις 3.53 τα ξημερώματα το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει σε πολλούς ενδεικτικά όνειρα με συμβολικές ερμηνείες που καλό θα ήταν να λάβουμε υπ όψιν μας.
Στις 2.26 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το πρωί, δίνει στο Σάββατό μας την τάση να ανιχνεύσουμε, να εξερευνήσουμε, να κατασκοπεύσουμε και να βασίσουμε την ημέρα ως το απόγευμα σε παθιασμένες κινήσεις μυστικού περιεχομένου.
Στις 10.40 το βράδυ το τετράγωνο με τον Δία που επηρεάζει από το απόγευμα, μας κάνει να υπερβάλλουμε στις επιθυμίες μας στις οποίες κυριαρχεί ερωτική διάθεση και όχι μόνο αντιζηλία.
Το βράδυ αυτό οι συγκινήσεις είναι έντονες, οι σκέψεις ισχυρές και τα συναισθήματα αμείλικτα.

Στις 28/9 στις 7.47 το Κυριακάτικο πρωινό μας δεν θα είναι ευχάριστο, νιώθοντας ανικανοποίητοι, με βλέμμα βλοσυρό και με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις να μας καταπιέζουν. Μάλλον μελαγχολική θα είναι η μέρα, που από το απόγευμα και μετά θα αρχίσει να χαμογελά με το εξάγωνο με την Αφροδίτη, που κορυφώνεται στις 11.29 το βράδυ.
Ωστόσο η εγκράτεια σήμερα έχει την τιμητική της, δίνοντας στον εαυτό μας την ευκαιρία να σκεφτεί καλύτερα και να αξιολογήσει τα δρώμενα εν όψει και της νέας εβδομάδας που ακολουθεί.

Στις 29/9 πλέον στις 1.52 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Τοξότη για να μοιράσει στον καθένα ό, τι του αξίζει να λάβει.

Σκορπιοί, Λέοντες, Ταύροι και Υδροχόοι, το να δείξετε στους άλλους τι πραγματικά σκέφτεστε μοιάζει μάλλον... με ανέκδοτο. Ωστόσο μην χρησιμοποιήσετε αθέμιτα μέσα για να τους παραπλανήσετε, γιατί θα είναι εις βάρος σας.

Καρκίνοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Παρθένοι, έχετε την ευκαιρία να περάσετε ένα ήρεμο και χαλαρωτικό σαββατοκύριακο, αν δεν επιτρέψετε σε αλλόφρονες εισβολείς να μπουκάρουν στη ζωή σας. Επιλέξτε τη σωστή παρέα.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, δεν καταλαβαίνετε από προειδοποιήσεις και υποδείξεις. Θέλετε να περάσετε καλά και θα το κάνετε, ακόμα και αν χρειαστεί να φιμώσετε κάποιους ή να τους εξαγριώσετε ακόμα περισσότερο.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved