H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/9 έως 26/9

Σελήνη στον Ζυγό – Η Νέα Σελήνη της αισθαντικής ομοιομορφίας

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/9 έως 26/9

Αν σκεφτούμε λίγο καλύτερα, όλο και κάποιο πλάνο υπάρχει έτοιμο μέσα μας και βρίσκεται στην αφετηρία εκκίνησης. Ο εναρκτήριος ήχος λοιπόν χτυπάει σήμερα 24/9 στις 7.00 το πρωί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό για τη Νέα της φθινοπωρινή φάση.
Στις 9.13 λοιπόν το πρωί η συνάντηση με τον Ήλιο, σηματοδοτεί τη Νέα Σελήνη κι ως το βράδυ αισθανόμαστε την ανάγκη να έρθουμε κοντά με αγαπημένα μας πρόσωπα, να διευκολύνουμε σχέσεις και επαφές, ενώ είμαστε ευγενικοί, παραχωρητικοί, συγκαταβατικοί, με συνεργάτες, φίλους, γνωστούς, ακόμα και αγνώστους.
Η όμορφη διάθεσή μας ισχυροποιείται διαρκώς, καθώς στις 21:30 το εξάγωνο με τον Άρη υπόσχεται σε πολλούς ένα αξέχαστο βράδυ.
Παίρνουμε πρωτοβουλία, πλησιάζουμε ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν, απολαμβάνουμε φαγητό ή ποτό σε ιδιαίτερα εκλεπτυσμένα περιβάλλοντα, τολμάμε, ρισκάρουμε, όλα αυτά μέσα από μια τάση λαγνείας και άφεσης.

Στις 25/9 στις 4.38 τα ξημερώματα το τετράγωνο με τον Πλούτωνα δεν μπορεί να επηρεάσει το πάθος και την παρόρμηση που έχουν αποκοιμηθεί λόγω της ώρας, αντίθετα στις 12.19 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Δία παίρνει τα ηνία από το πρωί και μας απογειώνει.
Η μέρα ως το βράδυ είναι γεμάτη προτροπές και προκλήσεις, υπερβολή και ενθουσιασμό.
Καλλιτεχνική διάθεση, λατρεία για κομψότητα και αισθητική από το τι φοράμε μέχρι πού καθόμαστε. Ακόμα και στη δουλειά μας, όλα φαίνονται διαφορετικά και πιο όμορφα.
Μέσα σε αυτή την αίσθηση έχει φυσικά προστεθεί η αντίθεση με τον Ουρανό στις 12.30 το μεσημέρι, που επηρεάζει παράλληλα με το εξάγωνο με τον Δία.
Απελευθερωμένοι, αέρινοι και ξένοιαστοι, απολαμβάνουμε μια μέρα στην οποία βάζουμε στόχους και δίνουμε υποσχέσεις στον εαυτό μας για μια νέα πορεία και επερχόμενη αλλαγή, σε οτιδήποτε μας προβληματίζει.

Στις 26/9 στις 3.38 το μεσημέρι η συνάντηση με τον Ερμή μας φέρνει από το πρωί κοντά σε φίλους, ενώ είναι ιδανικό διάστημα να συζητήσουμε ότι μας απασχολεί, δίνοντας και λαμβάνοντας συμβουλές. Διάστημα νέων γνωριμιών, συνδιαλλαγών, συναλλαγών και επικοινωνιακού οίστρου. Επίσης καλό διάστημα για δικηγορικές υποθέσεις.

Στις 5.30 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό για ένα διαισθητικό μαραθώνιο που εγκαταλείπουμε στη μέση.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, βγάλτε από μέσα σας ό, τι περισσεύει, σας στενεύει και σας καταπιέζει. Ξεκαθαρίστε, εκφραστείτε, μοιραστείτε χωρίς παρόρμηση και βιασύνη. Είστε τόσο εντυπωσιακοί και εκθαμβωτικοί! Μην επιτρέψετε να χαθεί η λάμψη σας.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, γίνεται αυτό που θέλετε τόσο εύκολα και απλά, που το γεγονός πως όλα είναι ανεμπόδιστα σας εκνευρίζει. Απολαύστε ένα διεγερτικό διήμερο και βάλτε στόχο την πραγματοποίηση μιας έντονης επιθυμίας σας.

Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι και Σκορπιοί, συνειδητοποιείτε πόσο έχετε ανάγκη να κουρνιάσετε σε μια αγκαλιά και να μοιραστείτε στιγμές με δικούς σας ανθρώπους. Συζητείστε θέματα που σας απασχολούν και μπορεί να βρείτε μαγική λύση.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved