Το πάρε-δώσε των άστρων, από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές σου κινήσεις

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου

Το τριήμερο που ακολουθεί είναι μάλλον δύσκολο για τις οικονομικές υποθέσεις σου, αφού εκτός από τον ενεργό Ποσειδώνα που σε θέλει προσεκτικό κι ετοιμοπόλεμο απέναντι σε πονηρές επιβουλές, απάτες, κλοπές και χίμαιρες, καλείσαι να αντιμετωπίσεις και τις άγονες ή στερητικές προδιαγραφές της «κρυφής» συνόδου Ερμή-Κρόνου.
Το σύμπαν λοιπόν σου «φωνάζει» να ξεχάσεις για την ώρα φιλόδοξα σχέδια κι όνειρα, έχοντας σαν βασική προτεραιότητα σου την διαφύλαξη των κεκτημένων σου και επιπλέον ρίχνοντας το βάρος στην προσεκτική διερεύνηση κι εξέταση των υποθέσεων σου. Το πιθανότερο είναι ότι κάτι... περίεργο κρύβεται, ιδιαίτερα πίσω από υποτιθέμενες ευκαιρίες.

Όσο για τις αγορές σου, καλύτερα... ας μην γίνεται λόγος! Νοθευμένα ή... κλεμμένα προϊόντα έχουν βγει στη... γύρα, μήπως και βρεθούν αγοραστές. Κι αν θες να γίνεις ένας από αυτούς, πέρα από τις ενδεχόμενες νομικές συνέπειες, θα πρέπει να σκεφτείς και την πιθανότητα να μην μείνεις τελικά διόλου ικανοποιημένος από αυτό που προμηθεύτηκες. Και τι θα πράξεις τότε; Θα χρησιμοποιήσεις την... ανύπαρκτη κάρτα αλλαγής;

Ο δρόμος είναι ανοικτός μόνον για ανθρωπιστικό ή φιλανθρωπικό έργο.

Πάντως, κάπως καλύτερες είναι οι προδιαγραφές στο εργασιακό μέτωπο, όπου φαίνεται να «ψήνονται» ενδιαφέρουσες συνεργασίες και συλλογικές προσπάθειες. Δες λοιπόν πως μπορείς να επωφεληθείς από τις εξελίξεις, αφαιρώντας φυσικά το όποιο –δήθεν- ιδεολογικό πλαίσιο, που συνήθως δεν αποτελεί παρά μια καλή δικαιολογία για να... μην αμειφθείς!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved