Το πάρε-δώσε των άστρων, από 18 έως 21 Σεπτεμβρίου

Λειτουργώντας περισσότερο με το ένστικτο παρά με τη λογική θα αποφύγεις πιθανά μπλεξίματα

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 18 έως 21 Σεπτεμβρίου

Σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο διάστημα, τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά και καλό είναι να είσαι «υποψιασμένος». Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα παραπέμπει σε κάθε είδους «απατεωνιά» ή κλοπή κι αν πρέπει να ξεκινήσεις από κάπου, αυτό είναι η διερεύνηση του παρασκηνίου και των άδηλων όσο και... πονηρών προθέσεων, λειτουργώντας περισσότερο με το ένστικτο παρά με τη λογική.
Αν δηλαδή κάποιος ή κάτι σου κινήσει υποψίες, μην το προσπεράσεις κι ας λέει η λογική σου ότι «δεν τρέχει τίποτα». Κι ακόμη, μην εκμυστηρευτείς για κανέναν λόγο κρίσιμες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου.

Μπορείς βέβαια κι εσύ να δράσεις συντονισμένος με το σύμπαν, να γίνεις δηλαδή «αόρατος», κάνοντας τους ενδεχόμενους διώκτες σου να χάσουν τα ίχνη σου. Το κρυφό δεν είναι κατ' ανάγκη και παράνομο, ούτε βέβαια το καμουφλάζ...
Αν τώρα γίνεις «συνένοχος» σε λαθρεμπορία, το... κρίμα στο λαιμό σου!

Από εκεί και ύστερα, είναι πιθανόν να χρειαστεί να ξοδέψεις για υδραυλικές εργασίες, τεχνικές βλάβες σε συσκευές που λειτουργούν με αέρια (π.χ. ψυγεία και κλιματιστικά) ή για την καταπολέμηση παρασίτων και βλαβερών εντόμων. «Παίζουν» ακόμη τα έξοδα θεραπείας, αφού το δίπολο Άρη-Ποσειδώνα «φέρνει» συνήθως ιώσεις και τοξικές προσβολές.

Όσον αφορά, δε, στις αγορές σου, πρόσεξε πολύ τις περιπτώσεις νοθείας, ιδιαίτερα σε ποτά, τρόφιμα και καύσιμα. Φρόντισε επίσης να προστατέψεις ευαίσθητα είδη από την υγρασία.

Παράλληλα με τον «επιθετικό» Ποσειδώνα, καλείσαι να διαχειριστείς και την επιρροή του «κρυφού» τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον αστρικό Πλούτωνα, μιας όψης που γίνεται την Παρασκευή και μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων. Αν είσαι τυχερός θα καρπωθείς απώλειες άλλων ή θα εισπράξεις μια σημαντική αποζημίωση. Στην αντίθετη περίπτωση όμως σε περιμένουν στη... γωνία άτομα με «σκοτεινές» προθέσεις ή απλά η... Εφορία!

Όσον αφορά στις αγορές σου, η όψη πριμοδοτεί οτιδήποτε σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με την σεξουαλικότητα, όχι όμως και την προμήθεια τροφίμων ή καλλυντικών, που μπορεί να είναι αλλοιωμένα ή... πολύ ληγμένα! Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ως προς την ποιότητα των καλλυντικών που αγοράζεις, κλικ εδώ.

Τέλος, αν ψάχνεις για δουλειά, έχεις καλές πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου, ωστόσο με τον Ποσειδώνα «αρχηγό» θα πρόκειται μάλλον για «μαύρη» εργασία.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved