Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου

Μαζί στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου

Δεν είσαι μόνος! Αυτό είναι το μήνυμα των ουρανών, τούτες τις ημέρες κι όπως καταλαβαίνεις μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα μέσα από μια κοινή προσπάθεια.

Με την Αφροδίτη να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις το «μαζί» αποκτά νόημα και ουσία. Μάλιστα η «Ωραία» προσπαθεί να καλύψει τις επιθυμίες και τις ορέξεις σου τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και στο... άλλο το πιο προσωπικό. Δεν έχεις λοιπόν καμιά δικαιολογία να αρνηθείς τα δώρα της, αντίθετα καλείσαι να περάσεις όμορφα και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, τις κοινωνικές αλλά και τις πιο στενές.

Το εξάγωνό της με την Δήμητρα θα σε βοηθήσει κυρίως στο πρώτο σκέλος κι αν τύχει να βρεθείς σε εκδηλώσεις, παρουσιάσεις ή απλά σε μια παρέα, σου υπόσχεται να διώξει τις σκοτούρες από το κεφάλι σου, δίνοντάς σου συνάμα την αίσθηση ότι οι άλλοι σε συμπαθούν και σε υπολογίζουν. Εδώ βέβαια ίσως χρειαστεί να περιορίσεις τις «βαριές» ποιοτικές αναζητήσεις σου, αφού καμία από τις δύο φίλες σου δεν νοιάζεται σώνει και καλά γι' αυτές. Το μόνο που επιθυμούν είναι να σε φέρουν κοντά με τους άλλους, ακόμη και μέσα από... φλύαρα τιτιβίσματα!

Νοιάζονται επίσης για την εξωτερική σου εμφάνιση, την εικόνα που δίνεις στους άλλους. Σε θέλουν κομψό κι ευγενικό, ντυμένο ίσως με ρούχα ή φορώντας αξεσουάρ που αναδεικνύουν την προσωπικότητά σου, γι' αυτό μην διστάσεις να κάνεις αυτά που χρειάζονται σε αυτήν την κατεύθυνση (σε βοηθάμε να διαλέξεις - κάνε κλικ εδώ κι εδώ για εμφανίσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις).
Και πέρα από την αισθητική σου αναβάθμιση, δεν αποκλείεται να εισπράξεις κι ένα γενναίο μπόνους, γνωρίζοντας ανθρώπους με κύρος και καλλιέργεια, πρόθυμους να σου συμπαρασταθούν ή να υποστηρίξουν τις επιδιώξεις σου.

Αν λοιπόν είσαι κοινωνικός άνθρωπος θα βρεθείς στο στοιχείο σου.
Ακόμη όμως κι αν δεν είσαι, το σύμπαν έχει προνοήσει και για σένα.

Γιατί, από την άλλη πλευρά, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Χείρωνα καλύπτει 100% την ανάγκη σου για μια πιο στενή επαφή, είτε στο σαλόνι του σπιτιού σου είτε στην... κρεβατοκάμαρα σου!
Κάνει κρύο παγωνιά, θέλω τζάκι και γωνιά, τραγουδούν με μια φωνή κι ας έχει... 25 βαθμούς Κελσίου!
Κι αν η αγκαλιά σου παραγίνει... σφικτή, μην φοβηθείς. Η σύμπραξη των δύο ουράνιων φίλων σου ευλογεί κάθε νέα σχέση, πλαισιώνοντας την με «κλασικές» αξίες. Μετάφραση; Αν ενδιαφέρεσαι για την «αποκατάσταση» σου, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα! (Κι αν όντως το σκέφτεσαι σοβαρά, ο... κουμπάρος ας απευθυνθεί εδώ!)

Ακόμη όμως κι αν δεν νοιάζεσαι γι' αυτό, ο Χείρωνας μπορεί να σου προσφέρει όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, που μέσα στην ζεστασιά ενός κλειστού χώρου, θα εκφράσουν ευκολότερα τις ευαισθησίες τους. Μπορεί ακόμη να σε ταξιδέψει στο παρελθόν, αναπλάθοντας ευχάριστες μνήμες και νοσταλγίες που ξεπηδούν από αντικείμενα με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.
Μια φωτογραφία, ένας θρύλος, το μουσικό κουτί των παιδικών σου χρόνων, η παλιά συνταγή της γιαγιάς σου, που ήταν χωμένη σε ένα συρτάρι κι αποφάσισε να σου αποκαλυφθεί.
Όλα σε θυμίζουν... γιαγιά, παππού, φίλε των παιδικών χρόνων...

Ωπ... να κι ένας παλιός έρωτας που ζητά να εισχωρήσει στο παρόν σου! Θα τον καλοδεχτείς; Αυτό το αφήνω πάνω σου, αφού εσύ είσαι που πρέπει να αποφασίσεις.

Καταλαβαίνεις ότι οι συγκινήσεις δεν θα σου λείψουν –κάθε άλλο- φρόντισε μόνον να μην παρασυρθείς και κυλήσεις σε αδράνεια ή αδυναμία εξ αιτίας τους. Να απελευθερωθείς με τα δάκρυα σου, όχι να πνιγείς σε αυτά. Η εμψύχωση σου είναι το ζητούμενο, η γλύκα στην καρδιά σου. Όχι ο θρήνος και η μελαγχολία για τις «χαμένες» όμορφες στιγμές του παρελθόντος σου. Αφού τις έζησες μια φορά, αφού χαράχτηκαν στο μονοπάτι της ζωής σου, είναι ολότελα δικές σου, ζωντανές κι όχι χαμένες. Είναι η απόδειξη ότι διατηρείς το δικαίωμα σου στην ευτυχία κι ας έχουν περάσει τόσα χρόνια, από τότε που την ένοιωσες να σε πλημμυρίζει. Να' τη, σου γνέφει ξανά και δεν είναι όνειρο.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved