Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/9 έως 19/9

Σελήνη στον Καρκίνο – Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/9 έως 19/9

Ποικιλία μεταβαλλόμενων διαθέσεων επιφυλάσσει αυτό το διήμερο, καθώς η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο, σήμερα 16/9 στις 6.25 το απόγευμα.

Στις 17/9 πλέον στις 4.34 τα ξημερώματα το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μας ακολουθεί πιστά έως νωρίς το μεσημέρι, ανοίγοντας την ημέρα με ονειροπόλα διάθεση, ισχυρότατη διαίσθηση και τάση να ασχοληθούμε με βαθύτερα μεταφυσικά νοήματα.
Οι ώρες αυτές δεν είναι κατάλληλες για ορισμένες δραστηριότητες, όπως ένας διακανονισμός σε τράπεζα ή εφορία ή αναλόγης φύσεως.
Στις 3.06 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Πλούτωνα σηματοδοτεί ένα διάστημα έως αργά το απόγευμα που τρωγόμαστε με τα ρούχα μας, είμαστε ευάλωτοι στα λόγια των άλλων, αντιλαμβανόμαστε αρνητικά τα γεγονότα, είμαστε ανασφαλείς και συναισθηματικά απαισιόδοξοι.
Όσο περνάει η ώρα αυτή η διάθεση θα αλλάζει λόγω του εξαγώνου με την Αφροδίτη που κορυφώνεται στις 11.12 τη νύχτα, μαζί με το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 11.40.
Αλλάζοντας εντελώς συμπεριφορά και τρόπο που βλέπουμε τις καταστάσεις περνάμε σε ψυχαγωγικές αναζητήσεις, νιώθουμε την ανάγκη να ξεσκάσουμε, να ασχοληθούμε με κάτι που εμπεριέχει λεπτομέρεια και θέλει μεράκι και γενικότερα να αναλύσουμε λίγο τα συναισθήματά μας ξεδιπλώνοντάς τα.
Ωστόσο για πολλούς το βράδυ αυτό θα κρύβει εκπλήξεις, εφόσον βαθιά μέσα μας είμαστε εριστικοί και απαιτούμε χωρίς συγκατάβαση.

Στις 18/9 στις 7.44 το πρωί η μέρα ανοίγει με το τρίγωνο με τον Κρόνο, όψη που μας φέρνει προ των ευθυνών μας και διάθεση να ασχοληθούμε με θέματα της καθημερινότητας που τρέχουν.
Στις 12.00 το μεσημέρι όμως, το τετράγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει παράλληλα από το πρωί, δεν βοηθά στην διεκπεραίωση των θεμάτων μας λόγω εκνευρισμού, κακής διπλωματίας και αναποφασιστικότητας. Το αποτέλεσμα είναι να μουτρώσουμε και να απομονωθούμε περιστασιακά, έως τις 8.39 το βράδυ που το εξάγωνο με τον Ήλιο μας επαναφέρει στα ίσα μας.
Από αργά το απόγευμα θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε στον καναπέ μας απολαμβάνοντας αγαπημένες μας προτιμήσεις μακριά από ασχολίες, που χρειάζονται να διασχίσουμε το πάτωμα.

Στις 19/9 στις 5.10 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σαν ένα εκθαμβωτικό γιοτ που πλησιάζει το λιμάνι.

Καρκίνοι, Κριοί, Αιγόκεροι και Ζυγοί, συγκρατείστε λίγο την παρόρμηση κάνοντας ένα τεστ αυτοέλεγχου. Τα νεύρα και ο εκνευρισμός σας ψάχνουν κατάλληλους ανθρώπους να τα δαμάσουν. Με τους ακατάλληλους θα γίνει μάχη.

Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι και Σκορπιοί, καταφέρνετε να επιβληθείτε ακόμα και στην πιο δύσκολη περίσταση. Βοηθάτε τους άλλους και χειρίζεστε τις εντάσεις ψύχραιμα.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, μόλις νιώσετε υπερευαισθησία, κάτι σαν υπερθέρμανση της μηχανής, σταματήστε αυτό που κάνετε και ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Εναλλάξ και μεθοδικά, θα διατηρηθείτε σε ψυχολογική φόρμα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved