Το πάρε-δώσε των άστρων, από 15 έως 17 Σεπτεμβρίου

Ένωσε τις δυνάμεις σου για να αυξήσεις το εισόδημα σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 15 έως 17 Σεπτεμβρίου

Δευτέρα 15/9

Με τα λεφτά των άλλων

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, εξακολουθεί να σε επηρεάζει, παρέχοντάς σου την δυνατότητα να ωφεληθείς οικονομικά από καταστάσεις που κατά τα άλλα μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστες. Κατά κάποιο τρόπο το σύμπαν επιθυμεί να «εξαγοράσει» την θλίψη σου ή να σε αποζημιώσει για αυτήν. Μεταξύ άλλων «παίζουν» δυνατά και οι κληρονομιές, είτε μικρές, είτε μεγάλες. Αν βέβαια ανήκεις στους τυχερούς, κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί... άκοπα, ύστερα δηλαδή από απώλειες τρίτων, που θα σου δώσουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Κάποιος χάνει κι εσύ κερδίζεις από αυτό, έτσι απλά.
Στην περίπτωση τώρα που συμμετέχεις σε μια οικονομική διεκδίκηση θα πρέπει να ξέρεις ότι τα ερωτικά θέλγητρα μπορεί να αποδειχθούν καταλυτικός παράγων, σε σχέση με το που θα κλίνει η πλάστιγγα. Εδώ συμπεριλαμβάνονται και τα... παντρολογήματα, με τους τυχερούς ή τις τυχερές να εξασφαλίζουν το οικονομικό μέλλον τους.

Όσον αφορά στις αγορές σου, μπορείς να βρεις αυτό που θέλεις σε πολύ καλή τιμή, επειδή ο πωλών, λόγω ανάγκης θα έχει την τάση να το «σκοτώσει». Επιπλέον η ημέρα είναι ιδανική για αγορές ρούχων και εσωρούχων, αφού είναι βέβαιο ότι θα τονίσουν την σεξουαλικότητα σου ανεβάζοντας κατακόρυφα τις «μετοχές» σου.

Κατά τα άλλα, η είσοδος του Άρη στον Τοξότη αναμένεται να αλλάξει τους ρυθμούς στα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σου αν είσαι Σκορπιός, Ταύρος, Παρθένος, Ιχθύς, Καρκίνος ή Αιγόκερως. Διεκδικήσεις αλλά και κίνδυνοι σου ζητούν να δώσεις το 100% της ενέργειας σου, ώστε να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τρίτη 16/9 και Τετάρτη 17/9

Ένωσε τις δυνάμεις σου

Σε γενικές γραμμές το κλίμα είναι θετικό και μπορείς να αυξήσεις το εισόδημα σου ή να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς, ιδιαίτερα αν αξιοποιήσεις τις γνωριμίες σου ή ενώσεις τις δυνάμεις σου σε μια κοινή προσπάθεια.
Η ενεργή Δήμητρα είναι ό, τι πρέπει για συμφωνίες και συμβόλαια, ενώ παράλληλα εξυπηρετεί άριστα κάθε προωθητική ή διαφημιστική πρωτοβουλία.
Ακόμη, τονίζει την ανάγκη σου να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα, με αγορές ρούχων ή αξεσουάρ.

Οφέλη μπορείς να αποκομίσεις και από την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Χείρωνα, μια όψη που «ειδικεύεται» στις οικογενειακές παροχές, από μετρητά και αντικείμενα αξίας μέχρι ακίνητα.
Ενδέχεται ακόμη να ανακαλύψεις κάτι πολύτιμο αλλά κρυμμένο ή να αξιοποιήσεις ένα στοκ εμπορευμάτων. Φυσικά το εισόδημα σου μπορεί να βελτιωθεί εντυπωσιακά και στην περίπτωση που εμπορεύεσαι οικιακά είδη, αντίκες, παραδοσιακά προϊόντα ή ειδικεύεσαι στην εσωτερική διακόσμηση.

Όμως τα καλά δεν τελειώνουν εδώ... Το «κρυφό» τετράγωνο του Ερμή με τον αστρικό Δία παραπέμπει σε επιτυχίες με την... σκανδαλώδη συνδρομή της τύχης. Εδώ δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά, αρκεί να ανοίξεις την πόρτα στις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και να μην αρνηθείς τα δώρα του σύμπαντος.
Η όψη συνδέεται άμεσα με κεράσματα, δώρα και ποικίλα «τυχερά».

Το μοναδικό «αγκάθι» των ημερών είναι το τετράγωνο της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Κρόνο, μια όψη που θα σε επηρεάσει κυρίως την Τρίτη και σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεων σου, αποφεύγοντας τα οικονομικά ανοίγματα. Παράλληλα είναι πιθανόν να χρειαστεί να «καλύψεις» φίλια ή αγαπημένα πρόσωπα, που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.
Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να εκμεταλλευτείς τον χαρακτήρα της όψης, βάζοντας σε μια τάξη τα οικονομικά σου ή επιβάλλοντας χρήσιμους περιορισμούς.

Μένοντας στις δύο τελευταίες όψεις, η ταυτόχρονη επιρροή του Δία και του Κρόνου μπορεί να λειτουργήσει με εναλλάξ κέρδη και ζημιές ή έσοδα και έξοδα, ενώ όσον αφορά την οικονομική σου πολιτική καλό είναι να τηρείς ένα στοιχειώδες μέτρο.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved