Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/9 έως 16/9

Σελήνη στους Διδύμους – Ό, τι δίνεις παίρνεις και ό, τι παίρνεις το αξιολογείς

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/9 έως 16/9

Ένα διήμερο με πάσης φύσεως ανταλλαγές είναι αυτό ξεκινά, καθώς η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 14/9 στις 9.27 το πρωί.

Το Κυριακάτικο πρωινό ανοίγει με την αντίθεση με τον Άρη στις 9.53 το πρωί, όψη που μας ακολουθεί ως το απόγευμα.
Μια μόνιμη δυσαρέσκεια μας συνοδεύει σε ό, τι θέλουμε να κάνουμε και αυτά που θέλουμε είναι πολλά. Η δραστήρια ενέργειά μας απαιτεί να τη διοχετεύσουμε κάπου, ψάχνοντας να ασχοληθούμε με κάτι. Οι μετακινήσεις είναι η βασική επιθυμία μας, καθώς και οι συναναστροφές με συγκεκριμένους ανθρώπους και αν κάτι από αυτά δεν μπορεί να εκπληρωθεί μας γεμίζουν με εκνευρισμό και μας φταίνε όλα.
Το διάστημα αυτό χρειάζεται προσοχή στις κινήσεις μας ώστε να αποφύγουμε ανεπιθύμητα μικροατυχήματα και αναποδιές.

Στις 8.06 το βράδυ το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δεν βοηθά καθόλου στο να αλλάξει η διάθεσή μας που παραμένει σε σύγχυση, αλλά θα ήταν προτιμότερο να χαλαρώσουμε, επιδιώκοντας ήσυχες στιγμές με φίλους και κοντινούς μας ανθρώπους.

Στις 15/9 στις 7.16 το πρωί το τετράγωνο με την Αφροδίτη ανοίγει την πρώτη μέρα της εβδομάδας με τάση να δίνουμε μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια μέσα από μια ευμετάβλητη διάθεση που αναζητά ωστόσο τρυφερές ερωτικές επαφές.
Στις 9.43 το εξάγωνο με τον Δία μας γεμίζει σιγά-σιγά αισιοδοξία, γεμίζοντας στο φουλ τις θετικές μας μπαταρίες. Ως το μεσημέρι η επικοινωνία δίνει και παίρνει, ενώ το διάστημα είναι ιδανικό για να συλλέξουμε πληροφορίες και να διευθετήσουμε θέματα τηλεφωνικά ή μέσω internet.
Στις 2.13 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ουρανό μας κάνει να επιδιώκουμε γενική ανακαίνιση. Ξαφνικές επιθυμίες, εκκεντρικές προτιμήσεις, αποδράσεις από την πεζή καθημερινότητα, μας οδηγούν ως το απόγευμα στο κυνήγι ασυνήθιστων απολαύσεων που μπορεί να είναι κι ένας καφές στην Πλάκα αν δεν συνηθίζουμε να συχνάζουμε εκεί.

Η μέρα κλείνει με το τρίγωνο με το αέρινο τρίγωνο με τον Ερμή στις 7.52 το απόγευμα, που σπάει τη ρουτίνα, ενώ το βράδυ αυτό είναι ιδανικό για σερφάρισμα, τηλεφωνικές συνομιλίες, συλλογή πληροφοριών και αποκατάσταση λεκτικών παρεξηγήσεων.

Στις 16/9 στις 6.25 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο, αφού πρώτα απολαύσουμε τα επικοινωνιακά μας κατορθώματα που δεν θα είναι και λίγα.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, θα πρέπει να ιεραρχήσετε τις επιθυμίες σας ώστε να καταφέρετε χωρίς γκρίνια και εκνευρισμό να κάνετε άνετες και συμφέρουσες συνδιαλλαγές.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί είστε οι πιο προσγειωμένοι και οι πιο ανεκτικοί από όλους, γι' αυτό μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ένα διήμερο που θα σας λύσει τα χέρια, αναδεικνύοντας τις ευκαιρίες του.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, σκοπός σας είναι να περάσετε καλά και να μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση. Συναναστραφείτε μόνο όσους είστε σίγουροι πως ταιριάζουν τα χνώτα σας.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved