Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 13 έως 16 Σεπτεμβρίου

Νοητικές και συναισθηματικές προκλήσεις

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 13 έως 16 Σεπτεμβρίου

Ο Ουρανός κι ο Πλούτωνας ξαναζητούν μερίδιο στην ζωή σου, ο καθένας με τον τρόπο του. Κάτω από την επιστασία τους ο Ερμής και η Αφροδίτη αντίστοιχα, αποκτούν πολύ ιδιαίτερες προδιαγραφές, φέρνοντας -ως είθισται- μαζί με τα ενδεχόμενα προβλήματα και τις λύσεις τους. Οι προκλήσεις λοιπόν σε περιμένουν για να αποδείξεις ότι τα καταφέρνεις και στα δύσκολα.

Κατ' αρχήν, ο ενεργός Ουρανός δοκιμάζει τα αντανακλαστικά σου στο απρόβλεπτο αλλά και τις καινοτομίες. Θα αιφνιδιαστείς;
Όχι βέβαια! Μπορείς από μόνος σου να αλλάξεις τα πράγματα ή να σπάσεις την ρουτίνα, παίρνοντας την πρωτοβουλία, πριν σε συναντήσει το αναπάντεχο. Γιατί αν μεν είσαι τυχερός η «τυχαία» αλλαγή μπορεί να σου αρέσει ή να σε ωφελήσει, το ζήτημα όμως είναι τι θα κάνεις στην αντίθετη περίπτωση. Εδώ είναι που η συμβουλευτική Αστρολογία παίρνει σάρκα και οστά, καλώντας σε να δράσεις στην σωστή κατεύθυνση.

Δοκίμασε, λοιπόν, να κάνεις τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που συνηθίζεις. Πρωτοτύπησε. Κι ακόμη πήγαινε «ανάποδα» κι όλα θα πάνε... κατ' ευχήν! Όπου παραμονεύει το «αδύνατον», εκεί είναι το πεδίο της δόξας σου. Τα κλειδιά της επιτυχίας σου τα κρατούν άνθρωποι «λοξοί», στρυφνοί και απλησίαστοι για τους πολλούς, που όμως γίνονται πρόθυμοι και μαλακοί σαν βούτυρο όταν έχουν να κάνουν με «τρελούς». Τρέλανε τους λοιπόν! Αντίθετα μην περιμένεις τίποτε σπουδαίο από τους «καθώς πρέπει» και τους «νορμάλ».

Προτίμησε επίσης να ασχοληθείς περισσότερο με «εξεζητημένα» θέματα, ακονίζοντας το μυαλό σου στην παραδοξότητα. Οι εξωγήινοι και οι χώρο-χρονικές τρύπες σε... περιμένουν!
Πόνταρε στην έκπληξη κι όχι στο αναμενόμενο. Αιφνιδίασε θετικά τους ανθρώπους που αγαπάς. Πειραματίσου κι ερεύνησε διευρύνοντας τους ορίζοντες σου. Γνώρισε από πρώτο χέρι τον «μαγικό» κόσμο της σύγχρονης τεχνολογίας.

Η δημιουργικότητα και οι αναζητήσεις σου είναι αυτές που θα αξιοποιήσουν την αντίθεση Ερμή-Ουρανού στον μέγιστο βαθμό. Χωρίς αυτές, κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε εκκεντρικότητες και προκλήσεις για την πρόκληση.

Κι αν τύχει να πέσεις επάνω σε προκλητικούς «ταραξίες» που δοκιμάζουν τα νεύρα ή την υπομονή σου, σκέψου ότι έχεις να κάνεις με ιδιότροπα παιδιά κι ανταποκρίσου στο «παιχνίδι» τους, χωρίς να προτάξεις νόμους και κανόνες. Πετάει ο γάιδαρος; Μα φυσικά, έχει μάλιστα και GPS!

Πάμε τώρα στην δεύτερη πρόκληση των ημερών. Η Αφροδίτη τριγωνίζεται με τον Πλούτωνα, σκαλίζοντας την απολυτότητά σου. Μην σε ξεγελά ο «αρμονικός» χαρακτήρας της όψης, αφού μπορεί να αποδειχθεί παγίδα, να βρεθείς δηλαδή απροετοίμαστος μέσα στο «σκοτάδι», μεταφορικά ή κυριολεκτικά.
Ή όλα ή τίποτα, λένε κι οι δύο τους με μια φωνή, κάτι όμως που μπορεί να αποδειχθεί μπούμερανγκ για το συναίσθημα σου. Θα βρεις άραγε την «αδελφή ψυχή» ή θα μαυρίσει η ψυχή σου; Θα απογειωθείς ή θα βυθιστείς στα Τάρταρα; Θα κτίσεις την συνειδητότητα σου ή θα κατρακυλήσεις στην κόλαση των άγριων ενστίκτων σου;
Ότι κι αν συμβεί να ξέρεις ότι στοχεύει στην πλήρη αναβάθμιση σου, στην αναγέννηση σου.

Τα καλά νέα είναι ότι όντως η ζωή μπορεί να σε αποζημιώσει για τα πρότερα βάσανα σου. Να σε αναστήσει, εκεί που όλοι σε είχαν «τελειωμένο». Να αναστήσει τις αισθήσεις και τα συναισθήματα σου. Να πάρεις πίσω αυτά που σου χρωστάει η ζωή, να αποκατασταθείς από την Κοσμική Δικαιοσύνη, ψυχικά και υλικά.

Αλλά ακόμη κι αν βιώσεις το χειρότερο σενάριο και έρθεις κατάφατσα με ένα τέλος, να του δώσεις την διάσταση που του πρέπει. Δεν χάθηκαν όλα, απλά έκλεισε ένας κύκλος. Μην βουλιάξεις λοιπόν σε μια αυτοκαταστροφική εσωστρέφεια.

Το μεγαλύτερο λάθος σου θα ήταν να εγκλωβιστείς στο γεγονός. ΟΚ, πενθείς τον «μακαρίτη» αλλά προχωράς στην νέα σου ζωή, αφήνοντας πίσω σου τα σκουπίδια του παρελθόντος. Φοβίες, εμμονές και πειθαναγκασμούς. Ζήλειες και φθόνους ή αγάπες που κτίστηκαν πάνω στον έλεγχο και το συμφέρον.
Έτσι κι αλλιώς το πάντρεμα της «Ωραίας» με τον mister Deep θα σου δώσει την ευκαιρία να καθαρίσεις την ψυχή σου από «βρωμιές» κι σκιές που σε ταλανίζουν.
Θα τα βγάλουν όλα στο φως και βέβαια ο δικός σου ρόλος δεν είναι να ενστερνιστείς τα σκοτεινότερα των ενστίκτων σου αλλά να τους δώσεις μια να πάνε πέρα.

Έτσι μόνον ανοίγεις το δρόμο προς την ευτυχία σου και να είσαι βέβαιος ότι η αναβάπτιση σου δεν θα αργήσει να σε φέρει κοντά στο ποθούμενο.

Να θυμάσαι ακόμη ότι μια Πλουτώνια Αφροδίτη έχει περί πολλού το σεξ και με δεδομένη την εμπορευματοποίηση του και την χρήση του ως «όπλου», δεν αποκλείεται να βρεθούν στον δρόμο σου άτομα ή οργανωμένα κυκλώματα, που ποντάρουν σε μια πιθανή «αδυναμία» σου, ώστε να σε εκμεταλλευτούν. Εδώ είναι που χρειάζεσαι κάτι που να υπερβαίνει τον πόθο ή την λαγνεία σου. Χρειάζεσαι πνευματικά εφόδια και -το κυριότερο- πολλά καντάρια αυτοεκτίμησης. Το να κυλιστείς στον «βούρκο», απλά σε εξομοιώνει με τα γουρούνια.

Κι αν η ψυχούλα σου αποζητά να ζήσει δράματα ή τραγωδίες, τύπου «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», δοκίμασε πρώτα να περάσεις από το δημιουργικό καθαρτήριο της λογοτεχνίας, του θεάτρου ή του κινηματογράφου. Εκεί που εδρεύουν όλες οι «Πλουτώνιες» καταστάσεις, όπως τις δραματοποίησαν κάποιοι μεγάλοι δημιουργοί. Κι αυτοί την ψυχή τους κατέθεσαν, μόνο που μοιράζονται τον πόνο τους με το κοινό τους και δεν τον αφήνουν να τους εκμηδενίσει. Πρακτικά σου δείχνουν τον δρόμο κι αν έχεις κέφι, φτιάξε κι εσύ μια τέτοια ιστορία, που ξέρεις μπορεί να αποδειχθείς πολύ καλός σε αυτό!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved