Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8/9 έως 10/9

Σελήνη στους Ιχθύες – Ο μούστος και το πετιμέζι του

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8/9 έως 10/9

Ένα έντονα συναισθηματικά διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί καθώς η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες, σήμερα 8/9 στις 2.47 μετά τα μεσάνυχτα.

Στην παρούσα γεμάτη φάση της, η Σελήνη μας κάνει να πλέουμε σε κύματα ρομαντισμού, ουτοπίας, πλάνης, εξιδανίκευσης, νοσταλγίας, αξιολόγησης και κριτικής.
Στις 7.38 το πρωί η μέρα ανοίγει με την αντίθεση με την Αφροδίτη κάνοντάς μας λάτρεις της λεπτομέρειας και διοχετεύοντας όλη μας την αισθητική και τη φροντίδα σε πράγματα μικρά που χρειάζονται την προσοχή μας. Εθελοντικές κινήσεις, φιλάνθρωπες προσφορές και αγάπη στα ζώα, είναι όσα ευνοούνται ως το μεσημέρι.
Στις 12.09 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει ώρες πριν και μετά, μας δημιουργεί ως το απόγευμα την αίσθηση να αφοσιωθούμε σε ένα ιδανικό, να περάσουμε τις ώρες μας κοντά στη θάλασσα και να κρατήσουμε σφιχτά ένα χέρι που αγαπάμε.
Οι ώρες αυτές απεχθάνονται κάθε ασχολία που εμπίπτει στο φάσμα της πεζής καθημερινότητας.
Στις 6.40 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Πλούτωνα ισχυροποιεί επιθυμίες και συναισθήματα, ενώ το βράδυ παραδινόμαστε σε λάγνες και ερωτόμορφες συμπεριφορές.
Η ατμόσφαιρα αυτό το βράδυ θυμίζει διονυσιακές γιορτές.

Στις 9/9 στις 4.38 τα ξημερώματα η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την Πανσέληνο του μήνα, η οποία κρύβει πολλά αφανέρωτα αισθήματα, τα οποία εκδηλώνονται μέσα από εκρήξεις σκέψεων ή χειρονομιών.
Στις 8.18 το πρωί το τρίγωνο με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με την αίσθηση του καθήκοντος, της κατανόησης, της εχεμύθειας και της συνέπειας.
Ως αργά το απόγευμα οι ώρες προσφέρονται για ώριμες συνομιλίες και ξεκαθαρίσματα, σταθερές αποφάσεις, αυτοέλεγχο και μακροπρόθεσμες στρατηγικές.
Στις 10.09 το βράδυ το τρίγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από το απόγευμα, συνεχίζει την πρωινή δραστηριότητα, κάνοντάς μας αποφασιστικούς και τολμηρούς και παράλληλα πράους χωρίς επίδειξη ισχύος, με πρόθεση προσφοράς και συγκατάβασης.

Στις 10/9 στις 2.34 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον δυναμικό Κριό, εκτινάζοντας την παρόρμηση τα ύψη.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, προσπαθήσετε να αποβάλλετε συμφεροντολογικές προεκτάσεις στις τόσο εκδηλωτικές συμπεριφορές σας. Η Πανσέληνος είναι αποκαλυπτική αν μπορείτε να δείτε καθαρά και διάφανα.

Δίδυμοι και Τοξότες ζορίζεστε συναισθηματικά και δεν μπορείτε να εκφραστείτε όπως νιώθετε. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείτε μια λανθασμένη εικόνα στους άλλους.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, αρνείστε να πέσετε σε συναισθηματικό λήθαργο, ψάχνοντας τη λογική που σας έχει εγκαταλείψει. Ένας εκτενής διάλογος με τον εαυτό σας θα ήταν ότι καλύτερο.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved